facebook mağduru

florecool

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
1
0
42
çok uzun zaman oldu belki de değil. herşey o kadar çabuk bitti ki. hala neden bittiğini bile anlayamıyorum.
8 ay kadar önce hayatıma işte benim hayatımın erkeği dediğim biri girdi. hemde hiç ummadığım bir zamanda.daha önceden de tanıdığım ama aramıza mesafeler girmesi nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığım biri.
facebook ilk çıktığı zmanlarda ilk olarak onun adını aradım ve buldum. arkadaş olarak ekledim.ertesi gün beni gördüğüne çok sevindiğine dair bir mesaj aldım.bu mesajlaşmalar böyle devam edip gitti.sonra yüzyüze buluştuk. çünkü ayrı şehirlerdeydik.ve herşey birden bire oldu. onu sevgilim olarak buldum.
okadar güzeldiki herşey. hep böyle devam edecek sanıyordum.
en son buluşmamızda bile beni nekadar çok sevdiğini benden ayrılamayacağını söylüyordu.ama ne olduysa o günden sonra oldu. ertesi beni hiç aramadı. ben aradığımda telefon açılmadı. meraktan ölecektim.neler oluyordu. en sonunda telefonu açtı. sesi çok tuhaftı bende neler olduğunu açıkçası söylemesini istedim. ve film koptu.
benden ayrılmak istediğini ,bunu en son buluşmamızda yüzüme söylemek istediğini fakat yapamadıığını,çünkü benim yanımda herşeyi unuttuğunuı söylüyordu.
neler oluyordu. anlayamıyordum. bir önce deli gibi sevdiğini söyleyen adam benle dalga mı geçiyordu.ben kendime gelerek.ondan ayrılmayacağımı böyle bir şeyin telefonda konuşulacak kadar basit bir şey olmadığını söyleyerek telefonu kapattım.ertesi gün aramadı. sonraki günde, sonunda ben gene dayanamayarak aradım.ne yapmaya çalıştığını öğrenmek için.ozaman bütün gerçek yüzünü ortaya çıkardı.meğer benimle sadece seks amaçlı birlikte olmuş. benden istediğini alamayınca beni her fırsatta aldatmış. bende dünyanın en salak insanı olarak hep onun sözlerine inanmışım.ve bunu bana hakaretler içerisinde işyerimi falan taciz ederek günlerce devam ettirdi.artık dayanacak gücüm kalmamıştı.o kadar kötüydüm ki. bütün bunları unutarak sadece geçirdiğimiz güzel anları hatırlıyor. onun gerçek yüzünü görmezden geliyordum. ona devamlı hiç ayrılmamış gibi mesaj atıyordum.o da bana hakaretler içeren mesajlarıyle geri döndü.
sonunda benim mesajlarıma karşılık benimle tekrar yüzyüze görüşmek istediğini söyledi.hemde kendi bulunduğu şehre beni çağırarak. bende gittim.evet ayağına kadar gittim. ama o gelmedi.beni saatlerce bekletti.inanamıyordum. bir insan bu kadar adileşemezdi. telefonlara çıkmıyordu.
en sonunda msn de ben onu yakaladım ve hemen sordum. neden gelmediğini o an bir kızla birlikte olduğunu söyledi.
günlerce kendime gelemedim. kullandığım anti depresanların haddi hesabı yok. 8 ay geçti ama be hala şoktayım. erkeklere hiç güvenim kalmadı. boşluktayım.ne yapıcağımı bilmiyorum.

