facebook !

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brnh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
7.304
7.673
118
30
dün öğlen 12 den beri facebook a gıremıyorum acaba bı ben mı gıremıyorum ((((

Bende de yok sayfa yüklenmiyor

yoo kimse g,iremiyo patlamadan dolayı yayın yasagı getiriyolar sosyal paylasım sitelerinde

evet benddede dün hiç girilmiyordu sonralarıı acıldı fakat yavass yuklenmıyor

Benim facebook hesabım yok ama twitter a ve google a dahi girememiştim.
Twitter a hala giremiyorum gerçi.

Patlamaya dair sansürsüz foto paylaşımı oldu facebook ta. Dün gördüm. Benim twitter hesabım yok orada durum ne bilmiyorum. Bazen iyi oluyor bu kısıtlamalar.

Milyonlarca kullanıcısı olan Facebook ve Twitter'a erişim sağlanamıyor. Sosyal medya kullanıcıları, "Facebook ve Twitter neden açılmıyor?" sorusuna yanıt arıyor.

Dün sabah saatlerinde İstanbul Taksim'de meydana gelen patlama sonrasında Twitter ve Facebook'a girişlerine zaman zaman erişim sağlanamıyor.

Twitter ve Facebook'a giriş yapamayan kullanıcılar "Twitter kapandı mı? Twitter'a erişim engellendi mi, Facebook çöktü mü?" Sorularına yanıt arıyor.

Facebook ve Twitter'a erişimin zorlaşmasının dün sabah saatlerinde İstanbul'un İstiklal caddesinde gerçekleşen canlı bombalı saldırı nedeniyle meydana geldiği tahmin ediliyor.

Twitter ve Facebook erişiminin yavaşlaması ve bağlantı hatalarından dolayı pek çok sosyal medya kullanıcısının Twitter ve Facebook'a yurtdışı DNS adreslerine girerek kullandıkları edinilen bilgiler arasında.

kızlar bu haber yayınlanmıss sımdı son satırlar dıkkatımıı cekti

bende giremiyom tanidigim bicok kisi giremiyo zamana birakmak lazim heralde
herallde öyleee ben face dayfamı actıgımda bıldırımlerın yenısı eklenıo demekki giren var dıorum bölge bölge kısıtlandı heralde istanbuldayım

bende anlamıyormm bu dns olayından

DNS değiştirmedim ben, otomatik alıyor. Siz ne kullanıyorsunuz windows kaç, tarif edeyim değiştirin deneyin. Ama DNS ile ilintili bir şey olsa, burada da girilememesi lazım. Başka bir problem var bence sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…