Facebook hesabım ayvayı yedi galiba yardımcı olabilecek varmı

blacksoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
115
1
26
İstanbul
Kızlar hepinize merhaba;

şüphelendiğim sevgilimi yakalamak için önce msnden yalan ad soyad uydurup hotmail adresleri aldım
sonra o adreslerle farklı Facebook hesabı aldım ancak neden bilmiyorum Facebook 3. hesaptan sonra bana kimliğinizi doğrulayın tel no verin flan diyordu kendi tel nomu yazmak zorunda kaldım sonunda

Şimdi asıl hesabım açılmıyor telefonunuz başka bir hesapta kayıtlı diyor ne yapmalıyım şimdi tekrar telefon hattı mı alacağım birde (

Eğer açtığın sahte hesaplarda gerçek adını kullanmadıysan, kimlik fotokopinin ön yüzünü göndererek "GERÇEK" hesabını açtırabilirsin.

1- https://www.facebook.com/help/contact/logout?id=183000765122339 tıkla. Çıkış yap diye buton olursa tıkla.
2- Açılan sayfada sorulan soruya "EVET" diye cevap ver.
3- Açılan formdaki bilgileri doğru bir şekilde doldur.
4- Kimliğiniz/Kimlikleriniz "YÜKLE" ye tıkla ve kimlik fotokopini arkalı, önlü olarak yükle, renkli olması ve fotoğraflı olması gerekiyor.
Ayrıca kimliğinde tc kimlik numaranın olduğu yeri kapat...
5- Geçerli bir kimlik yüklemediğim takdirde, hesabımla ilgili yardım alamayacağımı anlıyorum. "İŞARETLE" ve gönder...

En geç 15 gün, 1 Ay içerisinde geri dönüş yaparlar, daha erkende olabilir.

ooo süpersin ya çok saol nhlkrts kucak dolusu sevgilerimi fışkırtıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…