direk aç faceini çık arkadaşlıktan. sorarsada yanlışlıkla oldu dersin.Merhaba kizlar
.Dondurulmuş bir hesabim vardi .Anneme hep bahsettiğim bir öğrencim var çok tatli
.Onu göstermek için velimin ( bayan ) profiline girdim hesabimi acip yanlislikla istek gondermisim.Tam donduracagim sirada kabul etti .Bende hesabi dondurdum .Sizce sorun olur mu kafama taktim çünkü etut merkezinde öğretmenim ve velilerle neredeyse hic konusmayiz(
ortak arkadaşlar varsa onlara sorarsa öğrenciler falan öğrenirKizlar hesabim donsa bile veliye görünür mu ad soyad seklinde?
o zaman anlamaz. engellediyseniz dondurmuş sanırYok Canimi ortak arkadaş yok .az öncede girdim engelledim dondurdum boyle görünür mu ismim ?
Merhaba kizlar
.Dondurulmuş bir hesabim vardi .Anneme hep bahsettiğim bir öğrencim var çok tatli
.Onu göstermek için velimin ( bayan ) profiline girdim hesabimi acip yanlislikla istek gondermisim.Tam donduracagim sirada kabul etti .Bende hesabi dondurdum .Sizce sorun olur mu kafama taktim çünkü etut merkezinde öğretmenim ve velilerle neredeyse hic konusmayiz(