lutfen su konuda da hem fikir olalim. Esas amac erkekleri meraklandirmak degil konunun yayilmasina bunun viral bir reklama donusmesine sebep olmaktir. Yoksa erkekler merak etmis etmemis kimin umrunda : ) Dusunsenize hangi kadin esi veya sevgilisinin prostat kanseri icin doktora goturu veya bu konuda merak uyandirmak ister : ) (kotu bir ornek oldu ama idare edin lutfen)
Lakin ben bir erkek olarak sevdigimi(!) boyle ihmal sonucu kaybetmek istemem. Meme kanseri erken teshis ile yenilebilen ender kanserlerdendir.
Şunu söylemek istiyorum, evet kanser her çeşidiyle tüm toplumumuzun bilinçlenmesi gereken ciddi bir mesele. Bu hastalıktan muzdarip insanlar ve akrabaları ne yazık ki mavi kantaronlar ya da avakadolar kadar hayatı meyve tadında yaşayamıyor. Çaba güzel kesinlikle, sosyal medya aracılığıyla duyurma meselesinin sonuna kadar arkasındayım ancak bu yolla değil. Böyle oyunların altındaki yorumlarda dönen gırgır şamata beni rahatsız ediyor. Eee hani kanser gibi ciddi bir sorundan bahsediyorduk?
Hayatımız tümüyle kasvete bürünsün demek istemiyorum, ama her meselenin içinden de neşelendirici bir unsur çıkarmak zorunda değiliz.
Evet konunun yayılmasını, bir nevi sizin dediğiniz gibi bilinçlendirici reklam yapmak.
Fakat öyleyse neden daha düzgün yazılmıyor bu mesajlar? Ergen mesajları gibi yazılmış.
Bilinçlendirmek için eylemden haber verilir uygun ifadelerle ve eylemi başlatan grubun ismin adı yazılır sonunda ve böylece o mesajın yayılmasını sağlamalıyız.
Yok mesaj otomatik yayılıyorsa virüs gibi bir yerden kesip yeni ifadelerle yeniden yazıp yayılmasını sağlamalıyız.
Umarım amacına ulaşır bu oyun. Çıkan ses yankı olur, doktoru hatırlatır.
DUn yonetici kimligimi kaldirdim astim rafa ne kadar dayanirim bilmiyorum. Zira dikta bir yonetim vardi sitede(hic sikayetci degildim) bu da ciddi rahatsizlik dogurmus buyrun dedim sitenin editorleri var, onlar gerekeni yapacaktir. Ben artik birey ve/veya sitenin kurucusu olarak hem nihina hem mihina yorum yaziyorum. Acikcasi o yazilanlar bir taraftan geliyorrrr obur taraftan cikiyor. En guzeli kaale almamak. Kendimi yipratmaya, kotu olmaya ne gerek var degil mi ? 11 sene sonra yeni bir sey daha ogrenmis oldum. Ogrenmenin yasi yok... lakin saygisizliginda oyle
Hem 10 cm topuklu bir ayakkabi ile kosan bir varliga neyin mumkunatini anlatmaya calisiyoruz ki ! (cok sevdigim bir sozdur, orjinali sanirim ; 10 cm topukla koşan bi varlığa imkansızlık anlatılmaz !)
Sayin LadyKaka
Bu sectigim bolume siz inaniyorsaniz bu konuda calisma yapalim. Bakin bu konuyu ogrenen genc, orta veya yasli olan herkes inanin bir elini memesine atip ilk kontrolunu mutlaka yapmistir(ben oyle umuyorum). Hadi bu olmadi en kucuk suphesi olan icin bile bu bir tetikleme yontemidir. Su anda yurtdisindayim ve bir cok arabanin arkasinda pembe bir kurdela, kiminde siyah, kiminde mavi, kiminde de lacivert kurdale(boylemi yaziliyor du ?) ve hepsinin ayri bir anlami var. Bu bilinclenmek adina bir adimdir. Bunu goren erkekler sevgilisinin esinin cocugunun kolundan tutup doktora mi goturuyor hayir ama bilinclenmek adina bir adim.
Bu arada inanin hic bir erkek te kimsenin kolundan tutup hadi doktora goturelim demez. Taki yanindaki tekleyene kadar. Bu ulke de kiz cocuklarini zor okula gonderen bir kitle var, kadin erkek doktor secen kitle var hadi meme kanseri icin muayeneye mi diyecekler ?
Aci ama gercek benim sahsi dusuncem budur...
1 her zaman 0'dan buyuk degil mi ?
bende bunu merak ediodum. ayrıcada kadınlar hamamının sadece üyelere açık olduğunuda öğrenmiş oldum. bizde konu açabiliomuyuz burda :)
bakin konser yapilmis giden yok, biz bir bilgilendirme konferansi verdik icler acisiydi. Cem Yilmaz gelse oyle olmazdi. Bu algilar, algida secicilik ve yonelim. Etrafimizda o kadar cok kotu olaylar oluyor ki !(PKK, Suriye, ulkenin ekonomik ve hatta sosyo ekonomik durumu) az da olsa mizah ile bir seyleri yakalip bilinclendirmek ne kadar kotu olabilir ki ?
Burada esas kacirdiginiz meyveler degil meyvelerin iliskiler ile iliskilendirilmesi. Projenin albenisi burada.
Proje kime ait ? Bilmiyorum !
Ses getirir mi ? Sahsi fikrim evet !
Peki yapici ses getirir mi ? Bunu zaman gosterecek !
evet bugun aynı mesaj banada geldi bende muz dedım yolladım ama ne anlam veremedim açıkcası
Peki bu konuda cinsellik nerede ? Siz bence baska reklamlar ile karistirmaya basladiniz ? Nasil ki bazi reklamlarda kadin vucudu kulaniliyorsa (ornegin otomobil fuarlarinda neden kadin mankenler arabalarin uzerine cikar hayatta anlamam) bu reklamda iliski turleri ve meyva arasindaki cinsellik iliskisini ben acikcasi kuramadim. Bu konuda yol gosterici lursaniz yanlisin bir tarafindan donelim ama ben hala cok basarili bir reklam oldugunu dusunuyorum. Bu viral reklamin neresi cinsellik ? Meme kanserindeki meme mi yapmayin Allah askina ?
Eminim ki sizin gibi birçok kişi yazılanlara anlam veremeyip sadece oyuna katılmıştır.
Keşke birde anket yapsalar, kaç kişi bu oyun sayesinde doktora gitmeyi akıl etti, başkasını teşvik etti, öğrenmiş olurduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?