Facebook

Çok kötüyüm oturdum ağlıyorum çok zoruma gidiyor. Sebep her ne ise.
sözde eşime ait olan hesap da kapalim
bence daha tam çözmeden kendinizi bu kadar üzmeyin ama içiniz rahat etsin diye de araştırın. bilgisayarında telefonunda internet geçmişlerine bakın vs. eşinizinde üstüne bu konuda çok gitmeyin belki de gıcıklığına biri yapmıştır boşu boşuna aranız bozulur. önce emin olun.

Eşimin kendine ait bilgisayarı yok, ortak kullanırız bayadir evde net de olmadığı için bilgisayar kullanmiyoruz... İçin rahat edecekse artık hep sende dursun telefon, numaramı de değiştireyim yeter ki güven bana, yemin ederim bir şey yapmadım her yere bsvurabiliriz diyor. Msjlari inceledik, mobilden gönderilmiş tek bu var elde. Başka birşey yok, polis oldugum için korkup kapatmış herşeyi diyor.
eşime göre ya eski sevgililerden biri, ya da yakın çevreden ara bozmak isteyen biri.

eşinizle boşanmayı düşünmüşsünüz sanırım o ara acaba biriyle birliktelik yaşamış olabilir mi? siz ayrılmayınca da ara bozmak için yapmış olabilir,olamaz mı?

kac yıllık evlisiniz? bence eşinizin eski sevgililerinden biri sizle olan mutluluğunu kıskandı.kendısı o kadar huzursuzken sizin mutluluğunuz ona battı ortalığı karıştırma peşinde.emin olmadan kendinizi bu kadar üzmeyin.

ben size gaz vermek amacıyla değil bir örnek olarak yazacağım
iki yakın arkadaş var biri var evli erkek, diğeri bekar kız
bu bekar kız evli erkeğe aşık, o kadar kıskanç biri ki,
evli erkeğin eşinin iş yerine not gönderiyor eşin seni aldatıyor diye,
tabi evli erkek hemen itiraz ediyor bizi kıskananlar yaptı diye,
ama işin özü iş yerindeki herkes bu bekar kız ve evli erkekten şüpheleniyor aralarında bir şey var mı diye
çünkü kızın erkeğe karşı biz kozu var ve her fırsatta kullanıyor ve erkek kimseye bir şey anlatamıyor
Çaresizce iş yerinde olduğu zamanlar bu kızı idare ediyor
akşamları da eşine vakit ayırıyor

hepimiz biraz olsun radarda olmalıyız

böyle içinize kurt düşürmek gibi olmasın ama eşinizin savcılığa gidelim demesi falan şundan olabilir kendisi polismiş daha iyi bilir yasaları ama facebook şu bu çok ciddi olmadıkça hem peşine düşmüyorlar hemde sahte hesap açılmış adoıma şöyle böyle diyince zaten facebook bilgi vermiyor kim nerede nasıl açmış sadece kapatıyor bildiğim kadarıyla

E="Doro7, post: 41813735, member: 686052"]benim de aklıma bu geldi ama direkt söylemek istemedim :)

eşiniz o kadınla konuşuyordu
artık görüşmek istemedi
kadın sinirlendi
eşinizin foyasını ortaya çıkarmak istedi

tabii ki bu kötü bir senaryo inşallah böyle bir durum yoktur[/QUOTE]
Bende böyle düşünüyorum

Bu bir dolandırıcılık yöntemi de olabilir. Belki de biri sizden eşiniz hakkında bilgi vereceğim bahanesiyle para sızdıracaktı. Eşinize söyleyeceğinizi tahmin edememiş olabilir. Eşinize söyledikten sonra hesap kapandıysa tanıdığınız biri olabilir. Bunlar ihtimal tabi ama bu devirde kimseye güvenmemek lazım. İnsanlar neler yapıyorlar.

Bencede pesini birakmayin evli olup çakma face acan cok bilgsayarlari telefon aramalarina bakin . Arasi bozulmustur atmıştır .hi yazismayida atmadiysa sıkma canini ama kontrol et

Aksam esimle konuştuk, biraz sitemkar. Beş dakika sonra yeniden aradı beni. Aynı kişi eşimin abisine de yazmış. Ben senin askerlik arkadasinim, birlikte fotoğraflarımız var, beni tanimadin mi filan demiş. Eşimin abisi de ismin ne, hatirlayamadim, peki biz nerede askerlik yaptık diye sormuş, hiçbirine cevap alamayınca engellemiş.
muhtemelen aileyi bilen tanıyan biri uğraşmak istiyor...

bence kadın eşinizi birliktelik istedi eşiniz de kabul etmedi gururu kırılan kadın elde edemediği adamdan aklınca intikam aldı eşinize güveniyorsanız hiç sorun etmeyin kedi elde edemediği ciğere mundar demiş . yalnız eşiniz polis merkezde inceleteyim demesi de şüphe uyandırdı bana saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…