- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi pembecanta
-
Sınırı aşmışsa değiştiremez.hayırlı akşamlar bayanlar
(konuyu kendim için değil bi arkadaşımın isteği üzerine açıyorum malum facebookun adı geçinceoluyorum) dert değil diyenlere (dert bu dert arkadaşıma dert olmuş )
face konusunda bilgili olan arkadaşlarım . .
adını değiştiremiyor (çok fazla adınızı değiştirdiğiniz için şuanda güncelleyemezsiniz ) yazıyormuş .
çok fazla değiştirmemiş ve en 60 gün önce değişim yapılmış
nasıl değiştirebilir yada değişmezmi _? bilgisi olan varsa bi yardımcı olun
hiçmi değişmez yoksa ?Sınırı aşmışsa değiştiremez.
Değişmez boşa uğraşmasın.hiçmi değişmez yoksa ?
ilerleyen zamanlardadamı değişmez o isimlemi kalcak o facedeğiştiremez
Neden adımı değiştiremiyorum?ilerleyen zamanlardadamı değişmez o isimlemi kalcak o face
aman geç kaldın kuzum hemen taşıama burası yeri değil. yerine taşıyım.
napalım görev işte. bildirildi konun: )aman geç kaldın kuzum hemen taşı
ee onuda yapamıyor kideğiştiremez ama daha önce kullandığı isimlerden herhangi birini kullanabilir.....
Değişmez bence,kaç kere değiştirmiş arkadaşın.ee onuda yapamıyor kinerden ve nasıl yapacak tatlım bi zahmet anlatıver
O kadarini bilmiyorum ama bende face kullanirken kac kez degistirdim hic boyle bi sinirlama olmadiDeğişmez bence,kaç kere değiştirmiş arkadaşın.
Ismin ustune hic tiklanmiyorki eski isimler falan cikmiyor yaniAd değiştirkısmında önceki isimler çıkar o şekilde onları kullanabilir yada face ile irtibat kurup kimlik bilgisindeki gibi değiştirebilir
Şimdi şöyle nette okumuştum kullanıcı adı 1 kez profil adı 5 kez yazıyordu ama sınırı geçilmişse değiştirme hakkı bulunmuyor artık.O kadarini bilmiyorum ama bende face kullanirken kac kez degistirdim hic boyle bi sinirlama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?