• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

face yardım arıyorum

EZO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
32
0
86
İstanbul
merhabalar benim facede bir sorun var heralde paylaşım yapamıyorum, mesaj atamıyorum, mesajları açamıyorum,resim yükleyemiyorum,beğeni yapamıyorum,yorum yazamıyorum varmı bir bilgisi olan bilgisayara yeni format atıldı ondanmı acaba :43:

Merhaba.
Böyle birşeyi ilk defa duyuyorum.Ama buna benzer sorunlarda program ekle/kaldır dan tarayıcıyı kaldırıp tekrar kuruyorum.Deneyin isterseniz

Explorer ise
Araçlar
İnternet Secenekleri
Gelişmiş
Alt bölümde sıfırla yazar ona tıklayın ve exploreri sıfırlayın düzelecektir.

Tarayıcılar içinden en güvenilir ve hızlı olanı Mozilla Firefox dur onu kullanmanızı öneririm.

teşekkürler dedimya anlamam oğlum uyanınca yaptırayım bakalım düzelecekmi düzelir inşallah çok gıcık bir durum birde sürekli mavi ekran geliyor bilgisayar pat diye kapanıyor

Mavi ekran hatası varsa Formatı veya driverleri eksik yada yanlış kuruyordur ozaman...

çok teşekkürler ilgilendiğiniz için facedeki sorun şimdilik düzeldi dediğiniz gibi explorer'daymış sorun heralde format 3 günde 2 kere atıldı eksik atmış olabilir yamalı format cd'si falan diyor oğlum mavi ekran bazen çıkıyor pc kapanıyor birde çok yavaş kasıyor bazen

Back