• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook şifresini vermiyor beyfendi !

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Evet kızlar başlıkta da belirttiğim gibi erkek arkadaşım facebook hesabının şifresini vermiyor ! bu konu yüzünden bir çok kez tartıştık fakat hala vermemekte direniyor ayrıca benim şifrem onda var.neymiş ben istemediği insanlarla görüşüyormuşum(konuşmamı istemediği zarar göreceğimi söylediği arkadaşlarım) ama o benim istemediğim kimseyle görüşmüyormuş benden gizli iş yapmıyormuş. Eee ben bunu nerden bileyim ? beyfendi ne telefonunu verir ne gelen mesajları okutur,ne şifresini verir.Ben nerden bileceğim istemediğim şeyler yapmadığını.Görüşmemi istemediği şahıslarla görüşmüştüm ondan gizli evet hatalıydım ama yaptım işte ben onun arkasından iş çevirmişim ama o bugune kadar beni üzecek hayal kırıklığına uğratacak birşey yapmamış güvenmeme gibi bi hakkım yokmuş inat ettiğim içinde vermiyorMUŞ.bu sebepten ötürü dün akşam 7den beri konuşmuyoruz bir kç kez msjlaştık oda yanına gidecektim sen inadından vazgecene kadar yanına gelmeyeceğim görüşmeyecegiz dedim yanına gitmedim diye tafra yaptı.Bende verene kadar bu şekilde devam edeceğini söyledim şimdi ne aıyor ne msj atıyor bundn sonra nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlar msj atmalı mıyım çocukluk mu yapıyorum o mesaj atarsa ne diyim sizce ?

Egerki gizledi birseyden süpeleniyorsan kendine yeni bi face ac ve dene onu... Nasil bi mantik bu ya telini bile vermemezlik...

Facebook gibi paylaşım yapılan sitelerde şifre verilmesine karşıyım zaten sonrasın da ister ise sahte hesap açar onun üzerinden yapar yapacağını. Ama bu durum daha farklı telefonunu bile vermemezlik neyin nesi acaba ?

Facebook gibi paylaşım yapılan sitelerde şifre verilmesine karşıyım zaten sonrasın da ister ise sahte hesap açar onun üzerinden yapar yapacağını. Ama bu durum daha farklı telefonunu bile vermemezlik neyin nesi acaba ?

Elbette benden gizli hesap açabilir doğru zaten şifreyi verse girip bakmayacğım bile ee silebilirdi zaten msjları istese ama inat ediyor bende daha çok hırslanıyorum şüpheye düşüyorum acaba birşey mi var diye..telefonuna bile baktırmıyor mesaj geliyor göz ucuyla bakıyorum hemen çemkiriyor senin bana güvenmemeye hakkın yok diye.

Hmmmm belki gercekten sana kizdi icin vermedi,bence takma hic ama telini neden vermiyor ben onu anlamadim... Aradan biraz zaman gecsin gene konus bu konuyu onla...

1 buçuk yıldır birlikteyiz ne zaman istesem hep aynı şekilde oldu tartıştık,konuşmadk ben yine neyse büyütmeyeyim dedim ama yetti artık bu kadar çok üstüne düşüyorsa vardır birşeyler diye düşünmeye başladım..

Elbette benden gizli hesap açabilir doğru zaten şifreyi verse girip bakmayacğım bile ee silebilirdi zaten msjları istese ama inat ediyor bende daha çok hırslanıyorum şüpheye düşüyorum acaba birşey mi var diye..telefonuna bile baktırmıyor mesaj geliyor göz ucuyla bakıyorum hemen çemkiriyor senin bana güvenmemeye hakkın yok diye.

Özür dilerim ama nasıl bir tip bu ya o nasıl bir sözdür ? Senin hatan çok mu oldu o ak pak mı kaldı hep ? Fce geçtim telefonuna bile izin vermiyor üstüne artis artis laf ediyor gerçekten kızması gereken güvenini sarsacak eylemler de bulunduysan o başka erkek arkadaşın sana inat sana ders olsun diye yapıyordur.

