Ezel Atv

ay bende açılmıyor, neden acaba, nasıl merak ettim şimdi.
Camdan aşağı atcam bu makineyi bıktırdı beni artık.:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

kizzzz kuzum bak senin ilgi alanin anket actim ezel mi behlul mu vallahi bizim ezel acik ara onde gidiyor

Hemen katılımda buluncam ben ama, linkide ekleyiverseydin şimdi burdan çık oraya gir yapmaya gerek kalmazdı.yerimseniben

Offf o nasıl bi fragmandı öyle senağlama
Ezel'in annesi bizi yine cok aglatacak, ki fragmanda bile duygulandım bide Kenan'ın aglaması yokmu bitiriyor beni :gitme:

Son 2 gün :lepi:

yeni fragman çıktımı..uyyyy hemen bulayımmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

cıktı bacım ama selpagını hazırla özellikle son kısımda :gitme:

5.Bölüm Özeti

Ezel, Bahar ve Eyşan'ı sürpriz bir yere götürür.

O gece, Eyşan'ı derinden sarsar. Görüntüde Ezel hedefi on ikiden vurmuştur. Ama işler her zaman istediği gibi gitmeyecektir.

Sabrı tükenen Ali, adamlarını bir kenara iter ve sırrını bulmak üzere tek başına Ezel'in peşine düşer.

Tam da böyle bir zamanda, yine Ezel'in sebep olduğu bir tesadüf, onu herkesin içinde annesiyle burun buruna getirir.

Köşeye sıkışan Ezel, acil bir çözüm bulmak zorundadır.

Gel Pazartesi geeel delikafadulden​

hemen bi koşu gidip bir kutu alıyom daha çok lazım lacak bize kardeşş sağol mafoldumben

Siir okurken gözüme carptı, bunu keske Ezel Eysan'a söyleyebilse

Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor
Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
Cünkü bence şimdi herkes gibisin

Yolunu beklerken daha dün gece
Kaçıyorum bugün senden gizlice
Kalbime baktım da işte iyice
Anladım ki sen de herkes gibisin

Büsbütün unuttum seni eminim
Maziye karıştı şimdi yeminim
Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence sen de şimdi herkes gibisin

Nazım Hikmet Ran

ben hala bu diziye burcu karanın daha yakıştığını düşünüyorum
herkes bana kızsa da:))))
bu arada ramiz dayı tam kafa ya:)))tuttum ben bu adamı:))

valla banda kısmayın ama keşkem cansu dere olmasaydı kendısını sıla dızısınden hiç sevmem bencede burcu kara daha ıyı olabılırdı yada başka bırı ama yavaş yavaş cansu derede alışıcaz nedekkk::KK43: hadı gell artık p.tesi yaaaaaa

cansu dereyi bir tek şu yüzden kabul ediyorum
kıskanacak bir tipe sahip değil :)))))
yani kenanı kıskanamıyorum teşekkur etmek gerek cansuya:))))
eşim bozuluyor ama ne yapayım adam tam karızma
Allah vermiş boy,yakışıklılık...bakmadan edemiyor insan...:))))

bence bu role cansu dere tam gitmiş güzel oluyor donuk donuk bakışları soğuk davranışları güzel yapıyor burcu kara olmazdı bence

Düsünüyorum'da... Izledikce Cansu Dere'yi bu dizi'ye yakistirmaya basladim...hemde cok yakismis..
Rol karakterine tam uymus,soguk kanli durmasi cuk diye oturmus...

Sicak,cana yakin,pozitif enerji saqcan birisi bu rolü oynayamazdi..

Cansu Dere tam olmus

Bende daha cici bir oyuncuyu yakıştıramıyorum diziye.
Soğuk nevale iyi gitmiş burda.
Belkide biz kıskanıyoruzdur, nede olsa erkekler normal hayatta da cansu dereye bayılıyor.-tatlicadiarzu-

son 22 saatttttt...:lepi:

kızlar bu arada ben photoshopla ugrasıyorum bos zamanlarımda,
bu haftasonu bir iki calısma yapıp eklicem buraya,
topicimizi senlendirelim iyice kk'da bir numaralı topic bizimki olsun :lepi:

wallpaper yapcam, masaüstüne koyarız artık zemuszemus
avatarlarda yaparım azcık renklendirmelerle süslemelerle, haftasonum ezelle gecicek :hooray:

ha bide pro üyelere imzada yapabilirim isteyen söylesin yeter biz kullanamıyoruz bari siz kullanında gözümüz gönlümüz bayram etsin zemuszemus

adama sormazlar mı nerde bu çalışmalar,böyle ümitlendirmek olurmu diyelaelaelaelaelae

Ezelciler daha uyanamadı kanımcamirmirmirmir

Ezel'in anasının ona sarıldığı zaman kanımca kendimi tutamiyciim, mendilimi hazırliyim bari şimdiden.:gitme:

az kaldı az
akşam süper bn ezelin annesi sarıldıktan sonra ki tavrını konuşmasını çok merak ediyorum

X