• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebooktan tamamen nasıl Çıkılır-Üyeliği Sonsuz Kapatma Yöntemi Var mı?

jayjay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
1.587
9
116
Diğer
kızlar facebookumu kapatmak istiyorum
donduruyorum hesabı
fakar biri mesaj gönderince yine emaile mesaj geliyor ve görüyorumki hala üyeyim
bu siteden kesin bir kurtulus yok mu
üyeligi tam olarak geridönüşümsüz kapatma yolunu bilen lütfen yazsın

Bildiğim kadarıyla üyeliği kapatınca mail gelmemesi lazım.Mail gelince istemediğini belirtmenin bir yolu ollmalı.Bir kere Facebooka mail atmıştım bir sorun için cevap vermişlerdi ve sorunum hallolmuştu.

ben silme işlemini aşağıda belirttiğim şekilde yapmıştım ve hesap tamamen kapandı.

Öncelikle facebook hesabınıza giriş yapın.
Giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ alt köşesinde bulunan Yardım a tıklayın.
daha sonra Facebook Kullanımı yazan bölümden Gizlilik e tıklıyoruz. açılan sayfada sağda Kullanılabilen Diller bölümünden English e tıklıyoruz. karşımıza Facebook'tan Soru ve Cevaplar kısmı geliyor. General bölümünden I want to permanently delete my account. yazan linke tıklıyoruz. Tıkladığımız zaman altta açılan ve yazının son cümlesi olan here yazan linke tıklıyoruz. Sonra Gönder e tıklıyoruz (silmek için bir neden isteyebilir, belirtiyoruz ) en son şifremizi, güvenlik kodunu girip silme işlemini tamamlıyoruz. tüm bu işlemlerden sonra hesabınıza 1-2 hafta hiç giriş yapmayın. yani silinmiş mi diye hesabınızı açmayın. böylece silinmiş oluyor.

opuyorumnanaktan

olgu tesekkurler umarım kapanır
ben de guya kapattım ama bırı mesaj atınca kendılıgınden aktıf oluyor

sen kapatma işlemini yaptıktan sonra üyelik bitti diye sana mai gelmesi gerek o gelmedimi cnm.
kapattıktan sonrada tekrar açma direk açılıyor.

Back