Özür dilerim ama nasıl bir tip bu ya o nasıl bir sözdür ? Senin hatan çok mu oldu o ak pak mı kaldı hep ? Fce geçtim telefonuna bile izin vermiyor üstüne artis artis laf ediyor gerçekten kızması gereken güvenini sarsacak eylemler de bulunduysan o başka erkek arkadaşın sana inat sana ders olsun diye yapıyordur.

Güvenini sarsacak olay şu oldu onun istemediği insanlarla gizli gizli görüşmem.Bu konuda sonuna kadar haklı ama yine de bu şekilde gizlilikler olmasını gerektirmiyor yanlış mı düşünüyorum sizce büyütüyor muyum bende sizin gibi düşünüyordum tamam face şifresini vermek istemez akrabalarıyla konuşur vs falan ama telefonundaki msjı neden göstermez arkadaşlarıyla msjlaşıyor yine bakamıyorum akrabası ailesinden birinin msjı olsa zaten okumam ki

Evet kızlar başlıkta da belirttiğim gibi erkek arkadaşım facebook hesabının şifresini vermiyor ! bu konu yüzünden bir çok kez tartıştık fakat hala vermemekte direniyor ayrıca benim şifrem onda var.neymiş ben istemediği insanlarla görüşüyormuşum(konuşmamı istemediği zarar göreceğimi söylediği arkadaşlarım) ama o benim istemediğim kimseyle görüşmüyormuş benden gizli iş yapmıyormuş. Eee ben bunu nerden bileyim ? beyfendi ne telefonunu verir ne gelen mesajları okutur,ne şifresini verir.Ben nerden bileceğim istemediğim şeyler yapmadığını.Görüşmemi istemediği şahıslarla görüşmüştüm ondan gizli evet hatalıydım ama yaptım işte ben onun arkasından iş çevirmişim ama o bugune kadar beni üzecek hayal kırıklığına uğratacak birşey yapmamış güvenmeme gibi bi hakkım yokmuş inat ettiğim içinde vermiyorMUŞ.bu sebepten ötürü dün akşam 7den beri konuşmuyoruz bir kç kez msjlaştık oda yanına gidecektim sen inadından vazgecene kadar yanına gelmeyeceğim görüşmeyecegiz dedim yanına gitmedim diye tafra yaptı.Bende verene kadar bu şekilde devam edeceğini söyledim şimdi ne aıyor ne msj atıyor bundn sonra nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlar msj atmalı mıyım çocukluk mu yapıyorum o mesaj atarsa ne diyim sizce ?
en güzeli o verene kadar sizde şifrenizi değiştirin. vermiyorsa ,ben özel mesajlarını okuyamıyorum nerden bileyim senin özelden birileriyle görüşmediğini deyin.vermeyeceksen benimkinide bilemeyeceksin dersiniz.
bulmuş yolunu sevgiliniz. kendini çok zeki zannedenlerden. ama değil. sadece bencil.:6:
ha bir ek.
face vs,şifre verilmesiinden hiç hoşlanmıyorum.
nedenleri bir kaç tane.
ilki kendim için. böyle kız arkadaşlarım var. kkdan tanıdıklarım falan. veriyor erkek arkadaşına şifresini...iyide benim paylaştıklarımı,resimlerimi neden elin adamı görsün. hoşuma hiç gitmiyor bu tarz davranışlar.ben neden sadece arkadaşlar yaptım o zaman. açardım duvarımı.görsün millet.
kızıyorum böyle yapanlara.
diğer düşüncemde. şifre özeldir. tel gibi. kurcalanması hoşuma nasıl gitmezse telefonum, faceiminde istemem. ben kız arkadaşlarımla özelden mesajlaşıyorum. onlar sorunlarını konuşuyorum zaman zaman.. özellerini falan. neden erkek arkadaşım bunu okusun. bu o kız arkadaşımada ayıp.hiçte hoş değil

