Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni yine çok şaşırttı bu bölüm. Ali`nin adamının aslında Ezel`in adamı olacağı hiç aklıma gelmezdi. Bu dizide bunu beğeniyorum. Sürekli şaşırtıyor.
benim_olan, eşimle beraber Cengiz`e artıkçı diyoruz.Dudaktan kalbe`de de öyleydi. Ama adam rolünü iyi yapıyor yine de.
O yüzük Ezel`in annesinin cebine nasıl gitti anlayamadım. Ya ben bi sahneyi kaçırdım yada haftaya oda ortaya çıkar.
Efendim ne söyleyim...opuyorumnanaktan
Bu nasil bir dizidir,bu nasil bir öykü'dür,bu nasil bir ince düsüncedir..
Esimle dün beraber izledik ve hayraniz.. hayranliktan öte oldu gercekten cünkü o detaylari gördükce daha da cok baglandik...
Ezel'in yardimcilarini tam yerinde anlattilar,onlara kim olduklarini,nerden nereye geldiklerini,ezel'e borclu olduklarini tekrar hatirlatmis ve bizide aydinlatmis oldular...
Tefo'nun Ezel'in yardimcisi olmasi.. Ezel'in babasina is veren Ezel'in olmasi...
Ezel'in eysan ile bahar'i "o" restoran'a götürmesi...
Ama o mezarda'ki bulusma yok mu...
Düsündükce tüylerim diken diken oluyor..
Eysan arkasini dönmüs..tam o sirada Ezel'in annesi "KIZIM" diyor...Eysanin bir an dönüp aglamasi ve sarilmasi o kadar gercekciydi ki..
iste o sahne beni öldürdü...esimle beni manyak gibi aglatti...
Cansu Dere cok soguk diyorduk ya.. ben yorumumu geri aliyorum,hele o sahne'den sonra büyük bir haksizlik ettigimi düsünüyorum..
O nasil bir aglamaydi o nasil bir dönüsdü ya.. Hayran kaldim...
Gelelim su yüzük meselesine.. orda bir kez daha bayildim bu diziye..
Ummadigimiz an'da neler oluyor... beklemedigimiz,bizi sasirtan kücükte olsa detaylar oluyor.
Ezel dayanamadi annesin'e.. yalan söylemek zorundaydi cünkü orda evet ben Ömer'im deseydi herkes bunu duyacakti.. agzindan belki bir yalan cikti,ama kalbi yalan'a izin vermedi ve bu yüzden yüzügü annesinin cebine koydu. cünkü o yüzük "evet,ben ömer'im" demek...
o yüzden eline veremezdi yüzügü, sessizce cebine koyacakti ki,annesi herkesten uzak oldugunda onun Ömer oldugunu anlasin..
Ayrica sunu da söylemeden gecemeyecegim...
Ya bu Kenan beni öldürecek.. Gülüsü,bakisi,hele o aglamasi yok mu..
öyle icten agliyor ki,bir an ne icin agladigini unutuyorum ve onun aglamasina dayanamayip ben de agliyorum...
Günes gözlügü bu kadar mi yakisir bir insana...bu kadar mi karizmatik olur bir insan..
Ah kenan ah...yaktin beniiii.....
Oyunculugu gercekten harika,adam gibi bir adam...
ince düsünceli,yeri geldiginde espirili,yeri geldiginde sert,yeri geldiginde de yumusacik..
Esim dün bacagimi morartti,ne zaman kenan icin bir sey dediysem...
canım kaçırmışımAkşamki bölüm tek kelimeyle süperdi soluğumu tutarak izledim..Özellikle Eyşanla Ezelin annesinin mezarlıktaki sahnesi ve Ezelin annesiyle olan sahnesinde gözyaşlarımı tutamadım:çok üzgünüm:Ama annede çok güzel oynuyo ya...
canım kaçırmışım
ömerin mezarına mı gittiler :uhm::sm_confused:
Efendim ne söyleyim...opuyorumnanaktan
Bu nasil bir dizidir,bu nasil bir öykü'dür,bu nasil bir ince düsüncedir..
Esimle dün beraber izledik ve hayraniz.. hayranliktan öte oldu gercekten cünkü o detaylari gördükce daha da cok baglandik...
Ezel'in yardimcilarini tam yerinde anlattilar,onlara kim olduklarini,nerden nereye geldiklerini,ezel'e borclu olduklarini tekrar hatirlatmis ve bizide aydinlatmis oldular...
Tefo'nun Ezel'in yardimcisi olmasi.. Ezel'in babasina is veren Ezel'in olmasi...
Ezel'in eysan ile bahar'i "o" restoran'a götürmesi...
Ama o mezarda'ki bulusma yok mu...
Düsündükce tüylerim diken diken oluyor..
Eysan arkasini dönmüs..tam o sirada Ezel'in annesi "KIZIM" diyor...Eysanin bir an dönüp aglamasi ve sarilmasi o kadar gercekciydi ki..
iste o sahne beni öldürdü...esimle beni manyak gibi aglatti...
Cansu Dere cok soguk diyorduk ya.. ben yorumumu geri aliyorum,hele o sahne'den sonra büyük bir haksizlik ettigimi düsünüyorum..
O nasil bir aglamaydi o nasil bir dönüsdü ya.. Hayran kaldim...
Gelelim su yüzük meselesine.. orda bir kez daha bayildim bu diziye..
Ummadigimiz an'da neler oluyor... beklemedigimiz,bizi sasirtan kücükte olsa detaylar oluyor.
Ezel dayanamadi annesin'e.. yalan söylemek zorundaydi cünkü orda evet ben Ömer'im deseydi herkes bunu duyacakti.. agzindan belki bir yalan cikti,ama kalbi yalan'a izin vermedi ve bu yüzden yüzügü annesinin cebine koydu. cünkü o yüzük "evet,ben ömer'im" demek...
o yüzden eline veremezdi yüzügü, sessizce cebine koyacakti ki,annesi herkesten uzak oldugunda onun Ömer oldugunu anlasin..
Ayrica sunu da söylemeden gecemeyecegim...
Ya bu Kenan beni öldürecek.. Gülüsü,bakisi,hele o aglamasi yok mu..
öyle icten agliyor ki,bir an ne icin agladigini unutuyorum ve onun aglamasina dayanamayip ben de agliyorum...
Günes gözlügü bu kadar mi yakisir bir insana...bu kadar mi karizmatik olur bir insan..
Ah kenan ah...yaktin beniiii.....
Oyunculugu gercekten harika,adam gibi bir adam...
ince düsünceli,yeri geldiginde espirili,yeri geldiginde sert,yeri geldiginde de yumusacik..
Esim dün bacagimi morartti,ne zaman kenan icin bir sey dediysem...