Ezel Atv

Bu bölüm fazla durgundu..

Birde Bahar'a acıdım ben..

Ali oyunculukta sınırları zorluyor artık,süper ötesi..Cengiz'de Ömer'in mezarında konuşması çok iyiydi..

ıki kızkardeş dışında hepsi mükemmel..

Daayyyııı yine şiir ookuu..:)

ya ben bakiyorum ama hic surukleyici degil donup kaliyor dizisi yok su yil yok bu yil ilerlesede heycan yapsa :hulya:

eyşan cengizle babasının yanına giderken cengizden uzun duruyodu topuklu giymese boy farkı olmayacaktı

Off sinir oluyorum ya zaten sırık gibi bide topuklu giyiyo ayrıca Cansu Dere'nin bu dizide giydiği kıyafetler hiç yakışmıyo nedense Sılada çok daha iyiydi

offff sonunu kaçırdım ezelin eyşanla yattığı gecenin hayalini kurmasından sonrsını izleyemedim....

biri bana anlarıtmı?-tatlicadiarzu-

offff sonunu kaçırdım ezelin eyşanla yattığı gecenin hayalini kurmasından sonrsını izleyemedim....

biri bana anlarıtmı?-tatlicadiarzu-

ondan sonra cnm baharı evden it kovar gbi ezel
tabi bahar ağlaya ağlaya evine gitti eyşan bunu gördü dellendi
önce tlf ezele açmadı sonra hni bahar giderken adresi yazmıştı yaa
o adres üzerine eyşan ezelin evine gitti
ezel kapıyı açtı eyşan çok pis bakıyordu bitii

yaa şu kenanaa hasta oldum bn resmn allahım o nasıl bir gülüş nasıl bir karizma nasıl bi erkeksi hava
yapılırmı bu bana:nazar:

ondan sonra cnm baharı evden it kovar gbi ezel
tabi bahar ağlaya ağlaya evine gitti eyşan bunu gördü dellendi
önce tlf ezele açmadı sonra hni bahar giderken adresi yazmıştı yaa
o adres üzerine eyşan ezelin evine gitti
ezel kapıyı açtı eyşan çok pis bakıyordu bitii

hımmm anladım şekerim ama ezel eyşanın bahara o kapıya ihanet edipte gelmesini bekliyor...:kızgın:

eyşan görecek gününü

yaa şu kenanaa hasta oldum bn resmn allahım o nasıl bir gülüş nasıl bir karizma nasıl bi erkeksi hava
yapılırmı bu bana:nazar:

şekerim sana yapılır belki bekar hatunsunda bana yapılırmı :gitme:

herif artık izletmicek kenanı bana....

:asigim::asigim: Bay karizma konuşturdu yine oyunculuğunu.

Fakat kızlar bişi farkettim bizim yağuşuhlu accuk şaşımı nebenneyaptımki, eşimde farketti. Hatta ilk önce ben farkettim ama tabi toz kondurmuyorum ya bay karizmaya hiç ses etmedim ama eşimde yav bu adam şaşımı diyince eyvah dedim hakkaten şaşı.

Bide iltifatlar sıralamışımki, benim herif hiçbişe demedi:sm_confused:, biliyor tabi dizideki adamdan kıskanılmayacağını:hulya:,

benim herife şöyle bir alıcı gözle baktımda Kenandan aşağı kalır yanı yok, accuk saç ekmek lazım o kadar, al sana Kenan:nazar:laelaelaelaelae

Akşamki bölümü pek beğenmedim, durgundu, vasattı. Yan karakterler lazım, yan hikayeler lazım. 5-6 kişiyle dizi dönermi yav, Eyşan, Cengiz, Ali, Bahar ve Ezel aha da bitti. Hani başka karakterler yokmu, başka hikayeler yokmu:sm_confused:

Bahar haketmedi hakkaten o haraketleri. Ezel'e de teessüf ederim, sen günün nerdeyse tamamını kızla geçiriyorsun kaç gündür e kız azcık sokulunca "heyyyttt yakarım uleyn". Oldumu şimdi Ezel efendi. ne yani şimdi bizim burdaki kızlarda öyle olsaydı ismi lazım değil You know'la Nuray, onlarıdamı kapı dışarı edecektin. Bak o zaman kızmazdım sana, hatta aferin bile derdimalkisalkisalkis:lepi:

