Ezel Atv

anaaaaa bu karular diziden çıkmış kenan derdine düşmüş yawwwww
bütün msjlar kenana anam lmaz:lmaz:haaa bu arada kenan ankaralı falan yazılmış hemşerim olur kendisi:asigim:bu kadar diyim yani köyünden bile geçtim kaç seferlülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Kizlar ben tam anlayamadim,Eysan'in babasi ne yapmiski su an hepsi ona düsman.Paralarin cogunu alip kactimi?

:roflol:siz sususun kenan konuşsunnnn :))))) :roflol::roflol:ay dün gece izleyemedım yoldan geldımmm sonunda bır anasına saılrıken gördum yaaa tühh allahhh:bıruerden bulum ızlımmmm barııı:))

bak hala dil cıkarıo bu savası kızdırmak için bi taktikmi
bak bu topik sana uygun deil çünküm kenan benim:umursamaz: hadi sen aşkı memnu topiğine takıl sanırsam orda kıvanca asılan yok kaydirigubbakcemile3:mymeka:

Yok ya:mymeka:

Senin olsun Kıvanç:dilcikar:

Yok ya:mymeka:

Senin olsun Kıvanç:dilcikar:

ben her yaz kıvancla aynı havuzda yüzüorum zaten:umursamaz: mersinde bizim sitede yazlığı var1 hafta kalıo gelip adanalı zaten kendisi ama nedense paparazzilerin bundan haberi yok hem benim tipim deil sarısın :umursamaz: ben böle uzzuuuun bacaklı , cekik gözlü ,esmer erkeklerden hoşlanırım adı üstünde basharfi kenaaaaaaaaanopuyorumnanaktan

of ya bugunde olsa ezel
yalan rüzgarını bile hergun yayınlıolardı bunu neden haftada 1 yaa

ya arkadaşlar bu bahar menekşe ile halil dizisindeki menekşe değil mi?
orda herkez beğeniyordu ama:))laelaelaelaelae
benzettim mi acaba kaydirigubbakcemile3

Kakülden kaynaklanıyor sanırım,ben çok beğenirim yoksa bu kızı:asigim:

evet tatlı bir kız aslında kaydirigubbakcemile5
eyşandan da daha güzel alkisalkisalkis

Ben ikisindende güzelim:dilcikar:
Ruhsuz Eyşan'a, salak Bahar'a bin basarım, Kenan'ı kaptırmam lan ben onlara:mymeka:, ay bide Zeynep Beşerler var, onuda size havale ediyorum, artık darağacındamı sallandırırsınız, Aç fareleremi kemirtirsiniz, Çin işkencesimi yaparsınız, jiletlemi doğrarsınız,orasını sizin engin hayalgücünüze bırakıyorum sevgili Ezeldaşlarım

kuzum sıyırdı valla kenan diyelülülülülüldelikafaduldenalkisalkisalkisü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…