facebook mağduru

Hepsini okuma zahmetinde bile bulunmayaağım canım çok fazla da dil dökmene gerek yok,Olay şu sana izah edeyim
Sende Arkadaşım iyi bir aktöre denk düşmüşsün ama erkeklerin hepsi böyle merak etme iyisini arama aradıkca batarsın sen kendine iyi bak...

bence burda magdur olacak birsey yok..
adam daha nasil acik olabilirdi size,seninle sex icin birlikte oldum istedigimi vermedin,seni aldattim demis..
yani 8 aya kadar o kisi hayatinizda yoktu 8 ay sonra bakiyorum su yaptigniz seylerede hayatinizin merkezi olmus...yapmasin Allah askina bu kadar saf olmayin tamam seviyordunuz ayrilmak istemediginiz fakat herseyin bir noktasi,kabul görecek bir siniri vardir..
siz o sinirlari bile bile asmisiniz adam o kadar acik ki size karsi siz bunlari farkedememissiniz ve kendinize yapmisiniz...
umarin birdaha böyle seyler yasamazsiniz.duygularinizdan cok mantiginizi kullanin..

ben şeyi merak ediyodum...ayağına kadar gitmişsiniz ya..gelseydi nolurdu acaba..
ne sanıyordunuz sizinle evlenecek mi?
evlenme teklifi etse korkarım kabul de ederdiniz..peki ya babanıza onu nasıl tanıtacaktınız..." baba bu damatın olacak X..aslında beni sevmiyor, ben hayatındayken başka kızlarla yatıyor" filan gibi mi....
arkadaşım lütfen yaaa, şu an kutlama filan yapıyor olmalısınız, bu adamdan kurtuldum diye...
geçmiş olsun.

bu konuda söylenicek okadar çok sey anlatılıcak okadar cok hikaye varki..
asıl konu ne biliyomusunuz biz bişeyin olmasını hayal ediyoruz bu insanlarla konusurken ve onlara öyle elbiseler giydiriyoruz ki söyledikleri her söz konusmaları bakışları anlattıkları çok yüce geliyor biz kadınlara..
bunun sebebide benim anladıgım kadarıyla şu hepimiz masalsı aşklara ve o masallardaki prensesler oldugumuza inanıyoruz :) ''sanal'' da biri güzelsin dese nasıl mutlu ediyor bizi seviyorum dese neler neler hissediyoruz.. Real hayatta aynı seyler dense bukadar cok hosumuza gitmiyor nedense...
Sanırım biz masal dünyasında yaşamak istiyoruz biz çünkü Türkiye'de kadının adı yok degeri yok tanımadıgımız görmediggimiz bir adam yakınlasınca kendimizi unutmamız bu yüzden belkide..
Su sanalda insanlar istedikleri gibi gösteriyolar kendilerini ve malesef okadar kanmaya hazırız ki..
Benim bi yakınım sanalda tanıstıgı bi kızla bir müddet konustular sıradan seyler konusuyolardı şu geyik dedigimiz şey yani hatta kız öyle havalıydı ki peşimde binlercesi oh sefam olsun falan diyodu :) bu tanıdıgım kişiyide bazen rencide ediyodu ay senle konusamam simdi sevgilimle konusuyorum benim için ölüyor bitiyor gibi kendini begenmiş laflar ediyordu oda öyle egolarını tatmin ediyordu işte adı üstünde sanal alem yalan alem ya rahattı kızda oglanda. Sonra bu bizim tanıdık kendi resmini koymus msnye kız bunu görünce çok begenmiş bu defa senin adın ne nerelisin yasın kaç sevgilin varmı gibilerinden yanaşmaya calısmalar.
E tabi erkek bu hemen karsılık verdi kızın yanaşmalarına kısa sürede birbiri için ölüp biten iki aşık oluverdiler.
Sonra telefonlar camlaşmalar gün geldi artık görüşelim dedi kız aşkım sen çalışma ben sana bakarım demeye bile başladı ve bi gün buluştular kız bi arkadasıyla gelmiş buluşmaya erkekte bi araba kiralayıp 4 saatlik bu bulışmaya son derece yakışıklı paralı gibi gitmiş işte bi yerde kahvaltı yapmıslar elele gözgöze gezmiş tozmuşlar sonra iyi dileklerle ayrılmıslar oglan evine gelirken yolda bi telefon bitanem sen nerdesin?
erkek antepten dönüyoruz karıcım
kadın kimle berabersin?
erkek patronla beraberiz hayatım.
kadın patronun nerde suan kocacım?
erkek Wcye gitti hanım
kadın ama ben aradım patronun eşiyle tatilde !
erkek hönk.. hanım sarjım bitti eve dönünce konusuruz diip kapatır telefonu.
evet acı gercek erkek evli..
eve döndügünde cıldırmış bir kadın konusmaya calısmıs ama kadın delirmiş durumda terketmiş evi.
hemen arabaya atlayıp gitmiş eşinin peşinde yolda bulmus eşini arabaya binmesi için ağzını açar acmaz kadın inletmiş dagı tası tabi o öyle bagırınca rezil olma korkusuyla tekrar binmiş arabaya erkek..
sonuç karısına dön diye yalvarmış günlerce aynı zamanda dier kızı arayıp ben evliyim ve suan eşim beni terketti bu ilişkiye devam edemiycem affet beni diyip kırmıs o kadınla görüştügü hattı..
ve sonrası sonrası sancılı bir dönem sonucu tekrar birleştiler eşiyle eşi hiç bi zaman inanmadı güvenmedi.. yazık oldu iki kadınada..
bu kadar saf olmaya ne gerek var arkadaslar şu lanet sanalda bu kadar ciddi bir birlikteligi yaşamaya ne gerek var?

