Ezel Atv

Sonunda yüklendilerr :dance: :sm_cool:
Begenmeniz dilegiyle :kedi:
Bu arada calısmalara nickimi ve siteyi yazdım, alıskanlık bu, malesef biz Photoshopla ugrasanlara sanal alemde cok saygı gösterilmiyor calısmalar calınıyor ben yaptım deniliyor, bu yüzden böyle yaptım lütfen kimse yanlıs anlamasın opuyorumnanaktan

Buyrun canlarım opuyorumnanaktan

kenan7878s.png

22077637.png

melihaanne989a.png

Hevin süper olmuş canım ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile3

Hevin süper olmuş canım ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile3

ohoooo topik ölmüşte ağlayanı yok, onu da ben yapayım bari.:gitme:

Hevin bu arada güzel olmuş çalışmalar, ama imza olarak kullanabileceğimiz şöyle daha küçük bişeyler yapsan. For example yazıda şu olabilir, Kenanın ağzından tabi"Alem bana bende sana hastayım kuzum:lepi:laelaelaelaelae

Ezelin bu akşam niye olmadığı anlaşıldı ıssız adamı yayınlıyolar:gitme:

inanmıyorum ya akannehir

neden yok ezel başlarım ıssız ve s.lak adama...

ya benim yağuşuklu ezelim dururken bu ıssız herif nerden çıktı...

show tv duy bizi....:gitme:

inanmıyorum ya akannehir

neden yok ezel başlarım ıssız ve s.lak adama...

ya benim yağuşuklu ezelim dururken bu ıssız herif nerden çıktı...

show tv duy bizi....:gitme:

Hamile hamile hiç utanmıyon dimi ezele asılmayaakannehir

sankki ıssız adamı yayınlayabilcekler film kesile kesile 15 dk inmiştir kaydirigubbakcemile3. bari sonrasında ezeli koysalardı.boyunuz posunuz devrilsin show tv.... kaydirigubbakcemiledurdur yada devrilmesin sonra ezel arada gider. ama bir hafta daha beklenmezki AYIP BU AYIPPP:kızgın:

offfffffffffff katil edecekler beni..

önce alistir alistir her hafta ver gazi sonrada "bu gün yok" de..

verem eder bunlar insani

he yaww sanki haftanın başka günü yok. gerçi ezeli yayınlamadıkarı için ıssız adamı vermişlerdir.ayrıca ıssız adam filmini hiç romantik ve anlamlı bulamadım.ezeli tercih ederim.sengözlerimebaksanab

yok mu ezelim yaaaaaaaaaaaaaaaa aglarim bak salak salak aksami bekliyordum heyecanla offf ya 1hafta bekle isin yoksa tutuldu ya artik boyle dalga gecerler ayda iki hafta yayinlarlar

offf yaaa :eek:klava:eek:ysa ben mendil paketimi hazırlamış dört gözle bekliyodum. mafoldumben

Televizyonun karşısına kuruldum, bir baktımki Issız Adam :mymeka: Bari doğru düzgün bir film koysalardı :dilcikar:

X