Anket Facebook, evlilik kurumuna zarar veriyormu ?

Facebook evlilik kurumuna zarar veriyormu ?

• Evet, kesinlikle evlilik kurumuna zarar veren birşey. Özel hayat herşeye rağmen tehlikede.

OY: 13 41,9%
  • Hayır, Privacy ayarları var, onları yaptıktan sonra bir sorun olmuyor.

OY: 6 19,4%
  • Çekimserim, internet ortamında her an herşey olabilir, olmayabilir de.

OY: 12 38,7%

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
Eşim geçenler girip tüm fotoğrafı olmayanları silmiş;garip nick kullananları filan..
Ağzımı açıp tek kelime etmedim ona.Hiç kimse için eşimi karşıma almam ben..
Neyi nasıl kullandığınıza bağlı.Ben facebooku çok tasvip etmiyorum ama üyeyim.Eşimde aynı şekilde.
Şifrelerimizi biliyoruz o benimkine giriyor ben onunkine..
Bilmiyorum Allah bir sorun yaşatmasın..

Evet hem de fazlasıyla zarar veriyor...
Facebook dünya genelinde boşanma oranlarını arttırmış...

Evet hem de fazlasıyla zarar veriyor...
Facebook dünya genelinde boşanma oranlarını arttırmış...

katılıyorum buna. eşiniz internette ne yaptığınız ve kimin ne yazdığı ile çok ilgili ise, o zaman bence büyük sorunlar ortaya çıkabiliyor.

kontrol dışı yorumlar mesajlar gelebilir profilinize. bence de facebook zarar verir.

öte yandan kişilerin gerçek yüzlerini ortaya çıkartmada faydalı birşey bence..

gözüm üstünde bunu biliyo zaten. tırsar yapamaz bişey:) ben yine de kontrolü bırakmıyorum tabi.

aslına bakılırsa cokda olması gereken birsey degil eski arkadasımı bulucam nedir ne degildir nasıl bir insan olmus bilmiyorum atıyorum gelicek bana asılcak veya esimin arkadası esime asılcak bularda problem cıkarır tabi bekarlıkda bile ne sorunlar yapıyor evlilikde de mutlaka cıkarır zaten ben evlendikten sonra evimde internet istemiyorum gerek yok karı kocanın iletisimi bile etkileniyor

Hayır.. Sanmıyorum..
Bekar olduğum halde bana bir zararı olmadı facebook'un..bayanssulusmile
İnsanlar kullanmasını bilmiyorsa o zaman başka tabii..

benim üyeliğim yok eşimin var
görüştüklerinin hepsi akrabaları tanıdıkları.hepsini ben de biliyorum.benim yanımda açar bakar zaten
bence niyet önemli.suçu facebooka şuna buna atmaya gerek yok:hulya:

evet bende katılıyorum sonucta ısım farklı yanı ınsanlar bazı şeylerı o kadar kotu bır halde getıyokı tabıkıde ben ınternet ortamında olan arkadaslıga cok da ıyı bakmıyorum tabıkı bu benım gorusum bu zamnada hele cok zor

bencede niyet ve güven önemli olan
niyeti kötü insana ne yaparsan yap bulur yapar
eşiminde benimde facede hesabımız var bir sorun olmadı giriyoruz halada

bende sevgilmle 2.5 yildir beraberdik..cok bi problemimiz olmadi.. ama sonunda birseyler cikiyor.. eski sevgilisi ekledi 2 kere sonrada msj atti.. evli ve cocuklu olmasina ragmen.. bende cevap yazip bizi rahatsiz etmemesini söylemesi grektigini yada engelle dedim. ama yapmadi..konuyu actgimda sadece hakaretler fln böylelikle simdi ayriyiz.. barismayida düsünmüyorum..bence birazda insanlarin kisiliklerini ortaya cikariyor.. eger böyle bisey olmaasaydi aramiz olaganüstü iyiydi. demekki yanlis insani secmisim yeni anladim face sayesinde...

uzuldum bak senin icin.....ohaoldumsmile

bencede niyet ve güven önemli olan
niyeti kötü insana ne yaparsan yap bulur yapar
eşiminde benimde facede hesabımız var bir sorun olmadı giriyoruz halada

aynen canim
bazen donduruyorum ikimizinkinide, haberi bile olmuyor ...kaydirigubbakcemile3
karsilikli guven , saygi sevgi olduktan sonra feys de neymis?? :lepi:

Rabbim nazarlardan saklasin

Bizim ilişkide sorundu.Sebebide onun kendi paranoyasıydı.Ben hiç bir arkadaşımı tanıştırmaktan çekinmezken o tam tersi bir davranış sergileyince insanın aklına bir sürü sebep geliyor.Erkek arkadaşım yeni face açmamı bahane ederek beni sildi ve ekleme talebi göndermeme rağmen kabul etmedi ve hep aynı gerekçe.Bu durumda kendi bu kadar güvensizliği sorun yaratırken kendi umursamayınca doğal olarak insan soğuyor.Bir çok kez beni kaybetme riskine rağmen bozuşmamıza rağmen bu kararından vazgeçmedi.En son bana savunduğu kıza yazdım aranızda bişey var mı diye?Yok dedi ama nedense iknada olmadım çünkü faceinde o insan var ben yokum belkiler insanın kafasını kurcalıyor

İnsanlar birilerinden seni uzak tutmak istiyorsa neden beraber olur ya da devam etmek ister anlamadım.Bunları sordum ama cevap alamadım

Facebookla ne ilgisi var
saçmalıktan başka bırsey değil
o insanların kendı sorunları
face mace hikaye
yıılardır kullanıyoruz hiç sorun yasamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…