Facebook online görünme

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
32
Ankara
Kızlar erkek arkadaşımla faceden olan mesajlaşmami actigimda yukarda 1 dakika önce aktifti vs diyor ama çocuk o sırada uyuyorum diyor bir olur iki olur defalarca oldu bu facenin yaptığı bi dangalaklik mi sınır oldum

Eger telefonundan face aciyorsa(bakiyorsa diyelim) direk mesajlasma bölümü sohbeti yani otomatik açıp online gösteriyor,bumudur sorunuz acaba?

Demekki uyumuyor bildiğin face'e giriyor.Face'in son görülmesi whatsapp gibidir.Kat'iyyen yanılmaz.Bunda sorgulanıcak bişey bile yok benim için.Direkt yalan dolan.

Eger telefonundan face aciyorsa direk mesajlasma bölümü sohbeti yani otomatik açıp online gösteriyor,bumudur sorunuz acaba?

Message'i indirmiş olsa dahi böyle bir durum söz konusu değil.O mesajı açıp okumadığı sürece son görülmesi değişmiyor.Telefonuna düşen facebook mesajını açıp okuması lazım.

Uyuyorum diyorsa uyuyordur . Simdi sen bu cocuga mi guvenmiyorsun yoksa face e mi. Acik acik sormayi dene ve ayrica yuz goz olmamaya calis cunku sonradan zor toparlarsin.

İyi kurtarmis. Beni aldatan eski arkadaşımın diğer yalanlarindan biri de buydu.. Bana otomatik online oluyor demişti. Ama ben inanmamistim. Dedim kokusu çıkar .. çıktı da.. Benim yanimda kızla konusuyordu facebook messengerdan.X arkadasim dedi. Ama uzun sürünce gözümle gördüm ki o dediği X arkadaşı değildi. Neyse umarım siz böyle bir durumun içinde degilsinizdir..

Ya ben de bikac kez dikkat ettim bu duruma. Bir keresinde de eşim yatak odasinda uyurken face e girip baktigimda eşim için 1 dakika önce aktifti yaziyodu. Hemen ardindan yatak odasina gittim baktim uyanmis mi yoksa diye. Bildigin horul horul uyumaya devam ediyordu bizimki. Bence face nin online olayi güvenilir degil. Yani kişi telefondan faceye giriyosa ve facede çıkış yapmadan sayfayi direkt kapatiyosa belki böyle bisey olabilir diye düşünüyorum.

Uyuyorum diyorsa uyuyordur neden güvenmiyorsunuz. Facesi açıksa gözükebiliyor kendimden biliyorum.

emreaydinfan
Tatlım oyun isteği, doğum günü hatırlatması, etkinlik daveti yada bildirim gelip telefonun ana ekranına düştüğünde hesap aktif gb görünüyor,
O bildirime tıklamamış bile olsa bir dk önce aktifti yazıyor, bundan olabilir.
Bi ara ben de merak etmiştim niye öyle görünüyor diye eşim yanımda uyuduğu hAlde oyun isteği falan gelince 1dk önce aktifti diye gösteriyordu.

Cep telefonumdan baglandigimda, surekli online oluyorum.
Gun icinde annemde oyun oynamak icin benim faceme giriyor.
Erkek arkadasinizin da boyle bir durumu olabilir.

Ya benimde face messenger var ve gece uyudugum halde gece yazanlar oluyor online sanip aktif gorunuyormusum halbuki uyuyorum o saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…