Ezel Atv

m.joYy kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ezelde çok tıpsiz gelıo banaaa..kro gıbı bakıo:)ahada buaraya yazıyom o çocuk ömerle eysanın demedı demeyın:içelim:[/B][/QUOTE]

arkadaşım sen diziyi baştan beri izlemiyosun galiba o çocuk ezelden zaten birde ezel tipsiz yakışıklı değil falan yazmışsın eşin yazdıklarını okuyor yada kedi ciğere pist deme olayı galiba kro gibi bakabilir ama yakışıklılık onda yüzük annesinin cebine ezel sarılırken koymuştur sonra gösterirler şakkıdı:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:ayrıca gözlükte çok yakışıyor

ben bu bahar denen yapisik yilik veremliyi geberticem ya suluk gibi yapisti Ezele simarik tipsiz sey o kahkuller ne oyle besleme gibi annesinin yuzugu buldugu an cok kotu oldum ya ana yuregi nasilda sevindi

Nuray çok yaşa sen, naadar kıskanç bir karısın, parçalıycan lan Baharı yakında:roflol::roflol:

kızım sanki izleyebildim son baharı
çok geç saate koyuyorlar uykum geliyo
tekrarı hangi gün sen bilirsin:)
işim olmaz ezelle tezelle,
biz gece bahçesini izliyoruz
ben senmiyim kızım ben oğlumla vakit geçiriyorum yemiş diziyii

Bana bak kadın, yoldurtma bana kendini. Ben iki dizi izlerim biri Geniş aile, biride Ezel. Başkada bişe izlenmez bizde. Zati vaktim yok, fırsatım yok. Ayrıca gece bahçesi kadar uyuz bir film yok, benimkiler beğenmiyorlar onu. :dilcikar:

gel seni ezelci yapalımvereliniortak, gerçi sen 40 yıl izlesen anlamazsın konusunulülülülülülü

ayyy çok güzeldi gene süperr gidiyor konusu
alinin adamıda ezelin adamı çıktıyaakannehir
aliyi süper pert ediyor ama laflarıyla ezel:asigim:
gece bahçesi ne len:roflol:hani şu konuşmayan tombilibu larmı:roflol:

dizinin sonuna bayıldım resmen..harikaydı... yüzüğü annesinin cebine koyacağını hiç düşünmemiştim banada süpriz oldu.. annesinin bu kadar kahrolmasına yüreği dayanmadı..

bnnde diziyi izlereken
ezel dayanamaz annesine o ağıdına birşey yapar kulağına fısıldar beli dedim
ama tabii ezel daha akıllı yüzüğü cebine koydu
yeni bölümü bölümden önce fragmnaı dehşetle bekliyoruuuum
birde dizi yavaş işliyor diyenler lafım şu
daha 5. bölümdeyiz annesi ezelin ömer olduğunu anlıyor
ee daha ne olcak
şimdi ye kadar herkesin karekterini ve neden olan durumları açıklandıı
bnce ne hızlı ne yavaş çok güzel gidiyor

Şiii Ezelciler, İmzamı beğendinizmi la:smiley-cool:

Nasıl ama:jeyyar:

önceleri okuyamayacağım.
siz bülüsünüz diyiverin bana,
ezel ömerken yaşadıkları semt neresi kuşlar...
o çay bahçesi falan bilen var mı ec
aba...

Şiii Ezelciler, ımzamı beğendinizmi la:smiley-cool:

Nasıl ama:jeyyar:

Va$$$$ :1shok: :dilcikar::asigim:

Cabuk pro üye yapin beni lan :mymeka:

Bu arada yeni fragman cikti mi acaba, görenler,bilenler,duyanlar bana müracaat etsin bi zahmetCADIARZU

Yook öyle 3 kuruşa 5 köfte, paraları görelim pilis:smiley-cool:

Fragman filan yok, pro üye ol da gel, hade bakimkaydirigubbakcemile

Henüz çıkmadı fragman kanımcafisfisfis

Nasıl yatmıyor. Bir önceki bölümü izlemedin kanımca, Bahar yapıştı Cengize sonrada hobaaa:umursamaz:, zavallı Ezelde bahçedeydi gördü bütün herşeyi.:gitme:

Ezel ve tipsizlik:eek:lmaz:, bağdaşmayan iki kelime,

Ezeldaşlar olarak teessüf ederiz:hulya:

canım arada kaçırdığım yerler oldu ama ne bılem o şekılde konuşunca ben öyle anladım işteee :kedi: bu arada bahar değil eyşan yaacaktın galiba canımm sırnaşık şey opuyorumnanaktan

ben bu bahar denen yapisik yilik veremliyi geberticem ya suluk gibi yapisti Ezele simarik tipsiz sey o kahkuller ne oyle besleme gibi annesinin yuzugu buldugu an cok kotu oldum ya ana yuregi nasilda sevindi

gebertirken benide çağırırmısın ay bidemeşhur soruları baydı beni ööö geldi ya

ben basta diziyi cok sevmemiştim diziyi yeni yeni sardı beni
ama ne yalan söyleyim kenan ne yapsa izlerim yaaaa öyle dursun yeter onu da izlerim bu kadar karizmatik yakışıklı süper olur bir erkek valla
başta kenan izliyodum simdi diziyide izlemeye basladım

bende bu bölümden çok etkilendim ve bir an önce intikamını almaya başlasın ezel bunlardan. :jeyyar: sabırsızlanıyorum. ve ezel de çok kARıZMATıK sırnaşık şey

ben eyşan a çok suç bulamıyorum
dizinin başlarından izlemedim ama
şöyle düşünün kız kardeşiniz ölümcül hasta ve para bekliyo
ve bi taraftada bu hırsızlık olayı
ömer asla hırsızlığa onay vermezdi ve kurban o seçilmiş zaten
eyşan da boyun eğmiş bu duruma
sevdiğinin yatıp çıkacağını düşünür ve kardeşininde kurtulacağını
ama beklediği gibi olmadı tabi o ayrı
zaten ezel bu durumu tüm çıplaklığıyla öğrense o da affeder meyilli zaten :))

X