Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazıklar olsun ya.nedir bu erkelerin bayanları sex objesi olarak görmeleri.bunları toplasan hollywood film festibvalinde ödül alırlar valla.üzülme desem bi yararı olmaz.ama en azından su var kendini kullandırtmamıssın bittiğine sevin bence.ya farkına varmadan istediğini alsaydı..bu erkekler kendilerini seven sefkat sadakat gösteren insanları neden elleriyle geri iterler anlamıyorum.yok anacım bunlara düzgün giden ilişki değil yanlış yola sapan kendileri gibi insanlar yakısır.....kaydirigubbakcemile
ne mutlu sana ozaman bi polise ben dayak yedim kocam beni aldattı de bak neler diyor ailene anlat bak neler söylüyorlar sen bunları yaşamamıssın demekki şanslı bi kadınsın çevrendeki kadınları iyi gözlemle basına gelmeden bilmiycegin gibi yanlışta olsa düşüncemle alayda etmemelisin var demekki bi bildiğimiz.ya arkadaşlar
burdaki yazılanlardan ben mi yanlış anladım, yoksa arkadaş zaten o insanı önceden tanıyordum mu demiş. Facebooka girince o insanın ismini aramış ve bulmuş sanalla bağlantısı bu işin
Ayrıca arkadaşın biri Türkiyede kadının değeri yok gibi laflar etmiş :) arkadaşım sen Türkiyenin neresindesin Allah aşkına, benim bulunduğum yerde kadına saygıda hakta var Allah Allah
neyse arkadaşın olayına gelince sana tek birşey söyleyim anan seni Kadir gecesi doğurmuşo adam 8 ay boyunca istediğini elde edememiş, üstüne üstlük niyetini söylediği halde sen de kalkıp ayağına gittiğin halde gelemiş, şükür ki gelmemiş. Bence sen bundan öncesine bi çizik çek ve bundan sonrasını yaşamaya başla, erkeklere güvenemiyorum düşüncelerini de geç - benim yaşadıklarımı yaşasan heralde ayakta duramazmışsın (herkes bir değildir tamam ama burdaki örneklemiyi sırf güç bul diye yazıyorum)
Sen önüne bak ve güzel düşün :)