Anket Facebook, evlilik kurumuna zarar veriyormu ?

Facebook evlilik kurumuna zarar veriyormu ?

• Evet, kesinlikle evlilik kurumuna zarar veren birşey. Özel hayat herşeye rağmen tehlikede.

OY: 13 41,9%
  • Hayır, Privacy ayarları var, onları yaptıktan sonra bir sorun olmuyor.

OY: 6 19,4%
  • Çekimserim, internet ortamında her an herşey olabilir, olmayabilir de.

OY: 12 38,7%

• Ankete Katılan
    31
  • Anket Kapalı .
kötü amaçlı kullanan kişiler için tabii zarar verir.insanın içinde olan bir şey bu.

kötü yönde kullanım olursa dogal olarak zarar verir, ama amacını aşmayan bir şekilde kullanım varsa sorun olmaz tabiki

nasıl ve ne amaçla kullanıldığına bağlı....

ama kötüye kullanıldığında,tamamen bir piyasa ortamı ...

Valla erkekleri böyle sosyal ağlardan uzak tutmak lazım öncelikle. Göz gömeyince gönül katlanır diyorum
Şaka yollu takılıyolar, espriyle sana yem atıyolar, yada saçma sapan durum bildirmeler falan, evli erkekler (benim listemdekilerin geneli böyle en azından) bekarlardan hiçbi farkları olmadığını kanıtlama çabasında, sevdiğim arkadaşlarım da dahil buna. O yüzden onaylamıyorum :umursamaz:

niyet önemli, güven önemli, yoksa niye sorun olsun

ama partnerine güvenmeyen karşı olsun tabii ki de
kaydirigubbakcemile3

evlilige zarar veren feysbuk degil. kisilerdir.
kisilerin anlamsiz egolari ve gecmiste kalan eski sevgililerine eski arkadaslarina duyduklari inanilmaz bag.
insanlarin anlamadiklari olay su; eger sen o arkadasini ya da sevdigini hayatinda isteseydin zaten gecmiste kalmaz, feysbuk gibi bir zimbirti ile iletisime gecmeyi denemezdin.

herkes amaci dogrultusunda duzgun kullanirsa birsey olmaz.

kkdaki konuları okuduktan sonra evet veriyor diyorum. o kadar çok facebook yüzünden zedelenen evlilik konuları açıldıki...

bizimde var ama hayatımızı etkilemedi zaten tanıdığın insanlarla arkadaşlık edersen sorun olmaz ama tutarda tanımayan biriyle arkadaşlık edersen bu sadece face içinde geçerli değil tabiki evliliği etkiler nasıl kullandığına ve güvene bağlı bişi

Dikkatli kullanmalisin...dikkat ettikten sonra birsey olmaz diycem ama dikkat etmeden biryerlere tiklarsan....tehlike yani aslinda bence internet her zaman tehlike

bence Facebooka karşı olmanın partnerine olan güvenle pek ilgisi yok. nacizane fikrim. yerimseniben

bilmem, eşimle benim 2 senedir var ayrı ayrı hesabımız, ben sadece tanıyorsam eklerim, eşimde aynı şekilde, hiç bi zaman da bu konu yüzünden tartışmadık, hatta lafı bile geçmedi, nasıl ne amaçla kullandığına bağlı çiflerin bencea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…