Birine şifre kırdıysan ?
Facebook hesabımın kimin girdiginden şüphe etmis o yüzden facebook un bana ait oldugundan emin olabilmek icin sifreyi dogru girdigim halde kabul etmiyor kimlik istiyor ispatlamam için hesabin bana ait oldugunu. Fakat kimligimde evlilik soyadim yaziyor doğum tarihimde farkli o yuzden hesabin benim oldugunu kabul etmiyorFacebook’a girmek için bütün gerçek kimlik bilgilerinizi mi veriyorsunuz anlamadım? Ne alaka bekarlık soyadı? Facebook evlendiğinizi nerden biliyor anlam veremedim?
Ben olsam hayatta kimlik bilgilerimi vermem. Ne alaka canım. Ya başka bir şey varsa bu işte?Facebook hesabımın kimin girdiginden şüphe etmis o yüzden facebook un bana ait oldugundan emin olabilmek icin sifreyi dogru girdigim halde kabul etmiyor kimlik istiyor ispatlamam için hesabin bana ait oldugunu. Fakat kimligimde evlilik soyadim yaziyor doğum tarihimde farkli o yuzden hesabin benim oldugunu kabul etmiyor
Telefon no degistir yok mu?Hayir sifremi kabul ediyor. Hesap kimlik onayi istiyor. Sifreyi bildigim halde sifremi unuttum dedim. E posta ma mail geldi sifreyi degistim yine fakat yine kimlik onayi istiyor
Tc kimlik numaranizi anne baba ismi vs. Üstünü kapayip gonderiyorsunuz. Onemli olan isim soy isim ve dogum tarihi sadece. Kimlikte onlar gözüksün yetiyor. Mecbur gönderdim bi umut cunku mutlaka o hesabi kapatmam dondurmam gerekiyorBen olsam hayatta kimlik bilgilerimi vermem. Ne alaka canım. Ya başka bir şey varsa bu işte?
Hesapta hic bi işlem yapamiyorum telefon numarasi degistirmede dahil. Siftemle giris yaptigim gibi hesap onayi kimlik istiyor fakat olmuyorTelefon no degistir yok mu?
Konuyu taşıyarak yardımcı oldum, sosyal medya hesapları hakkında bir fikrim yok, KK dışında sosyal mecra bilmiyorum çünkü.
Cok tesekkur ederimKonuyu taşıyarak yardımcı oldum, sosyal medya hesapları hakkında bir fikrim yok, KK dışında sosyal mecra bilmiyorum çünkü.
Şifrenizi kabul ettiği halde nasıl giremiyor anlam veremedim . Yani bilemedimHayir sifremi kabul ediyor. Hesap kimlik onayi istiyor. Sifreyi bildigim halde sifremi unuttum dedim. E posta ma mail geldi sifreyi degistim yine fakat yine kimlik onayi istiyor
Hesabı kapatmak niye bu kadar ölüm kalım meselesi oluyor anlamıyorum. Bırakın kalsın öylece...
Adam orada güvenlik amaçlı doğum tarihi istiyor, yanlış veriyorsunuz sonra da kabul etmiyor diyorsunuz.
Eskiden herkes birbirinin dogum gununu facebooktan kutladığı için bende gercek dogum günümü yazmistim facebooka. Ama kimlikte farklı yaziyor malesef yanlis yazdirmislar. 4 senedir kullanmiyodum dondurmustum bi fotoğraf lazim oldu hemen alip cikip dondurcaktim. Evet ölüm kalım meselesi çünkü bana ulasmasini yada haber almasini facede gormesini istemedigim insanlar var
Burdan açık açık anlatamadigim sebepler var malesef. Soylediklerimin detaylariBu bahsettiğiniz şeyler ölüm kalım meselesi değil maalesef. Sizin kişisel istekleriniz sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?