facebook !

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ülke genelinde erişim engelli dünden beri. Benim açılıyor ama sayfa güncellenmiyor.

dünkü istillah patlamasından sonra sorun oldu gitti farwildeki ektiklerim

bugunde nevruzz var ondnn böyle aksam yada yarın sabah kendıne gelır sanırım ınternet uzerınden örgütlesme olmaması maksadıyla bugunku kısıtlama

aman kapatsınlar bizim güvenliğimiz için bunlar şimdi ben girebilsem facebooka nasıl tehdit altında oluruz demi ya twittera girsem allah muhavaza adamlar sanki bombayı facebooktan koyuyor ben anlamıyorum ki ne işe yarıyor bu eleştiriden sorumluluktan kaçmaktır bu korkaklıktır başkadfa bişey değil

arkadaşlar dns ayarı değiştirmek yasaklı sitelere girişi sağlar. yani bu siteye girip girmemesiyle alakalı değil. misal twitter yasaklı ama bu site açık. dns ayarı değiştirerek twittera da giriş sağlayabiliyorsunuz. nasıl yapacağınıza gelelim;
android tabanlı cihaz kullanıyorsanız;
google playe VPN yazın indirin dns değiştirmeye gerek yok. işiniz bittiğinde silebilirsiniz.

windows kullanıcıları için;
bilgisayarımdan denetim masasını açın. Ağ ve İnternet bölümünden “Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle”ye tıklıyoruz. daha sonra sol tarafta bulunan “Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin e tıklayın. açılan pencereden Ağ bağlantısına tıklayın ve özellikler i seçin.İnternet Protokol sürüm 4 (TCP/IPv4)” bölümüne bir kez tıklayın. Ardından “Özellikler” butonuna tıklayın

.

dns leri yazın.
(209.244.0.3 – 209.244.0.4)

(208.67.222.222 - 208.67.220.220)

sormak istediğiniz bir şey olursa mesaj yoluyla sorabilirsiniz arkadaşlar.

Giriyor ama randimanli degil guncelle dedim daha beter oldu 3 gun onceki google guncellemesi ve yayin yasagi fena sarsti facebooku malesef ust uste geldi kotu oldu

Ayy facebooka giremiyorum diye operatörunuzun musteri hizmetlerini aramayinn lutfen canimiz çıktı musteri temsilcileri olarak bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…