Ezel Atv

baharda ne gitmedi be aaa ne işi var adamı bi rahat bırakmıo yılışık şey :umursamaz:

ya of sırf şu kenan yüzünden izlemek istemiyorum bu diziyi ,adama gittikçe aşık oluyorum ,pijamalarıyla oturan kocam eskisi kadar çekici gelmiyor ,valla yuvamı yıkacak bu adam :)))

ya of sırf şu kenan yüzünden izlemek istemiyorum bu diziyi ,adama gittikçe aşık oluyorum ,pijamalarıyla oturan kocam eskisi kadar çekici gelmiyor ,valla yuvamı yıkacak bu adam :)))

Kız yazık adama yapma öyle..Kenanda evde pijamalarıyla oturuyodurkaydirigubbakcemile3

vazgeçtim kocan okusun bu yazını artık sabahtan akşama kadar takım elbisesiyle oturur.
yatarken ble takım elbisesiyle yatar belki kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3delikafadulden:tomato: deli yazık kız kocana öle deme bak kenan cansuyu sevio ondan sana yar olmaz :jeyyar:

ay valla okusun ,onada diyorum ,git adam gibi bişey giy ,eşofman filan en azından ,don paça da olmuyo ki anacım ,hayallerimi süslemiyo :))

X