• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook ayarsızlığı yaşayan var mı?

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
9.922
17.084
773
44
Başlık biraz garip oldu ama sorum şu privacy kısmını ayarlıyorum sonra kapıyorum başka bir gün açtığımda hop başa dönmüş oluyor. Acaba diyordum ki hesabıma biri mi giriyor sonra hiçbir insanın bu kadar obsesif olamayacağını düşündüm :) Siz de benzer sorunlar yaşıyor musunuz bu aralar?

normalde donmez ama ya tam yapamıyormusun acaba hem birinin hesabına girdigine dair suphelerin varsa onunda cozumu var canım yapabilirsin

5 kere değiştirdim şifreyi ya saçmalıyor resmen önceden yapıyordum son bir haftadır anlamadım gitti.

yok sifre degil benim dedigim hesap ayarlarına gir hesap guvenligi yazan yerin yanındaki degistire tıkla..
Giriş Bildirimleri
Hesabına yeni bir bilgisayar veya mobil cihaz giriş yaparsa SMS veya e-postayla bildirim al.. ac kısmına tıkla kaydet de..

bu her facebooka girisinde bilgisayara bir isim vermeni saglar isim vermeden facebooka giremezsin verdigin isimde direk olarak mail adresine gelir iste x isimle facebooka su tarihte giris yaptınız diye ordan hesabına biri giriyormu diye takip edebilirsin

Back