Facebook' taki meyve isimleri ne anlama geliyor ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bir önerim var.Madem bazı arkadaşlarımız bu gibi etkinliklerden rahatsız olmuşlar biz :kkk: KK :kkk: olarak br etkinlik yapalım.Tüm üye ,arkadaş ve dostlarımıza iletelim.Diyelimki ''Kadın olarak bedenimle ilgili tüm kadın hastalıklarının(Meme kanseri,Rahim ağzı kanseri gibi) farkındayım.Sağlık kuruluşuna... diye noktalı yeri doldurmalarını isteyelim.Mesela;
Farkındayım 21/09/2012
gibi tarih atalım.Böylelikle belki de hem kadınlarımızın Doktora gitmelerini teşvik etmiş oluruz hem de ''Kadınlar neden tarih paylaşıyor?'' diye merak uyandırmış oluruz.Belki bu meyva ismi yazmak gibi etkinliklerden daha dikkat çekici olur.Ne dersiniz?​

Bende yazmıştım facebookta burdada yazayım:;

Üzümlü elma , azcıkta mavi katron:12:

Hep destek tam destek:10:

Pembe kurdele hareketine destek vermek adına
Bütün bu dikkat çekici oyunların içinde yer almaya çalışıyorum
Ama bir daha şu kadar aylığına şuraya gideceğim
oyununa katılmama kararı aldım Bu yıl özelden yüzlerce soruyu cevaplamak durumunda kaldım
Saçmada olsa dikkat çekici demekki bu kampanyalar

Siz erkekler de prostat kanserine dikkat çekmek için bazı sebze meyve isimlerini duvarınıza yazabilirsiniz.Mesela;
HIYAR:Evli
ÇENGELKÖY HIYARI:Nişanlı
ARMUT:Fıstık gibi bir kızla birlikteliğim var.
Ayva:Zamparalık yaparken yakalandım.
NAR:Birden fazla kızla ilişkim var.
YENİ DÜNYA(muşmula):Kız arıyorum bulamıyorum.
EKŞİ ELMA:Çıktığım kız evlenmek istiyor ne halt edeceğim.
BORU OTU(Yaprakları çay olarak içilir 12 saat halisünasyon görmenizi sağlar):Boşanmak istiyorum..
ÜZÜM POSASI:Boşanmış :)

erkek arkadaşlarda bunu paylaşıyor son günlerde
onların paylaşımları da gayet güzel:1:

ahahahah bu çok iyiymiş :9:

bu arada limon :113::113::113:

meme kanseri hakkında sadece bildiğim pembe kurdelalı farkındalık eylemleriydi yani biizm ülkemizde bazı şeyler mahremdir bana görede öyledir.buna katılırsınız katılmazsınız.. benim face adresim yok... olsada oraya kulllandım sütyen rengini yazmazdım ... amcamalrın ,dayımalrın,eşimin arkadaşlarının felan böle bişeyi gördüğünü düşünemiyorum... evet farkındalık yaratmış ve kitleleri peşinden sürüklemiş olabilir ben ilk kez duydum burda gördüm evet cahil kalmadım sayenizde sağolun eşimin facesinde bi arkadaşı muz yazmıştı şimdi burayı okuyunca ne oldugunu anladım... bu meyve isimleri paylaşmak bence şey gb olmuş ben bekarım evliyim dogru insanı bulamıyorum gb anlamları varsa bu şifrelemeler esra erolda kullanılsa daha dogru olur zira ben anlayamadım medeni halin meyve isimleriyle şifrelendirilip sosyal medyada paylaşılıp meme kanserine ne gb katkısı olucak????

yada sütyen rengini yazmak (kimbilir o çok etkilemeye çalıştıgımız ''genç kızlarımıza'' nasıl msjlar gelmiştir özelden erkeklerden)

bu konunun ilk sayfasını ve son sayfasını okudum ilk msjı okudugumda hatta utandım dedim nasıl bi kanpanya öle yazılırmı sütyen rengi yada medeni halim şu boşum gb şeyler bidse şifreli ''erkeklerin dikkatini çekmek için'' sonra diger yorumları okudum ilk sayfada bi arkadaşımız ısrarla uslübun yanlış oldugunu yazmış ona katılıyorum bende benimde farkındalık adına yaptıgım bişey yok belkide ama bu uslüp hiç hoşuma gitmedi..mesela sanatçıların konserleri ve bu hastalığı yenmiş insanalrın hikayeleri daha çok dikkatimi çekti vede kadınalr arsında bi şifrelemeyle pembe kurdela ben bu hastalıgı tanıyorum mesajıydı benim için...

farkındalık önemli ama uslüp çok raahtsız edici bence... gençlerimize bişeyler katarken DEĞERLERİMİZİ KAYBETMEYELİM...

BU FARKINDALIK ADINA GERÇEKTEN EMEK VEREN :kkk: KADINALR KULÜBÜNE VE KAZEN BEYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER TABİKİ 0 ... 1DEN BÜYÜKTÜR...

Benim bir önerim var.Madem bazı arkadaşlarımız bu gibi etkinliklerden rahatsız olmuşlar biz :kkk: KK :kkk: olarak br etkinlik yapalım.Tüm üye ,arkadaş ve dostlarımıza iletelim.Diyelimki ''Kadın olarak bedenimle ilgili tüm kadın hastalıklarının(Meme kanseri,Rahim ağzı kanseri gibi) farkındayım.Sağlık kuruluşuna... diye noktalı yeri doldurmalarını isteyelim.Mesela;
Farkındayım 21/09/2012
gibi tarih atalım.Böylelikle belki de hem kadınlarımızın Doktora gitmelerini teşvik etmiş oluruz hem de ''Kadınlar neden tarih paylaşıyor?'' diye merak uyandırmış oluruz.Belki bu meyva ismi yazmak gibi etkinliklerden daha dikkat çekici olur.Ne dersiniz?​

bu öneriniz çok güzel arkadaşım sizi tebrik ederim '' DEMEK Kİ MAHREMİNİ ÖZELİNİ SÖLEMDENDE FARKINDALIK VE DİKKAT ÇEKİLEBİLİRMİŞ''

:42:

:12:farkınız sağlığınız olsun:34:

:46::46::46::46::46:

Facebook tan uzak biriyim,ama bazende yakın olmadığım için bir çok şeyi kaçırdığım kanısına varıyorum:26:

Back