Ezel Atv

deli yürek dizi
deli yürek sinema
son osmanlı yandım ali
kabadayı
acı hayat
veeee EZEL ...uzun zamandır bekliyodum kenanlı bir proje ..
kenanın içinde olduğu herşeyi izlerim ,reklamlar bile olsa ..
o ağladıkça benim içim acıyor ,bu kadarmı gerçek olur ,sevgilisi olan hatun çok şanslı böyle bir yakışıklı ile olduğu için ahhh ahhh bak efkarlandım ..:nazar:

Ben diziyi cok begendim, tam bekledigim gibi. opuyorumnanaktan
Özellikle Yigit Özsener icin izlerim demistim ama Kenan Imirzalioglu'nun performansı da harikaydı.
Cansu Dere'ye ısınamıyorum bi türlü, hele bide Yigit'le yanyana geldiklerinde aman Allahım diyorum akannehir
Sedef Avcı yoktu ilk bölümde, onun rolü ne olacak merakla bekliyorum.

Bu arada Kenan'ın gencligini oynayan o cocuk, ne kaa benziyor Kenan'a öyle degil mi? akannehir

Ben diziyi cok begendim, tam bekledigim gibi. opuyorumnanaktan
Özellikle Yigit Özsener icin izlerim demistim ama Kenan Imirzalioglu'nun performansı da harikaydı.
Cansu Dere'ye ısınamıyorum bi türlü, hele bide Yigit'le yanyana geldiklerinde aman Allahım diyorum akannehir
Sedef Avcı yoktu ilk bölümde, onun rolü ne olacak merakla bekliyorum.

Bu arada Kenan'ın gencligini oynayan cocuk, ne kaa benziyor Kenan'a öyle degil mi? akannehir

Evet inanilmaz benziyor,bende ona hayret ettim.

Sedef Avci kesin Ezel ile bir seyler yasayacak,öyle geldi aklima CADIARZU

benim kenana daha çok benzeyeb bi tanıdığım var.çocuk deli yürekten beri kendini kenan sanarak geçirdi.popüleritesi arttı. :jeyyar:

Bende izledim hoşuma gitti valla:)
hapishanedne nasıl başka biri olarak çıkmış onu merak ediyim.

evet çok benziyor iyi bulmuşlar valla

Evet inanilmaz benziyor,bende ona hayret ettim.

Sedef Avci kesin Ezel ile bir seyler yasayacak,öyle geldi aklima CADIARZU

Valla ben ilk gördügümde afallamadım desem yalan olur, tabi basta hikayeyi tam cözemedigim icin bu kesin Kenan dedim, makyajla falan genclestirmislerdir dedim. Daha sonra farkettim baskası oldugunu, gercekten acaip derecede benziyor, bir akrabası falan mı acaba? Bi arastırmak lazım. :eek:

Recetem, bende öyle düsünmüstüm. Ama dizi baslamadan önceki fragmanlar aklıma geliyor yine kafam karısıyor, hani mezar basındalardı ya herkes, orda Sedef Avcı'da vardı, o mezar Ömer/Ezel'in mezarı degilmiydi?

Aa tabi ya, Ezel bi gazete parcası saklamıstı ya hani hapishanede ölümler gibi bi manset vardı ölenler arasındada kendisi vardı, demekki o tanıtımda gördügümüz mezar sahnesi Ömer'e ait Ezel'e degil. a.s

Tam tez konusu olacak bi dizi, cık icinden cıkabilirsen. :roflol:

benim kenana daha çok benzeyeb bi tanıdığım var.çocuk deli yürekten beri kendini kenan sanarak geçirdi.popüleritesi arttı. :jeyyar:

:roflol: :roflol:

Bende izledim hoşuma gitti valla:)
hapishanedne nasıl başka biri olarak çıkmış onu merak ediyim.

