facebook güvenlik kodu

pnr241

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
120
0
0
İzmir
kızlar ya benim facede başka cihaz giremesin diye cep telime kod gelsin diye ayarlamıştım.kendi bilgisayarımdan girdim ama olmuyor kod istiyor.ağlıcam siniirimden biri bişey mi yaptı diye bir de kodu telime göndermiyor dün geceden beri uğraşıom yok..gelmiyor..eski erkek arkadaşım mı yaptı acaba ya eskiden değiştirmişti şifremi yine şüpheleniyorum ondan..:(

bikaç kez kod iste cep telefonuna. öyle saçmalıklar yapar arada. benimde vardı biara sonra kaldırdım bazen uzunca bekletiyor bi kod göndermek için..

Facebook kodları çok geç ve yanlış gönderiyor.
Yeni Facebook hesabı aldım ama onay kodu gelmediği için beni fake sanıp kapattılar resmen.
Ve bunu 5 kere tekrarladım ben yeni hesap açıyorum ve saniyesinde onay kodu istiyorlar.
Numaramı yazıyorum ama ortada ne mesaj var ne de onay kodu.
Daha sonra gecenin bi vakti onay kodunu yollamışlar, denedim ama hata verdi ve yanlış onay kodu dedi.
2-3 gün sonra ben de yeter dedim ve eski hesabımı açmak zorunda kaldım.
Hep bu Mark yüzünden evlendi diye Facebook'u çok boşladı. :27:
Konu sahibine gelince ben eski erkek arkadaşının yaptığını sanmıyorum.
Dediğim gibi Facebook'ta böyle bir sorun var o yüzden gelmemiştir sana da kod falan.

bnde aynı şeyi gmail'im için yaptım.kodu telefonuma istedim sonra o kodu kaybettim bidahada acamadım hesabımı.. vardır herhlde bi çözm ama bn bilmiorm :44:

Benim de başıma aynı şey gelmişti.. Sim kartınızı başka bir telefona takın muhtemelen mesajlar gelmiş olacak.
Eski tip özelliği olmayan telefon olsa daha iyi... Yine de deneyin her hangi başka bir telefonu

Back
X