Facebook' taki meyve isimleri ne anlama geliyor ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet konunun yayılmasını, bir nevi sizin dediğiniz gibi bilinçlendirici reklam yapmak.
Fakat öyleyse neden daha düzgün yazılmıyor bu mesajlar? Ergen mesajları gibi yazılmış.

Bilinçlendirmek için eylemden haber verilir uygun ifadelerle ve eylemi başlatan grubun ismin adı yazılır sonunda ve böylece o mesajın yayılmasını sağlamalıyız.

Yok mesaj otomatik yayılıyorsa virüs gibi bir yerden kesip yeni ifadelerle yeniden yazıp yayılmasını sağlamalıyız.

Umarım amacına ulaşır bu oyun. Çıkan ses yankı olur, doktoru hatırlatır.

bakin konser yapilmis giden yok, biz bir bilgilendirme konferansi verdik icler acisiydi. Cem Yilmaz gelse oyle olmazdi. Bu algilar, algida secicilik ve yonelim. Etrafimizda o kadar cok kotu olaylar oluyor ki !(PKK, Suriye, ulkenin ekonomik ve hatta sosyo ekonomik durumu) az da olsa mizah ile bir seyleri yakalip bilinclendirmek ne kadar kotu olabilir ki ?

Burada esas kacirdiginiz meyveler degil meyvelerin iliskiler ile iliskilendirilmesi. Projenin albenisi burada.

Proje kime ait ? Bilmiyorum !

Ses getirir mi ? Sahsi fikrim evet !

Peki yapici ses getirir mi ? Bunu zaman gosterecek !

Aslinda bu mesajinizi okumdan cevap yazmisim bu yazdiginiza. Metin hazir bir metin biz hazirlamadik. Nette buldum ve paylastim. Yeni trend ergen trendi ise bazen de binmek lazim. Unutmayin 2 sayfa once dil bilgisi girdim araya yani ergen dili ile yazilsa da biz burada duzgun Turkce kullaniyoruz.

Ben ne yazık ki bilinçli olup bir şey yapmamakla, bilinçsiz olup bir şey yapmamanın arasında bir fark göremiyorum Kazen.

Ben de yöntemi eleştirenlerdenim, erkekleri meraklandırmayı ve bilinçlendirmeyi geçtim, bu meyve isimleri yazan arkadaşlarımın bile bu durumu ne kadar önemsedikleri konusunda şüpheliyim.

Bir de o bölüme inanıyorum, ille muayeneye tutup götürmek bile gerekmez dediğiniz gibi, elle muayenenin gereğinden bile haberdar olunsa yeter. Ama sütyen rengi veya meyvelerle medeni durum bildirerek değil, başka bir mesajımda da belirttiğim gibi, bu oyunlar amacının dışına taşıyor fikrimce.

bende bunu merak ediodum. ayrıcada kadınlar hamamının sadece üyelere açık olduğunuda öğrenmiş oldum. bizde konu açabiliomuyuz burda :)

Duyduk duymadik demeyin kategorisinde diger 3 kategoride uygun olaninda acabilirsiniz. Bu kategoride acilirsa direk hicbir basliga uymayan yazilar kategorisine tasinir. Lakin, gunluk veya bu konu gibi ise yonetime sunarsaniz sorunsuz burada da yer alabilir.

avokado ve muz..

sadece meme değil tüm kanser türlerine karşı bilinçlenebilsek keşke..
mesela kolon kanseri,en tehlikelilerinden biri.

evet bugun aynı mesaj banada geldi bende muz dedım yolladım ama ne anlam veremedim açıkcası

Her ne kadar inanamasam da tüm içtenliğimle isterim ki dediğiniz gibi yapıcı ve amacına uygun bir şekilde ses getirir.

evet bugun aynı mesaj banada geldi bende muz dedım yolladım ama ne anlam veremedim açıkcası

Eminim ki sizin gibi birçok kişi yazılanlara anlam veremeyip sadece oyuna katılmıştır.

Keşke birde anket yapsalar, kaç kişi bu oyun sayesinde doktora gitmeyi akıl etti, başkasını teşvik etti, öğrenmiş olurduk.

Günümüzde en basit reklamdan tutun da en basit magazin haberinde bile hep cinsellik kullanarak ilgi çekilmeye çalışılıyor.

Sütyen rengini belirtmek, ilişki durumunun meyvelerle simgelendirilmesi, bunlar da hep cinsellik kullanılarak dikkat çekme yöntemleri.

Amaç insanları bilinçlendirmek (!) olabilir ama yöntem hoş değil bence.

ya bende facede görüyorum niyorum bu ne anladım şimdi bende sanırım çilek:))

Peki bu konuda cinsellik nerede ? Siz bence baska reklamlar ile karistirmaya basladiniz ? Nasil ki bazi reklamlarda kadin vucudu kulaniliyorsa (ornegin otomobil fuarlarinda neden kadin mankenler arabalarin uzerine cikar hayatta anlamam) bu reklamda iliski turleri ve meyva arasindaki cinsellik iliskisini ben acikcasi kuramadim. Bu konuda yol gosterici lursaniz yanlisin bir tarafindan donelim ama ben hala cok basarili bir reklam oldugunu dusunuyorum. Bu viral reklamin neresi cinsellik ? Meme kanserindeki meme mi yapmayin Allah askina ?

Neden mevye isimleri kullanılarak ilişki durumu belirtiliyor?

Yani ilişki durumunun, meme kanseriyle nasıl bir bağlantısı olabilir sizce?

az önce facete gördüm birinin yaptığı yorumu.
"bırakın şu geyiği" yazmış

hemen paylaşıorum ne anlama geldiğini :))

Kızlar merhaba,
Her sene olduğu gibi meme kanserine karşı hareketleniyoruz. Bu senenin oyunu şu şekilde:
Herkesin meme kanserine dikkatini çekmek için TÜM KIZLAR bu oyuna katılsın lütfen.Geçen sene herkes üzerinde taşıdığı sütyeninin rengini duvarına yazmıştı. Erkekler günlerce kızların neden duvarlarına bir renk yazdığını anlamaya çalışmışlardı. Bu sene ise yazacağımız kelime ilişki durumumuzla ilgili; bu mesajı cevaplamayın sadece sizin durumunuzu gösteren kelimeyi duvarınıza yazarak paylaşın ve bu mesajı kopyalayıp siz de arkadaş listenizdeki tüm KIZLARA özel mesaj olarak gönderin.
Geçen seneki sütyen rengi oldukça yankı yapmıştı ve bazı tv kanallarına kadar ulaşmıştı, bu sefer de başaralım.
MAVİ KANTARON : Bekâr
ANANAS : Karmaşık
AHUDUDU : Kararsız
ELMA : Nişanlı
KİRAZ : Çıktığı var
MUZ : Evli
AVOKADO : Onun diğer yarısıyım
ÇİLEK : Doğru olanı bulamıyor
LİMON : Bekâr olmak istiyor
ÜZÜM : Çıktığıyla evlenmek istiyor

face de bir arkadaş muz yazmış bende konudan habersiz olduğum için herhalde hamilede canı muz aşerdi diye düşünmüştüm Allahtan sormamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…