Son düzenleme:
en güzeli o verene kadar sizde şifrenizi değiştirin. vermiyorsa ,ben özel mesajlarını okuyamıyorum nerden bileyim senin özelden birileriyle göeüşmediğini değin.vermeyeceksen benimkinide bilemeyeceksin dersiniz.
bulmuş yolunu sevgiliniz. kendini çok zeki zannedenlerden. ama değil. sadece bencil.:6:
ha bir ek.
face vs,şifre verilmesdinden hiç hoşlanmıyorum.
nedenleri bir kaç tane.
ilki kendim için. böyle kız arkadaşlarım var. kkdan tanıdıklarım falan. veriyor erkek arkadaşına şifresini...iyide bennim paylaştıklarımı,resimlerimi neden elin adamı görsün. hoşuma hiç gitmiyor bu tarz davranışlar.ben neden sadece arkadaşlar yaptım o zaman. açardım duvarımı. kızıyorum böyle yapanlara.
diğer düşüncemde. şifre özeldir. tel gibi. kurcalanması hoşuma nasıl gitmezse tel. num faceiminde isttemem. ben kız arkadaşlarımla özelden mesajlaşıyorum. onlar sorunlarını konuşuyor. özellerini falan. neden erkek arkadaş bunu okusun. bu o kız arkadaşımada ayıp.

Bana güvenmiyorsan birlikte olmamızın anlamı yok dedi ben nerden bileyip birşeyler yapıp yapmadığını deyince :) bana o şekilde söylese emin olun zaten bakmam ama hiçbir açıklama yapmıyor kı bu veya şu diye ona kızıyorum ben

Vermemekle bana gore normal olani yapiyor. Ben de hic sevmem ve anlamam neden insanlar birbirinden her turlu kisisel sifresini ister. Telefonlarini, mesajlarini karistirmak, facebook vb kisisel sifreleri istemek nedir ya?
Aradaki samimiyet ne olursa olsun insanin ozel bir alani olmali. Kusura bakmayin da bana vicik vicik geliyor boyle iliskiler. Herkes birbirinin ozelinin icinde boyle. Biraz daha bunaltmaya devam edersen kacma yollarina gidecektir. Cocukluk mu demissin, evet yaptigin cocukluk. Madem iliskiniz bu kadar sig, bu kadar guvenmiyorsunuz birbirinize, o zaman birbirinize yol verin gitsin.

Vermemekle bana gore normal olani yapiyor. Ben de hic sevmem ve anlamam neden insanlar birbirinden her turlu kisisel sifresini ister. Telefonlarini, mesajlarini karistirmak, facebook vb kisisel sifreleri istemek nedir ya?
Aradaki samimiyet ne olursa olsun insanin ozel bir alani olmali. Kusura bakmayin da bana vicik vicik geliyor boyle iliskiler. Herkes birbirinin ozelinin icinde boyle. Biraz daha bunaltmaya devam edersen kacma yollarina gidecektir. Cocukluk mu demissin, evet yaptigin cocukluk. Madem iliskiniz bu kadar sig, bu kadar guvenmiyorsunuz birbirinize, o zaman birbirinize yol verin gitsin.

Peki empati kurar mısınız kendinizi benim yerime koyun sizin şifrelerinz var onda fakat siz isteyince sert bir şekilde redediyor her seferinde.mesajın kimden geldiğini söylemiyor etmiyor.ayrıca istemediğim geçmişinde ilişkisi olan kızlarda listesinde neymiş işi düşüyormuş bi kızın dayısı avukat lazım oluyormuş ne yani dayısı benim kuzenimle görüşmüyorsun o yüzden senin işini yapmam mı diyecek beni şüphelendiren şeyler bunlar

mailinin şifresini biliyormusun peki???yada kendi mail adresini yazsan şifremi unuttum yazan yere tıkladıktan sonra....şifreyi belirleyip açarsın da şifre değişir anlar daha da kötü olur....

Şifreni değiştir, ne yaptın aa yeni şifreni ver falan derse, hayır vermiyorum yoksa bana güvenmiyor musun de, devam ederse: aynı pişkinlikle; ısrar ettiğin için vermiyorum de bas kahkahayı..
Madem şifre verilmeyecek, sen bu ilişkinin safça kısmı mısın arkadaşım, sende verme.

