• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FACEBOOK (yazarken bi kötü oluyom la)

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
248
hayırlı akşamlar bayanlar :KK3:
(konuyu kendim için değil bi arkadaşımın isteği üzerine açıyorum malum facebookun adı geçince :KK57: oluyorum) dert değil diyenlere (dert bu dert arkadaşıma dert olmuş :D )
face konusunda bilgili olan arkadaşlarım . .
adını değiştiremiyor (çok fazla adınızı değiştirdiğiniz için şuanda güncelleyemezsiniz ) yazıyormuş .
çok fazla değiştirmemiş ve en 60 gün önce değişim yapılmış :KK34:
nasıl değiştirebilir yada değişmezmi _? bilgisi olan varsa bi yardımcı olun :KK19:

hayırlı akşamlar bayanlar :KK3:
(konuyu kendim için değil bi arkadaşımın isteği üzerine açıyorum malum facebookun adı geçince :KK57: oluyorum) dert değil diyenlere (dert bu dert arkadaşıma dert olmuş :D )
face konusunda bilgili olan arkadaşlarım . .
adını değiştiremiyor (çok fazla adınızı değiştirdiğiniz için şuanda güncelleyemezsiniz ) yazıyormuş .
çok fazla değiştirmemiş ve en 60 gün önce değişim yapılmış :KK34:
nasıl değiştirebilir yada değişmezmi _? bilgisi olan varsa bi yardımcı olun :KK19:
Sınırı aşmışsa değiştiremez.

ilerleyen zamanlardadamı değişmez o isimlemi kalcak o face
Neden adımı değiştiremiyorum?
Facebook insanların gerçek kimliklerini kullandığı bir topluluktur. İnsanların gerçek hayatta kullandıkları adlarını vermelerini şart koşuyoruz. Bu sayede, her zaman kiminle iletişim kurduğunuzu bilirsiniz. Bu da topluluğumuzun güvenli kalmasını sağlar.

Aşağıdaki durumlarda adınızı değiştirmekte sorun yaşayabilirsiniz:

• Adınız, ad ilkemize uymuyorsa
  • Adınızı son 60 gün içinde değiştirdiyseniz
  • Facebook'ta daha önce adınızı doğrulamanız istendiyse
Profilinize ayrıca takma adınız veya kızlık soyadınız gibi bir diğer ad ekleyebilirsiniz. Hesabınızda adınız ve soyadınız kayıtlı değilse ve bunu değiştiremiyorsanız, bize bildirin.

değiştiremez ama daha önce kullandığı isimlerden herhangi birini kullanabilir.....

orda zaten çıkar hemen daha önce kullandığı isimler bir kez tıkladı mı çıkıyor

Ad değiştirkısmında önceki isimler çıkar o şekilde onları kullanabilir yada face ile irtibat kurup kimlik bilgisindeki gibi değiştirebilir

O kadarini bilmiyorum ama bende face kullanirken kac kez degistirdim hic boyle bi sinirlama olmadi
Şimdi şöyle nette okumuştum kullanıcı adı 1 kez profil adı 5 kez yazıyordu ama sınırı geçilmişse değiştirme hakkı bulunmuyor artık.

Back