aman kapatsınlar bizim güvenliğimiz için bunlar şimdi ben girebilsem facebooka nasıl tehdit altında oluruz demi ya twittera girsem allah muhavaza adamlar sanki bombayı facebooktan koyuyor ben anlamıyorum ki ne işe yarıyor bu eleştiriden sorumluluktan kaçmaktır bu korkaklıktır başkadfa bişey değil
arkadaşlar dns ayarı değiştirmek yasaklı sitelere girişi sağlar. yani bu siteye girip girmemesiyle alakalı değil. misal twitter yasaklı ama bu site açık. dns ayarı değiştirerek twittera da giriş sağlayabiliyorsunuz. nasıl yapacağınıza gelelim;
android tabanlı cihaz kullanıyorsanız;
google playe VPN yazın indirin dns değiştirmeye gerek yok. işiniz bittiğinde silebilirsiniz.
windows kullanıcıları için;
bilgisayarımdan denetim masasını açın. Ağ ve İnternet bölümünden “Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle”ye tıklıyoruz. daha sonra sol tarafta bulunan “Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin e tıklayın. açılan pencereden Ağ bağlantısına tıklayın ve özellikler i seçin.İnternet Protokol sürüm 4 (TCP/IPv4)” bölümüne bir kez tıklayın. Ardından “Özellikler” butonuna tıklayın
.
Giriyor ama randimanli degil guncelle dedim daha beter oldu 3 gun onceki google guncellemesi ve yayin yasagi fena sarsti facebooku malesef ust uste geldi kotu oldu