Ezel Atv

sevgilisi çok şanslı değilmi arkadaşlar...ayy bana o bakışlarıyla baksa olduğum yerde bayılır kalırdım :asigim::kedi:

Harika bi bölümdü yine :smiley-cool:
Aglamak bi erkege bu kadar mi yakisir yarabbim :asigim: :nazar:

Son sahne yine damgasini vurdu diziye.:gitme:
Ayrica, Ali´yle Eysan´in babasi kanimca bi dolap cevirecek. CADIARZU
Benim tanidigim Ali bosu bosuna sag birakmazdi o ückagitciyi -tatlicadiarzu-

Bence Eysan yavas yavas Ezel´e asik olacak.
Fazla samimi gördüm onlari CADIARZU
Etkilendigi her halinden belli, ee o adamin yaninda olup da etkilenmeyen var midir ki Ezelda$lar lülülülülülü

O silahli catisma sahnesi neyin nesiydi cözemedim dogrusu.
Ali´nin bi tezgahi sanirsam. Ama neyi hedefledi acaba.. kafamçokkarıştı

Hakikaten, ağlamak bu kadar mı yakışır bir erkeğe?

Deli Yürekte oynarken de bir adama yara izi bu kadar mı yakışır demiştim.

Manken falan ama rolün hakkını veriyor adam.O annesine sarılışı, bakışı, ağlayışı..Bir de annesi çok güzel rol yapıyor yahu.Kör taklidi yapmak çok zor olsa gerek.

Harika bi bölümdü yine :smiley-cool:
Aglamak bi erkege bu kadar mi yakisir yarabbim :asigim: :nazar:

Son sahne yine damgasini vurdu diziye.:gitme:
Ayrica, Ali´yle Eysan´in babasi kanimca bi dolap cevirecek. CADIARZU
Benim tanidigim Ali bosu bosuna sag birakmazdi o ückagitciyi -tatlicadiarzu-

Bence Eysan yavas yavas Ezel´e asik olacak.
Fazla samimi gördüm onlari CADIARZU
Etkilendigi her halinden belli, ee o adamin yaninda olup da etkilenmeyen var midir ki Ezelda$lar lülülülülülü

O silahli catisma sahnesi neyin nesiydi cözemedim dogrusu.
Ali´nin bi tezgahi sanirsam. Ama neyi hedefledi acaba.. kafamçokkarıştı

Hayır ,silahlı çatışmayı dayı ayarladı..Zaiyat olsun ki ortaklık yapsın diye.Göz korkuttu.

:nazar::nazar::nazar:
gidim de yatim belki rüyamda görürürüm ezeli:kedi:

zaten böyle aşkları da anca rüyamda da görürüüm bn anasını satiiim:nazar:senağlama

Hayır ,silahlı çatışmayı dayı ayarladı..Zaiyat olsun ki ortaklık yapsın diye.Göz korkuttu.

Evet öyle oldu sanirsam,
Daha önce kol saatini de onun icin verdi o zaman Ezel´e..
Simdi dank etti kafama -tatlicadiarzu-

sizin sayenizde öyle bir anlatıyosunuzki
adamda mest ediyo zaten etkilenmemek elde değil
keşke oğlumda ezel gibim yakışıklı hoş bakışlı olsa :jeyyar:

Kahvaltinin yaninda iyi gider diye düsündüm :asigim:

Günaydin Ezelda$lar :lepi:

bugun çıkıyımde bebekte etilerde dolaşııım biras etilerde cok görüolarmıs sans belkim görür bayılırım kaydirigubbakcemile2

ezel ile annesinin buluşma sahnesi süperdi
anne demesi felan :gitme:
gözlerim doldu:sinifsinif:

Kahvaltinin yaninda iyi gider diye düsündüm :asigim:

Günaydin Ezelda$lar :lepi:

Üff anam o ne:asigim:

bugun çıkıyımde bebekte etilerde dolaşııım biras etilerde cok görüolarmıs sans belkim görür bayılırım kaydirigubbakcemile2

Len İstinye Parkmıdır nedir oraya takılınsana be. Hepiciği orda dolanıyor, bide foto çek he, forumda havandan geçilmez artık:icecream:

Şimdi ben istinye parka git diycektim kuzum benden önce davranmış..

Gel kız beraber gideksengözlerimebaksanab

Salak gerizekalı Eyşan bizim Ezel'e aşık oluyor yavaş yavaşakannehir, ohhhh beter olsun. Ama Ezel'de karşılık verirse yandık.:eek:lmaz: Eyşan aşık olsun, aşkından gebersin ama Ezel ona tekmeyi bassın. Eyşan aşık ama henüz kendine itiraf edemedi. Ne de olsa Bahar aşıktı Ezel'e. (ulan bi rahat bırakın adamı, önüne gelen aşık oluyor, gerçi aşık olunmayacak gibide değilya, sardılar ahtapot gibi etrafını Kenanın:mymeka:)

Gelecek bölümki fragmanda apaçık belli, kendi ayağıyla gidiyor Kenana, uyuz Eyşan:dilcikar:

Cengiz içkillendi Ezel'den ama neyseki otel işi için dediler ve olay kapandı.

Ali Serdar'ı niye sağ bıraktı.:uhm: Var bunda bir Alicengiz oyunu, çıkar elbet kokusu.

Bahar çok salak ya, hiç aşık olunacak bir tip değilşakkıdı

Ezel'le anasına bittim zati, onu söylemeye hiiiç gerek bile yok. O ne sarılmaydı, o ne kavuşmaydı, o ne koklamaydı öyle:gitme:

Anasının dizlerine yatıyor gelecek bölüm Ezel, bu senin bildiğin yüz değil artık diyormafoldumben, demekki yine ağliyciyiz haftaya.

X