al iştee allah belasını versın ne dıyelım. amqq insanı yaa insann mı kı buu yaa nasıll sınırlendırıyorlar insanıı bak yaa valla.

yazıklar olsun ya.nedir bu erkelerin bayanları sex objesi olarak görmeleri.bunları toplasan hollywood film festibvalinde ödül alırlar valla.üzülme desem bi yararı olmaz.ama en azından su var kendini kullandırtmamıssın bittiğine sevin bence.ya farkına varmadan istediğini alsaydı..bu erkekler kendilerini seven sefkat sadakat gösteren insanları neden elleriyle geri iterler anlamıyorum.yok anacım bunlara düzgün giden ilişki değil yanlış yola sapan kendileri gibi insanlar yakısır.....kaydirigubbakcemile

Aklımız almıyor değil mi nasıl bu kadar kuculebildiklerini,nasıl bu kadar yalancı,oyuncu olabileceklerini ve onca vakiti sırf cinsellik icin harcayabileceklerini...ama yapıyorlar,yapabiliyorlar! onlara yanlış yola sapan kendileri gibi insanlar yakısır cümlene canı gönülden katılıyorum.

Canım hiç üzülme.demesi kolay deme.Ben de sevdigi insandan dunyanın hakaretini işitmiş,aldatılmıs,binbir yalanla aynen senin gibi 8 ay kandırılmıs deli gibi sevmekten başka hiç bir sucu olmayan,sevgisi icin gururunu ayaklar altına almıs biriyim.Onu cok sevmekten başka hiç bir sucum yok.bu devirde ise en buyuk suc işte bu...gercekten sevmek suc ama ben başka turlu yapamam.Akıl saglıgım acısından yalnız kalmam daha dogru galibasenağlama

işallah unutursun canım,bazı erkekler gerçekten iğrençler ,adice planlar yapıp dururlar bazı kadınlar bu tuzağa yakalanıyor bazılarıda senin gibi kurtuluyor ,biraz zaman tanı kendine unutulmayacak kadar mükembel bir insan değil, sakına boşluğa düşme hayat bir tek erkeklerden oluşmuyor o kadar yaşanacak güzelikler varki sakın ona yoğunlaşıp durma kafanı dağıtacak işlerle uğraş bak ozaman unutursun, erkekler için aşk diye birşey yok onlar farkılı işler pişinde asla buna izin vermeyeni, aşk diye birşey yoktur bu zamanda seni seviyorm diyor sende inanıyorsun ama gerçekler acı oluyor başka birini buldularmı seni hemen unuturlar, ama senin için rahat olsun, karakteri düzgün bir bayansın bunu düşünüpte mutlu olabilirsin, unutamam deme unutulmayacak kadar değerli biri değil bir tek bunu unutma, kisenin seni özmesine izin verme asla

