• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook sorunu

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
28
Kızlar facebookta beni kimin sildiğini göremem değil mi? Arkadaş sayım 1 kişi eksilmiş, kim olduğunu bulamıyorum. Merak ettim

Kızlar facebookta beni kimin sildiğini göremem değil mi? Arkadaş sayım 1 kişi eksilmiş, kim olduğunu bulamıyorum. Merak ettim

Sanmıyorum.

Belki hesabını süresiz kapattı ya da şikayet edilip Facebook tarafından kapatıldı.

Belki de bizzat benim yaşadığım ve sonradan öğrendiğim gibi ilişkisini gizlemek isteyen ergen kuzeniniz ya da hesabınızda akrabalarınız yoksa bir arkadaşınız mecburen sildi.

Kişisel almayın bence.

Sanmıyorum.

Belki hesabını süresiz kapattı ya da şikayet edilip Facebook tarafından kapatıldı.

Belki de benim yaşadığım gibi ilişkisini gizlemek isteyen ergen kuzeniniz ya da hesabınızda akrabalarınız yoksa bir arkadaşınız mecburen sildi.

Kişisel almayın bence.

Kişisel almadım zaten canım, ben de takip etmek istemediğim samimiyetimin kalmadığı insanları siliyorum. Sonuçta facebookta fotoğraf paylaşıyoruz ve bunu herkesin görmesini istemeyebiliriz. Ben sadece kim olduğunu merak ettim

fotoğraflarından birine tıklayıp beğenenlere bak. silen kişi şayet beğeni yapmışsa "arkadaş olarak ekle" şeklinde listede yer alacaktır. başka türlü öğrenmen mümkün değil. bir de takip ettiğin kişilere bakabilirsin. eğer seni silen kişinin takip etme özelliği herkese açıksa sildiğinde sen hala takipçisi olarak gözüküyor oluyorsun.

Senin için önemli olan insanlara bak, zaten onlardan biri değilse geri kalan çokta önemli değildir.

Back