Evet kızlar başlıkta da belirttiğim gibi erkek arkadaşım facebook hesabının şifresini vermiyor ! bu konu yüzünden bir çok kez tartıştık fakat hala vermemekte direniyor ayrıca benim şifrem onda var.neymiş ben istemediği insanlarla görüşüyormuşum(konuşmamı istemediği zarar göreceğimi söylediği arkadaşlarım) ama o benim istemediğim kimseyle görüşmüyormuş benden gizli iş yapmıyormuş. Eee ben bunu nerden bileyim ? beyfendi ne telefonunu verir ne gelen mesajları okutur,ne şifresini verir.Ben nerden bileceğim istemediğim şeyler yapmadığını.Görüşmemi istemediği şahıslarla görüşmüştüm ondan gizli evet hatalıydım ama yaptım işte ben onun arkasından iş çevirmişim ama o bugune kadar beni üzecek hayal kırıklığına uğratacak birşey yapmamış güvenmeme gibi bi hakkım yokmuş inat ettiğim içinde vermiyorMUŞ.bu sebepten ötürü dün akşam 7den beri konuşmuyoruz bir kç kez msjlaştık oda yanına gidecektim sen inadından vazgecene kadar yanına gelmeyeceğim görüşmeyecegiz dedim yanına gitmedim diye tafra yaptı.Bende verene kadar bu şekilde devam edeceğini söyledim şimdi ne aıyor ne msj atıyor bundn sonra nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlar msj atmalı mıyım çocukluk mu yapıyorum o mesaj atarsa ne diyim sizce ?