çok uzun zaman oldu belki de değil. herşey o kadar çabuk bitti ki. hala neden bittiğini bile anlayamıyorum.
8 ay kadar önce hayatıma işte benim hayatımın erkeği dediğim biri girdi. hemde hiç ummadığım bir zamanda.daha önceden de tanıdığım ama aramıza mesafeler girmesi nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığım biri.
facebook ilk çıktığı zmanlarda ilk olarak onun adını aradım ve buldum. arkadaş olarak ekledim.ertesi gün beni gördüğüne çok sevindiğine dair bir mesaj aldım.bu mesajlaşmalar böyle devam edip gitti.sonra yüzyüze buluştuk. çünkü ayrı şehirlerdeydik.ve herşey birden bire oldu. onu sevgilim olarak buldum.
okadar güzeldiki herşey. hep böyle devam edecek sanıyordum.
en son buluşmamızda bile beni nekadar çok sevdiğini benden ayrılamayacağını söylüyordu.ama ne olduysa o günden sonra oldu. ertesi beni hiç aramadı. ben aradığımda telefon açılmadı. meraktan ölecektim.neler oluyordu. en sonunda telefonu açtı. sesi çok tuhaftı bende neler olduğunu açıkçası söylemesini istedim. ve film koptu.
benden ayrılmak istediğini ,bunu en son buluşmamızda yüzüme söylemek istediğini fakat yapamadıığını,çünkü benim yanımda herşeyi unuttuğunuı söylüyordu.
neler oluyordu. anlayamıyordum. bir önce deli gibi sevdiğini söyleyen adam benle dalga mı geçiyordu.ben kendime gelerek.ondan ayrılmayacağımı böyle bir şeyin telefonda konuşulacak kadar basit bir şey olmadığını söyleyerek telefonu kapattım.ertesi gün aramadı. sonraki günde, sonunda ben gene dayanamayarak aradım.ne yapmaya çalıştığını öğrenmek için.ozaman bütün gerçek yüzünü ortaya çıkardı.meğer benimle sadece seks amaçlı birlikte olmuş. benden istediğini alamayınca beni her fırsatta aldatmış. bende dünyanın en salak insanı olarak hep onun sözlerine inanmışım.ve bunu bana hakaretler içerisinde işyerimi falan taciz ederek günlerce devam ettirdi.artık dayanacak gücüm kalmamıştı.o kadar kötüydüm ki. bütün bunları unutarak sadece geçirdiğimiz güzel anları hatırlıyor. onun gerçek yüzünü görmezden geliyordum. ona devamlı hiç ayrılmamış gibi mesaj atıyordum.o da bana hakaretler içeren mesajlarıyle geri döndü.
sonunda benim mesajlarıma karşılık benimle tekrar yüzyüze görüşmek istediğini söyledi.hemde kendi bulunduğu şehre beni çağırarak. bende gittim.evet ayağına kadar gittim. ama o gelmedi.beni saatlerce bekletti.inanamıyordum. bir insan bu kadar adileşemezdi. telefonlara çıkmıyordu.
en sonunda msn de ben onu yakaladım ve hemen sordum. neden gelmediğini o an bir kızla birlikte olduğunu söyledi.
günlerce kendime gelemedim. kullandığım anti depresanların haddi hesabı yok. 8 ay geçti ama be hala şoktayım. erkeklere hiç güvenim kalmadı. boşluktayım.ne yapıcağımı bilmiyorum.

yazıklar olsun ya.nedir bu erkelerin bayanları sex objesi olarak görmeleri.bunları toplasan hollywood film festibvalinde ödül alırlar valla.üzülme desem bi yararı olmaz.ama en azından su var kendini kullandırtmamıssın bittiğine sevin bence.ya farkına varmadan istediğini alsaydı..bu erkekler kendilerini seven sefkat sadakat gösteren insanları neden elleriyle geri iterler anlamıyorum.yok anacım bunlara düzgün giden ilişki değil yanlış yola sapan kendileri gibi insanlar yakısır.....kaydirigubbakcemile

bence kendini mağdur olarak görme bu yüzünü erken gördüğün için şansılısın benımde başima yıllar önce böyle bir olay geldı kendıme gelemedım en azından bu amaçla benımle olmadıgını kendıme kabul ettırmeye çalıştım hep ıyı bir insan böyle düşünemez oldu......zaman herşeyin ilaçı....karşına öyle bir insan çıkarkı gerçek aşkı ozaman hissedersin bu olayada gülüp geçersin inş... :1hug:

YAŞAYARAK ÖĞRENMEK!!!
>>>>>> >>>> >>> > *Bir gün Napolyon
>>>>>>düşman askerlerinden
>>>>>> >>>> >>> > kaçarken, bir bakkal dükkânına
>>>>>> >>>> >>> > girmiş. Bakkala hemen kendisini saklamasını
>>>>>> >>>> >>> > emretmiş. Bakkal da
>>>>>> >>>> >>> > Napolyonu müsait bir yere saklayıp, biraz
>>>>>> >>>> >>> > sonra gelen düşmanları da 'Az evvel
>>>>>> >>>> >>> > biri koşarak şu tarafa kaçtı.' diye
>>>>>> >>>> >>> > savuştur*muş. Nihayet biraz sonra
>>>>>> >>>> >>> > Napolyon'un muhafızları yetişmişler. Bakkal
>>>>>> >>>> >>> > ömründe bir daha karşılaşamayacağı Napolyon'a
>>>>>> >>>> >>> > sormuş: 'Efendim, af buyurun
>>>>>> >>>> >>> > ama merak ettim, ölümle bu denli burun buruna
>>>>>> >>>> >>> > gelmek nasıl
>>>>>>bir duygu?'
>>>>>> >>>> >>> > Napolyon birden öfkelenmiş. 'Sen kim
>>>>>> >>>> >>> > oluyorsun da benimle böyledalga geçercesine
>>>>>> >>>> >>> > konuşabiliyorsun?'diye bağırmış.
>>>>>> >>>> >>> > Hemen askerlerine, Adamcağızı kurşuna dizmelerini
>>>>>> >>>> >>> > emretmiş. Askerler bakkalın gözünü bağlayıp,
>>>>>> >>>> >>> > karşısına dizilmişler.
>>>>>> >>>> >>> > Mermiler namlulara sürülmüş, artık 'ateş'
>>>>>> >>>> >>> > emri verilecek... Adamcağız içinden
>>>>>> >>>> >>> > 'Ah, ne yaptın sen? Şimdi ölüp gideceksin
>>>>>> >>>> >>> > diye düşünürken,arkadan bir çift
>>>>>> >>>> >>> > el uzanmış, gözündeki bağı açmış.Karşısında
>>>>>> >>>>
>>>>>> >>> > Napolyon varmış. Tek cümleyle
cevaplamış Napolyon: 'İşte böyle bir duygu!'

"Yaşayarak öğrenmek, bedeli en yüksek öğrenme
biçimidir..."

zor zamanlar yaşamışsın ..allah sabır ve güç versin... sen bu şahısa gereğinden fazla ilgi göstermişsin pohpohlamışsın ve o erişilmez unutulmaz dayanılmaz olmuş ama bunu sen kendi kendine yapmışsın.. onu bir melek gibi görmüşsün....olan olmuş çok ucuz atlatmışsın...buna şükret... ayağa kalk ve silkelen kendine gel...

erkeklere güvenemezsin belkide bu biraz iyi bişi..en azından artık seni kandıramazlar. .elbet bir gün karşına ruh eşin çıkacaktır...ama yinede her ne olursa olsun minicik de olsa bi parçanı sakla ondan.. eğer o da bi gün giderse ayakta durabilmen için bir sebebin olsun Şeniz

Ah be cnm alah sabır versin. inan bütün erkler hep aynı. ben 7 aylık evliyim 4 aydan beri ayrıyım inan verdiğim emeklere e yanarsın kendine mi yoksa onun yaptığı adilikler mi neye yanarsınn. geçimş olsun tekrar..

"Üç kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruşa seni satar"demişler..
Geçmiş olsun..ucuz atlatmışsınız

Allah size o çocuğun gerçek yüzünü kendi ağzıyla itiraf ettirerek göstermiş ama siz üzgünüm ama evet siz BİLE BİLE LADES DEMİŞSİNİZ....
sizi sadece sex için kullanmak istediğini itiraf eden dahası sizin yolladığnız mesajlara hakaretlere cevap veren birini ayağına kadar nasıl gidersiniz...

Dua edinde o çocuk o gün buluşma yerine gelmemiş..
Bence sizi düşündüğü için gelmemiştir yoksa gelseydi şu anda yazacağınız derdiniz çok farklı bi şey olurdu...

üzgünm ama erkek arkadaşınızda suç olduğu kadar sizde de var..

e be güzel arkadaşım
adam bitti dediğinde sen neden üstüne düştün ki
hadi o zaman üstüne düştün
adam sana hakaretler ettiği, seninle ilgili gerçek düşüncelerini söylediği zaman
daha ne demeye sen o adamla görüşmeye çalıştın ki
kalkmış gitmişsin yanına
ya sana bir şey yapsaydı sana
aklını başına topla unut her şeyi
bir daha da gururunu ve sevgini bu kadar ayaklar altına alma
inan hiçbir erkek için değmez :kızgın:

Hataların bini bin paraymış gibi hata üzerine hata yapmışınız:mymeka:

Senle bilmem ne için oldugunu bile bile onun ayaklarına gidiyosun.Kuzum sen zorlamı kaşınıyodun yani:mymeka:

Kör eder aşk insanı ama bu kadarda değil...