Cengiz ne kadar sabırlı bir insan. Eyşanı sanki sevmiyorda takıntı gibi birşey artık Eyşan onda. Ve 12 sene geçmesine rağmen hiç aldatmamış. Ki Eyşan onu sevmiyor bunu Cengiz adı gibi biliyor. Bu ne sadıklıktır.Taktir ettim Cengiz aferin vereliniortak

Ali o DNA testini alıpta baksaydı nolurdu Cengiz nasıl böyle bir risk alırsın. Ama o da biliyor tabi Alinin bakmayacağını.:nazar: Eyşan çocuğun Cengizden olduğunu söylemesine, Cengizinde bunun yalan olduğunu bilmesine rağmen hala ne aşktır bu yarebbim.

Sizce cengiz o kadınla geceyi geçirirmi. Bence hayır, dosdoğru eve gidecek cengiz:ecrin_bebek:

Mualla teyze yine çok harikaydınvereliniortak

Mert sanada acayip gıcık oluyorum, sinir bir yaratıksın.

izleyemedim ya..kocam uykum geldi yatalım dedi 9 bucukta yattık..artık uykusundanmı,ezelin kısakndıgındanmı bilemiciim.netten izlerim bi ara..

dünkü bölüm durgundu ama yine bir sahnede içimi çektim yani tam karizma ya ö yürüyüş fln hele o kız sarılınca fln ayyy öpüşecekler sandım kalbimin atışı duyulmuştur dısardankaydirigubbakcemile3 valla itiraf ediiim benim eşime ne yapsanda kenana benzemez gözle görülür bi boy farkı var yani tabi göbeğide önden gidio aşkımın hayatta ajda pekkan kadar estetik olsada olmaz benzemez kaydirigubbakcemile3

:asigim::asigim: Bay karizma konuşturdu yine oyunculuğunu.

Fakat kızlar bişi farkettim bizim yağuşuhlu accuk şaşımı nebenneyaptımki, eşimde farketti. Hatta ilk önce ben farkettim ama tabi toz kondurmuyorum ya bay karizmaya hiç ses etmedim ama eşimde yav bu adam şaşımı diyince eyvah dedim hakkaten şaşı.

Bide iltifatlar sıralamışımki, benim herif hiçbişe demedi:sm_confused:, biliyor tabi dizideki adamdan kıskanılmayacağını:hulya:,

benim herife şöyle bir alıcı gözle baktımda Kenandan aşağı kalır yanı yok, accuk saç ekmek lazım o kadar, al sana Kenan:nazar:laelaelaelaelae

Akşamki bölümü pek beğenmedim, durgundu, vasattı. Yan karakterler lazım, yan hikayeler lazım. 5-6 kişiyle dizi dönermi yav, Eyşan, Cengiz, Ali, Bahar ve Ezel aha da bitti. Hani başka karakterler yokmu, başka hikayeler yokmu:sm_confused:

Bahar haketmedi hakkaten o haraketleri. Ezel'e de teessüf ederim, sen günün nerdeyse tamamını kızla geçiriyorsun kaç gündür e kız azcık sokulunca "heyyyttt yakarım uleyn". Oldumu şimdi Ezel efendi. ne yani şimdi bizim burdaki kızlarda öyle olsaydı ismi lazım değil You know'la Nuray, onlarıdamı kapı dışarı edecektin. Bak o zaman kızmazdım sana, hatta aferin bile derdimalkisalkisalkis:lepi:

Cengiz ne kadar sabırlı bir insan. Eyşanı sanki sevmiyorda takıntı gibi birşey artık Eyşan onda. Ve 12 sene geçmesine rağmen hiç aldatmamış. Ki Eyşan onu sevmiyor bunu Cengiz adı gibi biliyor. Bu ne sadıklıktır.Taktir ettim Cengiz aferin vereliniortak

Ali o DNA testini alıpta baksaydı nolurdu Cengiz nasıl böyle bir risk alırsın. Ama o da biliyor tabi Alinin bakmayacağını.:nazar: Eyşan çocuğun Cengizden olduğunu söylemesine, Cengizinde bunun yalan olduğunu bilmesine rağmen hala ne aşktır bu yarebbim.