Peki empati kurar mısınız kendinizi benim yerime koyun sizin şifrelerinz var onda fakat siz isteyince sert bir şekilde redediyor her seferinde.mesajın kimden geldiğini söylemiyor etmiyor.ayrıca istemediğim geçmişinde ilişkisi olan kızlarda listesinde neymiş işi düşüyormuş bi kızın dayısı avukat lazım oluyormuş ne yani dayısı benim kuzenimle görüşmüyorsun o yüzden senin işini yapmam mı diyecek beni şüphelendiren şeyler bunlar

Sizin yerinizde olmam mumkun degil,cunku ne ben kimseden sifre isterim, ne de benden istetirim. Zira benim pesimde sifre sifre diye kosan bir insana tepkim cok sert olurdu, ister sevgili olsun ister es olsun. Mesajiydi susuydu busuydu bunlarin kimden geldigini soylemek zorunda degil ki. Bir onceki yorumumda da dedigim gibi bunlar ozel seyler, mesaj kimden ne hakkinda olursa olsun, ozel mesaj. Anlasilan erkek arkadasiniz da benim gibi dusunuyor. Ben olsam esas herseyden suphelendigim icin sorunu kendimde arardim. Guven sorununuz asiriya kacmis bence, bu denli guven sorunlu iliskilerin sonu pek iyi olmuyor soyliyim, temeli saglam degil cunku. iliskiler guven uzerine kurulur, iliskinizde guven yoksa zaman kaybetmeyin birbirinizle.

mailinin şifresini biliyormusun peki???yada kendi mail adresini yazsan şifremi unuttum yazan yere tıkladıktan sonra....şifreyi belirleyip açarsın da şifre değişir anlar daha da kötü olur....

Yok canim nerde hiçbir şifresini bilmiyorum.. hem o şekilde olursa daha çok delirir o zaman kızsada haklı olur

yapacağınızı söyleyeyim. bana güvenmiyorsan benle işin ne demek.:ssz:
ve o şifreyi değiştirmek. sen vermiyorsan ben neden veriyorum. bencillik yapma diyede eklemek.,
.geçmişte ilişkisi olan kızlar ekli ve iletişimde ,ama beyefendi size güvenmiyor..
pehhh.:6:.
ona bu rahatlığı siz vermişsiniz
ayrıca,avukat bir tek eski sevgilinin dayısı mı dünyada. geçsin bunu. çocuk mu kandırıyor.
buna hem suçlu hem güçlü derler.:68:

Sizin yerinizde olmam mumkun degil,cunku ne ben kimseden sifre isterim, ne de benden istetirim. Zira benim pesimde sifre sifre diye kosan bir insana tepkim cok sert olurdu, ister sevgili olsun ister es olsun. Mesajiydi susuydu busuydu bunlarin kimden geldigini soylemek zorunda degil ki. Bir onceki yorumumda da dedigim gibi bunlar ozel seyler, mesaj kimden ne hakkinda olursa olsun, ozel mesaj. Anlasilan erkek arkadasiniz da benim gibi dusunuyor. Ben olsam esas herseyden suphelendigim icin sorunu kendimde arardim. Guven sorununuz asiriya kacmis bence, bu denli guven sorunlu iliskilerin sonu pek iyi olmuyor soyliyim, temeli saglam degil cunku. iliskiler guven uzerine kurulur, iliskinizde guven yoksa zaman kaybetmeyin birbirinizle.[/QUOS
Söylediklerinizi anlıyorum haklısınız da esasında ama malesef sizin kadar rahat olamıyorum ben keşke olabilsem teşekkürler

Şifreni değiştir, ne yaptın aa yeni şifreni ver falan derse, hayır vermiyorum yoksa bana güvenmiyor musun de, devam ederse: aynı pişkinlikle; ısrar ettiğin için vermiyorum de bas kahkahayı..
Madem şifre verilmeyecek, sen bu ilişkinin safça kısmı mısın arkadaşım, sende verme.

Bende değiştiricem şifreyi kısasa kısas yapayım bakalım ne olacak tepkisi :)

Back