Çorbalar Ezogelin Çorbası - (Gaziantep Yöresinden) Duru Kırmızı Mercimek Sponsorluğunda

En çok yaptığım çorba. Sanki çok yemek yaparmışım gibi belki de tek yaptığım çorbaa.

Çok leziz görünüyor. 1 e 8 oranını ve sarımsağı aklıma yazdım. Bir dahaki sefere böyle yapacağım. Elinize sağlık.

Yoo ben tadını da çok beğendim

Aslinda ben çok severim ezogelini. Eminim bu da çok lezzetlidir. Ama ben sunumu, fotoğrafları çok çok beğendim o yüzden yorum yaparken sadece sunuma odaklanmışım
keşke tatma şansı olsaydı
Ellerine sağlık canınben bu tarifi kaçırmışım
teşekkür ederim

denediğiniz de yorum rica edeyim öyleyse

Kasene bayildim ellerine saglik cnmcm
hangisi kulplu olan mı kulpsuz olan mı?

Ellerine sağlık başarılar dilerim
teşekkür ederim

Basarılar canım♥

Teşekkürler harika bir tarif

Ellerinize sağlık.
Corbanizi yaptim. Fotograf ekleyemiyorum, yüklenmiyor
Kac dakikada pisiyor? Dikkat ettiniz mi hic?

Ellerinize sağlık.
Corbanizi yaptim. Fotograf ekleyemiyorum, yüklenmiyor
Kac dakikada pisiyor? Dikkat ettiniz mi hic?
sizin de elinize sağlık neden yükleyemiyorsunuz acaba?
süre olarak hiç bakmadım ancak çorba pişip kıvam aldıkça homojenleşiyor bulgur ve pirinç şişip mercimekler yok olunca kapatıyorum altını.

Mercimekler bayagi ezik görünüyordu, ocagi kapattım. Oruc olunca tadip kontrol edemedim yoksa öyle anlardim da. Aksam yerken mercimekler daha pisse, biraz daha ölse olurmus dedim kendi yaptigim icin. Bunu blenderdan gecirsek de mi oluyor? Gerci böyle tane tane daha guzel ama :) Fotograf icin yoneticimizden yardim isteyecegim :)
Benim taruf defterimde netten aldigin bir tarif vardi onu yapardim ama yakinda yapmadim. Sizinkini görünce ölçüler cok daha iyi geldi, görüntüsü corba gibi. Bendeki böyle sulu kalan bi sey oluyordu, yine de fena degildi ama ben sizin olcunuzu kaydedecegim :) Tesekkur ederim.

Çorbanızı ekleyeyim.
Ellerinize sağlık

ellerinize sağlık çorbanız çok lezzetli görünüyor
bildiğim kadarıyla ezogelin çorbasına blender yapılmaz. ama ben bütün pişirme aşamasında el çırpıcısını kullanıyorum sık sık onunla çırpıyorum ocaktan indirince de bir kaç dakika daha çırpıyorum o şekilde kıvam alıyor bir de böyle deneyin isterseniz.
tekrar afiyet şifa olsun tarifimi beğenip denemenize çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…