- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben anlamadım kızlar bu ezelin ailesi hiçmi şüphelenmediler cangiz mesela zengin oldu söylemediler mi ona nasıl zengin oldun vs
kenan arabadan indiya gözlüklü felan ne hoş tu demi bittim ben resmen
Evet orda çok hoştu:kedi:
amin canım.... ama banada lazım bi tanecük. Bölüşünmü benle.vereliniortakyahuuu bi ramiz de allah bnm karşıma çıkartsa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bence de bu Ali Bahar dan hoşlanıyor.
Ama çok merak ediyorum şimdi, Ezel oyununu Etşan üzerine mi kullanacak yoksa Bahar üzerine mi kullanacak..
Ayy evine gittiğinde annesi hissetti ya Ömerr diye, nasıl içim yandı ya..
Yalnız Ezel in hala Eyşan ı sevmesine dayanamıyorum. O kadar olmaz kii..
ben anlamadım kızlar bu ezelin ailesi hiçmi şüphelenmediler cangiz mesela zengin oldu söylemediler mi ona nasıl zengin oldun vs
kenan arabadan indiya gözlüklü felan ne hoş tu demi bittim ben resmen
Allahım o beyaz gömlekli halin neydi öyle Ezelcim yaa, bahçede mangal yaparken:asigim:
Eyşan kesinlikle yaptıklarının cezasını çekmeli. Nasılda öprü sarıldı Cengize. Bahçeden garibim Ezelde hepsini gördü sene 2005 tabi. Acıların en beterini çeksin istiyorum Eyşanın. Sen Ömeri hapse gönder sonrada Cengizle yat kalk.:mymeka:
Salak ezel nasıl hala seversin o salak kızı,hiç mi aklın yok senin:mymeka:
Ben tiksindim be Eyşan Cengizi öpünce, nasılda sırnaştı ona. ıyyyyykafamçokkarıştı
sanırsam Cengiz Eyanın oğlu Can'ı kendinden biliyor. Nasıl kandırmıştı Eyşan Cengizi. Bi kardeş yapalım filan dedi ya Cengiz, tiksindim lan hepsinden. İğrenç insanlar:mymeka::umursamaz:
Bahar bir an önce ölse ya parazit yapıyo
evet ezel balyozu eline alınca önce dekor falan yapacak sandım duvarı kırınca paralar çıktı ortaya ezele yardım eden yaşlı amcanın paraları adam yirmi yıl yatmış ezelede yardım ediyor duvarı kırıp paraları bulunca bende evin duvarını kırsammı napsam diye düşünmedimde değil yani bizim duvardanda ancak tuğla çıkarkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kızlarr sonunda uyuyakalmışım dizinin ne oldu son sahnesi neydii...
bir de para mı buldu Ezel ben neden görmedim...yoksa aralarda da uyukluyor muydum neee:bbo: