Ezel Atv

çayımı demledim,çekirdeğimi aldım,
tv nin karşısına kuruldum,ne kadar güzel bir bölümdü,
zaten o annesi var ya,bayılıyorum kadına,nasıl rol yapıyor ya,
bir annenin bunu içinde saklaması,eşine ,diğer çocuğuna söyleyememesi
ne kadar zordur kimbilir,ama bence ortaya çıkması için daha çok erken...
evet Allah sahibine bağışlasın diyelim,Kenan gerçekten
fiziği çok düzgün,yakışıklı ve karizma bir erkek,
ve rolünün hakkını veriyor...
yeni bölüm fragmanı verildi mi bilemiyorum ama
neler olacak bakalım...

Kizlar hani Can'in gec geldiginde Eysan'in telefonuna msj geldi ya orada ne yaziyordu ben onu kacirdim neden panik oldu ki ondan sonra?

Eyşan'ın babası mesajda can ile ilgili şeyler yazmıştı can oğlun nasıl gibi.Eyşan'da babasının oğlunu kaçırdığını sandı o yüzden panik oldu akannehir

can kac yasında seni alıp götürdüğüm yastaki gibimi fln öle bi mesaj yazıodu babası yazmıs eysanda korktu babası oğlunu kacırdı die

Kavgaya gerek yok,
herif zaten dev gibin,
hepimize yeter -tatlicadiarzu-

ilk diziyi izlediimde kıbrısta cekilio die izlemiştim sonra yandan yandan bakınca öle karizmatik gülünce fln kenan için izlemeye devam ettim bakalım dizinin sonuna kadar ne bahaneler bulaacamkaydirigubbakcemile2

Hele de o Ali bankta otururken Ezel geldi ya yanına siyah takımlı siyah güneş gözlüğü harikaydı ya

ayyy evet ya zaten o ana bitiyorum gelip oturdu böle gözlüğünü çıkardı fln o boy pos of ya susun he sölemeyin burda dizi yorumları yapılsın aklım kayıyo ya kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…