evett cnm öylee ıstanbukdayım ben bölge bölge kısıtlama yapıyolar sanırsam malum bugundde nevruzz var ondnn dıye dusunuyorm uzun surdugu için sinirlendm sadeceDNS değiştirmedim ben, otomatik alıyor. Siz ne kullanıyorsunuz windows kaç, tarif edeyim değiştirin deneyin. Ama DNS ile ilintili bir şey olsa, burada da girilememesi lazım. Başka bir problem var bence sizde.
valla ben bılgısayardan gırıyorum aksılık telefonda paketım bıttı gıremıyorum ordan bılgısayarrdann heryere rahatlıklaa gırıyorum twıtter ve facebook harıcBende google ve facebooka giremiyorum . Yalniz sunu farkettim, wireless ile baglandigimda girebiliyorum yavaş da olsa. Eşimin telefon operatoru v...... O girebiliyor. Benimki t....t..... ben giremiyorum mobil veri ile. Sanırım operatörün de etkisi var
benim akilli telefondan giremiyomNe kullanıyorsun? windows?
valla ben bılgısayardan gırıyorum aksılık telefonda paketım bıttı gıremıyorum ordan bılgısayarrdann heryere rahatlıklaa gırıyorum twıtter ve facebook harıc
oonun engellemesını bıle dogru duzgun becerememısler ısteeİste ne ilginçtir ki wireless ile her yere girebiliyorum . Ama telefondan facebook hariç heryere girebiliyorum :) nasıl şeyse
benim akilli telefondan giremiyom
ben de az once Google'da arama yaptirdigimda okudum aynı şeyleri ama Dns seylerinden anlamıyorumkızlar bu haber yayınlanmıss sımdı son satırlar dıkkatımıı cekti
evet dun ben de giremedim bir saat kadar sürmüştüBende youtubeye giremiyordum dün felaket yavaştı
valla ben dun öğlen 12 den beri giremiyorum baya uzun surdu niye bu kadar uzun sürdü onuda anlamıs degılım yanıben de az once Google'da arama yaptirdigimda okudum aynı şeyleri ama Dns seylerinden anlamıyorum
evet dun ben de giremedim bir saat kadar sürmüştü
Bağlantı kesik kesik veriliyor. Bu yavaşlama ile ilgili daha önce okumuştum. Cif şeritli yolun teke indirilmesi gibi. Veri akışı kısıtlı oluyor. Bende açıyorum önce yükleniyor herşey ama sonra gidiyor. Beğeni yorum goremezken haber linklerine tıklayınca internete çok rahat geçiş yapabiliyorum. Yayın yasağı dün akşam kalktı ama sanırım bugün pazar diye kısıtlandı. Herkes de evde nerdeyse. Muhtemelen yarın normale dönerherallde öyleee ben face dayfamı actıgımda bıldırımlerın yenısı eklenıo demekki giren var dıorum bölge bölge kısıtlandı heralde istanbuldayım
az önce face grdımm benn acılmayan bıldırım sayfası falan acılmaya basladı bu arada telde ıntermnetım yuklendı telden gırebılıormm az da olsaBağlantı kesik kesik veriliyor. Bu yavaşlama ile ilgili daha önce okumuştum. Cif şeritli yolun teke indirilmesi gibi. Veri akışı kısıtlı oluyor. Bende açıyorum önce yükleniyor herşey ama sonra gidiyor. Beğeni yorum goremezken haber linklerine tıklayınca internete çok rahat geçiş yapabiliyorum. Yayın yasağı dün akşam ama sanırım bugün pazar diye kısıtlandı. Herkes de evde nerdeyse. Muhtemelen yarın normale döner
Bende öyle. Giriyorum ama eskisi kadar aktif değil. Dns değişimi ise daha fazla internet kullanımına neden oluyor muş. Bir iki gün icin değmez bence. Sınırsız kullananlar haricindeaz önce face grdımm benn acılmayan bıldırım sayfası falan acılmaya basladı bu arada telde ıntermnetım yuklendı telden gırebılıormm az da olsa
aynenn bekleyelım bakalımm bıraz daha elbett duzelırrBende öyle. Giriyorum ama eskisi kadar aktif değil. Dns değişimi ise daha fazla internet kullanımına neden oluyor muş. Bir iki gün icin değmez bence. Sınırsız kullananlar haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?