- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
adam geldi evi gördü kurcaladı ve gitti patron
böyle şeylerdi sanırım
:roflol::roflol:anacım sen söyleme boşver bu yazılanları:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam geldi evi gördü kurcaladı ve gitti patron
böyle şeylerdi sanırım
Geldi gördü ve gitti patron yazıyo mesajda
yazıları seçeyim diye eğiliyorum tvye gözlerimi bozmuş bu pc :bbo::roflol::roflol:anacım sen söyleme boşver bu yazılanları:roflol:
ya of sırf şu kenan yüzünden izlemek istemiyorum bu diziyi ,adama gittikçe aşık oluyorum ,pijamalarıyla oturan kocam eskisi kadar çekici gelmiyor ,valla yuvamı yıkacak bu adam :)))
ya of sırf şu kenan yüzünden izlemek istemiyorum bu diziyi ,adama gittikçe aşık oluyorum ,pijamalarıyla oturan kocam eskisi kadar çekici gelmiyor ,valla yuvamı yıkacak bu adam :)))
vazgeçtim kocan okusun bu yazını artık sabahtan akşama kadar takım elbisesiyle oturur.ya of sırf şu kenan yüzünden izlemek istemiyorum bu diziyi ,adama gittikçe aşık oluyorum ,pijamalarıyla oturan kocam eskisi kadar çekici gelmiyor ,valla yuvamı yıkacak bu adam :)))
öylemi yazıyomuş
he gözüm yanlış okumuş eyşanda kağıdı buruşturmuştu
bi tane daha kağıt geldi ordada beni sevdirdiğin yerde buluşalım yazıyordu
gözüm yanlış görmüş kız
ay valla okusun ,onada diyorum ,git adam gibi bişey giy ,eşofman filan en azından ,don paça da olmuyo ki anacım ,hayallerimi süslemiyo :))