Son düzenleme:
e be güzelim sana tüm bunları yaşatıyo...
sende kalkıp ta şehirdışına ayağına gidiyorsun...
ne diyim pes vallahi:1shok:

bence böyle karektersiz bir insandan kurtulduğun için sevinçten taklalar atman gerekir zaten internette başlayan bir aşktan çok nadir fayda gelir insana ,bu kadar karamsar olma günün birinde seni hakeden bir erkeğe rastlayacaksındır

adam size ne maksatla yaklaştiğini söylediği ve iş yerinizi arayip
küfürler sarfettiği halde siz yine kötü anlari değil güzel şeyleri düşünüp mesajlar atmişiniz
ben bu duruma kendi düşen ağlamaz derim sadece:nazar:

ya arkadaşlar

burdaki yazılanlardan ben mi yanlış anladım, yoksa arkadaş zaten o insanı önceden tanıyordum mu demiş. Facebooka girince o insanın ismini aramış ve bulmuş sanalla bağlantısı bu işin
Ayrıca arkadaşın biri Türkiyede kadının değeri yok gibi laflar etmiş :) arkadaşım sen Türkiyenin neresindesin Allah aşkına, benim bulunduğum yerde kadına saygıda hakta var Allah Allah

neyse arkadaşın olayına gelince sana tek birşey söyleyim anan seni Kadir gecesi doğurmuşo adam 8 ay boyunca istediğini elde edememiş, üstüne üstlük niyetini söylediği halde sen de kalkıp ayağına gittiğin halde gelemiş, şükür ki gelmemiş. Bence sen bundan öncesine bi çizik çek ve bundan sonrasını yaşamaya başla, erkeklere güvenemiyorum düşüncelerini de geç - benim yaşadıklarımı yaşasan heralde ayakta duramazmışsın (herkes bir değildir tamam ama burdaki örneklemiyi sırf güç bul diye yazıyorum)
Sen önüne bak ve güzel düşün :)

çok sevdiğin insandan nefret etmek bu demekki...nalet olsun böyle zihniyetli
insanlara...

ya arkadaşlar

burdaki yazılanlardan ben mi yanlış anladım, yoksa arkadaş zaten o insanı önceden tanıyordum mu demiş. Facebooka girince o insanın ismini aramış ve bulmuş sanalla bağlantısı bu işin
Ayrıca arkadaşın biri Türkiyede kadının değeri yok gibi laflar etmiş :) arkadaşım sen Türkiyenin neresindesin Allah aşkına, benim bulunduğum yerde kadına saygıda hakta var Allah Allah

neyse arkadaşın olayına gelince sana tek birşey söyleyim anan seni Kadir gecesi doğurmuşo adam 8 ay boyunca istediğini elde edememiş, üstüne üstlük niyetini söylediği halde sen de kalkıp ayağına gittiğin halde gelemiş, şükür ki gelmemiş. Bence sen bundan öncesine bi çizik çek ve bundan sonrasını yaşamaya başla, erkeklere güvenemiyorum düşüncelerini de geç - benim yaşadıklarımı yaşasan heralde ayakta duramazmışsın (herkes bir değildir tamam ama burdaki örneklemiyi sırf güç bul diye yazıyorum)
Sen önüne bak ve güzel düşün :)
ne mutlu sana ozaman bi polise ben dayak yedim kocam beni aldattı de bak neler diyor ailene anlat bak neler söylüyorlar sen bunları yaşamamıssın demekki şanslı bi kadınsın çevrendeki kadınları iyi gözlemle basına gelmeden bilmiycegin gibi yanlışta olsa düşüncemle alayda etmemelisin var demekki bi bildiğimiz.

bir kadın aldatınca hala adı o... olmuyormu ?
erkek aldattıgında aynı tepki veriliyormu Türkiyede?

Arkadaşınız size gerçek yüzünü göstermiş ve siz buna ragmen cağırdıgı şehre gitmişsiniz,öncesinde berabermişsiniz gibi mesajlar atmışsınız.Hata etmişsiniz bence.Size bunları anlattıgı gün olayı kafanızda tamamen bitirmeliydiniz...

arkadaşım cok geçmiş olsun bir pislikten kurtulmussun Allaha cok şükür sakın üzülme.
şerefsiz herif sana niyetini sölemiş o andan itibaren üstüne kusman gerekirdi :tomato:
sakın üzülme eger üzülürsen bi kaç ay sonra gülersin kendine..benneyaptımki
erkeklerden bazen nefret ediyorum tek dusundukleri sey sexxx :mymeka:
o yuzden bayanlar akıllı olup kendilerini asla kullandırmamalı. evlenecek olan ciddi adamlar zaten adam gibi davranır.yararlanmak icin fırsat kollayıp sevdigi insanı üzmez:1no2:

alın size bi dengesiz daha gerizekalılar ya.bak canım her işte bi hayır var Allahın sevgili kuluymuşsun ya onla evlendikten sonra anlasaydın bunları ya da başına sana başka zararlar verebilirdi.zararın neresinden dönersen kardır üzülme bizede denk geliyo böleleri sadece sana diil.

X