- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
-
- Konu Sahibi sylvia_plath
Eşine düşmanlık duyan biri olabilir.Bir erkekte olabilir.İllaki kadın diye düşünme.Belliki sizi birbirinize düşürmeye çalışmışlar.Eşin bir halt yiycek olsa baska isimle açar hesabı.Eşinle konuşunca halinden tavrından anlarsın zaten.
Yazan kisiyi mutlaka bulun derim, kilit kisi o.
Boyle mantiklar yurutmeyin facebooktan bana asilan adamin profilinde iliski durumu bile vardi karisiyla ven de hemen karisina msj attim ekran goruntusu cekipBen de ismiyle aldatmak için hesap açabilmek ihtimalini zayıf buldum açıkçası.
eşimin kardeşinin eski eşi, diğer eltime geçen sene böyle bir mesaj atmıştı çok önceden anltmisti ailesi. Acaba öyle bir durum mu diyorum.
yine de savcılığa . Eşim de birakmicam bu işin peşini kim öğreneceğim diyor ama kimseye yüzde yüz güvenmemek lazım. Herşey olabilir. Bayram bayram canım sıkıldı.
Yani esiniz disinda hic polis tanidiginiz yok mu. Kadin bir polis mesela? Size yardimci olabilirdi, istedigi kadar kitlesin muhtemelen hesabin acildigi ip adresi bellidir.Engellemiş beni mesaji gönderip. Keşke hemen bulabilsem.
Ben de ismiyle aldatmak için hesap açabilmek ihtimalini zayıf buldum açıkçası.
eşimin kardeşinin eski eşi, diğer eltime geçen sene böyle bir mesaj atmıştı çok önceden anltmisti ailesi. Acaba öyle bir durum mu diyorum.
yine de savcılığa . Eşim de birakmicam bu işin peşini kim öğreneceğim diyor ama kimseye yüzde yüz güvenmemek lazım. Herşey olabilir. Bayram bayram canım sıkıldı.
mesajını tıkladığınzda adres çubuğuna bakın facebook.com/...... diye o kişiye özel ya facebook numarası ya da facebook adı çıkacak onu kopyalayın başka adresten aratın.Engellemiş beni mesaji gönderip. Keşke hemen bulabilsem.
Arattim ama çıkmıyor, birkaç hesaptan...mesajını tıkladığınzda adres çubuğuna bakın facebook.com/...... diye o kişiye özel ya facebook numarası ya da facebook adı çıkacak onu kopyalayın başka adresten aratın.
o zaman bunu demek için özel hesap açtı sonrada dondurmuş gibi geldi.Arattim ama çıkmıyor, birkaç hesaptan...