Facebook

Ben de ismiyle aldatmak için hesap açabilmek ihtimalini zayıf buldum açıkçası.
eşimin kardeşinin eski eşi, diğer eltime geçen sene böyle bir mesaj atmıştı çok önceden anltmisti ailesi. Acaba öyle bir durum mu diyorum.
yine de savcılığa . Eşim de birakmicam bu işin peşini kim öğreneceğim diyor ama kimseye yüzde yüz güvenmemek lazım. Herşey olabilir. Bayram bayram canım sıkıldı.

Boyle mantiklar yurutmeyin facebooktan bana asilan adamin profilinde iliski durumu bile vardi karisiyla ven de hemen karisina msj attim ekran goruntusu cekip

Engellemiş beni mesaji gönderip. Keşke hemen bulabilsem.
Yani esiniz disinda hic polis tanidiginiz yok mu. Kadin bir polis mesela? Size yardimci olabilirdi, istedigi kadar kitlesin muhtemelen hesabin acildigi ip adresi bellidir.

Canım geçmiş olsun ama durum belli gibi ... Kimse durup dururken böyle bişey yapmaz eşinşz kadını yarı yolda Bıraktı ANLAŞILAN sonra da size mesaj Attığını duyunca eşiniz kadını arayıp bi güzel tehdit etti kapat o Hesabı diye olay bu bence. Üzgünüm erkek milleti biliyor savcılığa gitmeyeceğinizi o Yüzden öyle rahat konuşuyodur.

Bilişim bürosu o kadar büyük imkanlarla çalışıyor ki eşiniz istediği anda yaklaşık 10 dakikalık bir süre içinde o mesajın kim tarafından, hangi ilden hangi evden ya da belki internet kafeden hangi bilgisayar masasından atıldığını bile şak diye öğrenir.

eşiniz polis tabi ki sevmeyeni olacak belki bir sevmeyeni araya fitne sokmak için yaptı eşinize bir şey hissettirmeden düşünün bakalım eşinizin yanlış bir hareketini gördünüz mü ? hem eşiniz ciddi ciddi araştırıyorsa zaten onda bir şey yoktur ve şu dikkatimi çekti ki sizin hesabınızın şifresi vs eşinizde yok yani adam rahat kendinden de sizden de emin içinizi ferah tutun bence ...

Erkekler düz mantıktır fazla ayrıntıya inmezler bu yüzden çoğunluk kendi adlarına açtıkla ikinci bir hesap ile yapıyorlar yapacaklarını bu şekilde karşı tarafa güven veriyorlar ama sizinki böyle bir durum değil gibi görünüyor. Siz işin peşini bırakmayın çünkü bu mesajı gönderen, daha sonra farklı biçimde çirkinliklerle yeniden aile birliğinizi sarsmaya çalışabilir.

Eşiniz polis, size bu mesajı göndereni rahatlıkla bulabilir diye tahmin ediyorum.
Kendisi neden bulmuyor?
Pazartesi muhakkak gidin savcılığa, gitmenize o ya da bu şekilde mani olursa aldatılmışsınızdır diye düşünüyorum.

eşinizin pc sini karıştırın iyice face sayfasını açıp o pc den girilen adreslere bakın bi ,mail adresi alınan siteleri falan iyice kontrol edin belki haberinizin olmadığı kayıtlı kalmış bir adres vardır.kurcalayın iyice.

Bence eşinizin bir suçu yok sizi Tanıyan bir arkadaşınız veya akrabanız sırf sizi üzmek için Kasıtlı yapılmışsa benziyo hem eşiniz beraber savcıya gidelim Demiş daha ne desin adam boşuna ne kendini ne eşinizi üzmeyin

bilmiyorum burada cok konu acilmiyor mu
iste arkadasimin kocasi aldatiyor ona gixli bi hrsaptan mail mi atsam tum gorduklerimi vs vs olan seyler bunlar uzmek istemiyorum hic bunun icin ozur dilerim.. ama ben olsam pesini birakmam..

peki link verilen sözde eşinizin adresinde hangi resim vardı sizin bilmediğiniz bi resimmi yoksa kendi mevcut adresinden çalınabilcek bi resimmi

açılan hesaptaki eşinizin fotoğrafları var mıydı?Varsa eğer eşiniz açmadıysa fotoğrafları nerdeen almış olabillir bu açan şahıs sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…