Sizce cengiz o kadınla geceyi geçirirmi. Bence hayır, dosdoğru eve gidecek cengiz:ecrin_bebek:

Mualla teyze yine çok harikaydınvereliniortak

Mert sanada acayip gıcık oluyorum, sinir bir yaratıksın.
evet bnde fark ettim yakın çekimde sağ göz dışa bakıyor
olsun kör olsun bnm olsuuun ezeeeeeeeel:asigim:

bide kumarhanede vurulan adamın oğlunu çıkardılar bu bölümde deli oldum o çocuk hangi dizide oynuyodu

Şu sahne bana çok dokundu, Mualla teyze Ömer'in yüzüne dokunmak isteyince bırak anne o senin bildiğin yüz değil dedi, o da "Olsun, içinden sen bakıyorsun ya " dedi ya..Offf, öldürdü beni...

ezelin kardeşi çok itici biri ezelde illaki baharı öpmek istemez sevsede o tür ilişki kuramaz kurarsada intikam için ama baharı alet etmeyecektir baharın yüzünden oldu ama baharın haberi yoktu olanlardan hem ablası hem kardeşi ezele ters durumlar o hala eyşanı seviyor aşık eyşana nasıl aşkla bakıyor bişey oldumu kıskanıyor delleniyor bu sefer intikam intikam bakalım ayşanla ne yapacaklar kavga edip yakınlaşıp öpüşeceklermi yoksa başka bişeymi olacak herkes güzel rol yapıyor

ezelin kardeşi çok itici biri ezelde illaki baharı öpmek istemez sevsede o tür ilişki kuramaz kurarsada intikam için ama baharı alet etmeyecektir baharın yüzünden oldu ama baharın haberi yoktu olanlardan hem ablası hem kardeşi ezele ters durumlar o hala eyşanı seviyor aşık eyşana nasıl aşkla bakıyor bişey oldumu kıskanıyor delleniyor bu sefer intikam intikam bakalım ayşanla ne yapacaklar kavga edip yakınlaşıp öpüşeceklermi yoksa başka bişeymi olacak herkes güzel rol yapıyor

Senin şu yorumlarına bayılıyorum aklından ne geçiyosa dümdüz yazıya döküveriyosunkaydirigubbakcemile3

bide kumarhanede vurulan adamın oğlunu çıkardılar bu bölümde deli oldum o çocuk hangi dizide oynuyodu

canım bende onu hatırlamay çalışıyordum ama buldum kaydirigubbakcemile3 hatırla sevgilide hani gazeteciler vardı onlar bu cocugu bakmak için almışlardı a.s

Ezel´in annesinin adi Meliha degil mi kafamçokkarıştı
Bu arada yetimhanedeki cocuk "ULAK" filminde de oynamisti.
Harika bi oyunculuk sergilemisti o filmde.

Ayy kızlar süpersiniz yaa..herşeyi farkediyosunuz ..kendimi buluyorum sizle...
O gözlerin ayrık ayrık baktığını bende farkettim :) ama hiçç sesimi çıkarmadım...hihi
Ayyy bide burnu çok uzun annesiyle sarılırken falan sürtünüyo heryere gııı...
Eşimde içten içe bir kıskanıyor Allahımm...tv nin önüne geçmeler koydu tabureyi önünde oturuyor :)
Kalk yaaa EZEL i göremiyorum diyorumm nasıl kuduruyoo...
Akşamki bölümde pek bi ekşın yoktu yada durgundu...sadece cengizin kendi çocuğu olmadığını bildiğini anladık bide soygunda öldürülen adamın çocuğuna gittiğini ..Ne vicdanlı bi insan yaaaaaa...
Bahara öyle davranması çok abartı geldi...
Anam Baharda ne yüzsüz hala ne oldu bişeymi dedim diyo ..
Defol git işte istemiyo adam.

X