Kesin birilerinin yardımıyla, bu durumda Tuncel Kurtiz diziye ilave ediliyor gibime geliyor. a.s

bencede hapisanede bişey oldu.ömeri öldü sandılar.buda kaçtı ezel oldu çıktı meydane.

Valla ben ilk gördügümde afallamadım desem yalan olur, tabi basta hikayeyi tam cözemedigim icin bu kesin Kenan dedim, makyajla falan genclestirmislerdir dedim. Daha sonra farkettim baskası oldugunu, gercekten acaip derecede benziyor, bir akrabası falan mı acaba? Bi arastırmak lazım. :eek:

Recetem, bende öyle düsünmüstüm. Ama dizi baslamadan önceki fragmanlar aklıma geliyor yine kafam karısıyor, hani mezar basındalardı ya herkes, orda Sedef Avcı'da vardı, o mezar Ömer/Ezel'in mezarı degilmiydi?

Aa tabi ya, Ezel bi gazete parcası saklamıstı ya hani hapishanede ölümler gibi bi manset vardı ölenler arasındada kendisi vardı, demekki o tanıtımda gördügümüz mezar sahnesi Ömer'e ait Ezel'e degil. a.s

Tam tez konusu olacak bi dizi, cık icinden cıkabilirsen. :roflol:

Evet zaten Ezel ismini de aciklamistim ilk sayfalarda.. Ömer ölüyor, Ezel "gecmisi olmayan" biri olarak yeni bir hayata basliyor.

cok heycanli cooooooooooooooooooook:eek:

bencede hapisanede bişey oldu.ömeri öldü sandılar.buda kaçtı ezel oldu çıktı meydane.

Intikam kokusu alıyoruz bu durumda dimi. a.s

Evet zaten Ezel ismini de aciklamistim ilk sayfalarda.. Ömer ölüyor, Ezel "gecmisi olmayan" biri olarak yeni bir hayata basliyor.

cok heycanli cooooooooooooooooooook:eek:

Ismi cok hos ama hic bir erkekte duymamıstım, bir arkadas önceki yorumlarda yazmıs bebis bekleyen annislerimiz icin, Eysan kız icin Ezel'de erkek icin cok hos gercekten.

Ayy pazartesi olsun hemenceciik :eek:

Sedef Avcı (Bahar) Eysan'ın kızkardesiymis. akannehir

Biraz olsun herkesin merakını gidermek icin ufak bir arastırma yaptım,
iste oyuncuların rolleri ve karakterleri: (Bunu ilk sayfayada ekliyorum ki ordan herkes bakabilsin diye)
Alıntıdır:

84689572.jpg

41784516.jpg

69918793.jpg

17586649.jpg

86259792.jpg

14777144.jpg

22877489.jpg

77329207.jpg

94279456.jpg

88094268.jpg

x91.jpg

x92x.jpg

önümüzdeki bölümün fragmanından anladığım kadarıyla birisi hasta sanırım.geçen bölümde

mahkemede arkada oturan adam eyşanın babası,hasta olan da kızkardeşi herhalde.eyşan

sanırım kardeşinin iyileşmesi için para lazım olduğundan böyle bi kalleşlik yapmış.ben öyle

anladım.bakalım böyle mi çıkacak.merakla bekliyorum pazartesiyi..

Kızlar Baharı yani sedef avcıyı ilk bölüm gördük mü? Hatırlayamadım?

gerçektençok güzel dizi..ilk yayınlandğı zaman kaçırmıştım tekarrını izledim.
kenan imirzalıoğlu gözlerini gerçekten çok güzel kullanıyor.bakışlarıyla konuşuyo derler ya.
cansu dere içinde bende çok yetenekli olmadığını düşünürdüm.ama burdaki eyşan soğuk ve sevdiğini satabilen bi tip.cansu derede o soğukluğu güzel yakalamış..
gerçekten ilk baştaki ömer nekdar benziyo..kenanın ikiz gibi gerçekten..
merakla bekliyorumm

X