Aşkı sevgiyi somutlaştırmayınnnn:eek:

cnm kusura bakma ama ben bu anlattıklarında en çok sana kızdım,ne gereği vardı bu kadar gururunu ayaklar altına aldıracak,bide kalkıp ayağına gitmişsin,belliki seni istemiyor neden ısrarla ona bitmemiş gibi mesajlar atıyosun,zaten başımıza gelenler onlara gereğinden fazla değer verdiğimiz için gelmiyormu???

okuduklarım gerçek mi:1shok: ya diyorum erkeklerin hepsini aynı kefeye koymayayım..aradan adiler çıkıyo diye genele vurmayayayım.. onlar bizi genellese kızıyorum çünkü bende aynı genellemeyi yapmamayım diyorumm amaaaaaa
hiç de mi iyi bir örnek çıkmaz karşımaÇok üzgünüm çoook
ya bi insan nasıl bukadar aşağılıkça davranabilir yaaa:mymeka:
bide demiyorlar mı karşımıza bi düzgün kız cıkmıyo biz napalım falan diye:eek:klava:
arkadaşım walla yat kalk dua et nediyim ..bu adamın kirli çıkarlarına maruz kalmadıgın için..bırak ya düşünmee..böylesine bi tecrübeden çok fazla yara almadan kurtuldugun için sevin vee yoluna gözü daha açık bi insan olarak devam etsengözlerimebaksanab

senin hataların da baya bi fazla olmuş bu durumda.. yani ayagına gitmek, durumu kabullenmeyip o şekilde davranışlar sergilemek..bunları yapmaman en güzeli olurdu ama olmuş..bundan sonrası için daha bilinçli adımlar atman dileğimle..

Allahin sevdigi kuluymussun ki seni orada korumus..
Suan oyle bir senaryo yazdim ki, oyle bir zamanda yasiyoruz ki, ama buraya yazamicam
sadece sunu soyluyorum, allah oyle bir korumus ki seni, boyle bir insan neler neler yapardi sana..

Onun yaptigi adilik serefsizlik...baska kelimesi yok

Ama artik onun uzerine bir çizgi çiz ve yoluna devam lutfen
Hiç bosuna boyle bir insan için anti depresiyonlar alma
Ne oluyor bu yasta ilaç milaç
Her zaman derim..beterin beteri var
Vede hayirlisi ise olsun, hayirsiz ise beri gitsin
Kismet degilmis olmamis
Zamana birak, yavas yavas unutursun
Uzma tatli canini

sanada pes doğrusu. sanal sevgiliden ancak bu çıkar herhalde. ayrıca bir bayan olarak kendini bu kadar aşığılatmanda doğru değil. anti depresan değilde kişisel gelişim seminerleri al. geçmiş olsun

çok geçmiş olsun cnm.sende de suç var ama sen şimdi kendine kızma.ucuz atlatmışsın arkadaşların dediği gibi.biliyorum çok ama çok zor,sen istemesen hatırlamayı birşey oluyor yine hatırlıyorsun güzel günleri.elin kolun bağlı oturmak deli ediyo seni.bu duyguların aynısını bende yaşıyorum.senin daha beter gerçi.ama yapacak bişeyin yok.zaman ver kendine biraz.ağlayacaksın da sızlayacaksın da.ama yapacak bişey yok artık.zamanla kendine geleceksin.:teselli:kendine zarar vermeden üzül a.s.

canım ben daha safca dusuncem belkı ama acaba erkek arkadasının "sex" den kasdı elele tutusmak, sarılmak, beraber uyumak belkı masum bı opucuk olabılırmıydı???:uhm::uhm: cunku her seven ınsan sevdıgıyle masumca sarılmak opusmek...... ıster(ılerı gıtmeden ):eek: tabıkı bızler kendımızı bı erkege kullandırmayız sex konusunda ama erkek arkadasımızlada masum opucukler kondururuz:asigim:acaba bunları bulamayınca senden sogumus olabılırmı:uhm: bılmıorum benım fıkrım bu
erkekleri mutlu etmek sadece bu konularda tatmin etmek mi? bunu mu vurguladınız burada anlıyamadım?gamyoncuiremsu

aman tanrım bir kız ancak bu kadar kendini rezil eder:kızgın: bence erkeğin sucu yok.bulmuş bi saftrik oyun oynuo tabiki.bence sen facebook magduru dıılsın sen aklının ve beynının magdurusun .:kızgın:

bu tarz yorumlar için derdini anlatmamış bu arkadas böyle hakaret etmeyelim lütfen yorumlarımızla kendimizi küçültmeyelim:enbuyukkk:

gerçek niyetini öğrendikten sonra daha niye ayağına kadar gidersin ki....sürekli arayan peşinden koşanda sen olmuşsun....sevgi sevgide bir yere kadara hani....

bu olayda suçlu tek değil.....

X