Ezel Atv

anaaaaa bu karular diziden çıkmış kenan derdine düşmüş yawwwww
bütün msjlar kenana anam :eek:lmaz::eek:lmaz:haaa bu arada kenan ankaralı falan yazılmış hemşerim olur kendisi:asigim:bu kadar diyim yani köyünden bile geçtim kaç seferlülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Kizlar ben tam anlayamadim,Eysan'in babasi ne yapmiski su an hepsi ona düsman.Paralarin cogunu alip kactimi?

:roflol:siz sususun kenan konuşsunnnn :))))) :roflol::roflol:ay dün gece izleyemedım yoldan geldımmm sonunda bır anasına saılrıken gördum yaaa tühh allahhh:bıruerden bulum ızlımmmm barııı:))

bak hala dil cıkarıo bu savası kızdırmak için bi taktikmi
bak bu topik sana uygun deil çünküm kenan benim:umursamaz: hadi sen aşkı memnu topiğine takıl sanırsam orda kıvanca asılan yok kaydirigubbakcemile3:mymeka:

bak hala dil cıkarıo bu savası kızdırmak için bi taktikmi
bak bu topik sana uygun deil çünküm kenan benim:umursamaz: hadi sen aşkı memnu topiğine takıl sanırsam orda kıvanca asılan yok kaydirigubbakcemile3:mymeka:

Yok ya:mymeka:

Senin olsun Kıvanç:dilcikar:

Yok ya:mymeka:

Senin olsun Kıvanç:dilcikar:

ben her yaz kıvancla aynı havuzda yüzüorum zaten:umursamaz: mersinde bizim sitede yazlığı var1 hafta kalıo gelip adanalı zaten kendisi ama nedense paparazzilerin bundan haberi yok hem benim tipim deil sarısın :umursamaz: ben böle uzzuuuun bacaklı , cekik gözlü ,esmer erkeklerden hoşlanırım adı üstünde basharfi kenaaaaaaaaanopuyorumnanaktan

of ya bugunde olsa ezel
yalan rüzgarını bile hergun yayınlıolardı bunu neden haftada 1 yaa

ya arkadaşlar bu bahar menekşe ile halil dizisindeki menekşe değil mi?
orda herkez beğeniyordu ama:))laelaelaelaelae
benzettim mi acaba kaydirigubbakcemile3

evet tatlı bir kız aslında kaydirigubbakcemile5
eyşandan da daha güzel alkisalkisalkis

Ben ikisindende güzelim:dilcikar:
Ruhsuz Eyşan'a, salak Bahar'a bin basarım, Kenan'ı kaptırmam lan ben onlara:mymeka:, ay bide Zeynep Beşerler var, onuda size havale ediyorum, artık darağacındamı sallandırırsınız, Aç fareleremi kemirtirsiniz, Çin işkencesimi yaparsınız, jiletlemi doğrarsınız,orasını sizin engin hayalgücünüze bırakıyorum sevgili Ezeldaşlarım:nazar:

Ben ikisindende güzelim:dilcikar:
Ruhsuz Eyşan'a, salak Bahar'a bin basarım, Kenan'ı kaptırmam lan ben onlara:mymeka:, ay bide Zeynep Beşerler var, onuda size havale ediyorum, artık darağacındamı sallandırırsınız, Aç fareleremi kemirtirsiniz, Çin işkencesimi yaparsınız, jiletlemi doğrarsınız,orasını sizin engin hayalgücünüze bırakıyorum sevgili Ezeldaşlarım:nazar:

kuzum sıyırdı valla kenan diyelülülülülüldelikafaduldenalkisalkisalkisü

X