Ezel Atv

Izleyemeyen arkadaslara iyi olur diye düsündüm gerci izlemeyen varmıdır ki kaydirigubbakcemile3
ama dizi bir iki sene sonra biterse hatıra kalır replikler, elimden geldigi kadarıyla her bölümde eklerim artık hersey dizimiz icin opuyorumnanaktan

bu arada nickmi degistirdin sen oarslancan vardı o sensin dimi? öyle kalmıs aklımda :kedi:

Evet canım o benim bravo hemen tanıdın benialkisalkisalkis

Evet ya fragman istiyoruz..

Yalnız şu Ezelin Eyşana aşkı hiç bitmemiş ona sinir oluyorum..

Teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanburanın müdavimiyim bi de aşkı memnuopuyorumnanaktan

Aslında dizinin ana konusu intikam ama askıda islicekler belli,
pff Ezelcigimi Eysan karısının yanında görmeye tahammül edemiyorum gıcık sey nolcak :mymeka:

Şu eyşan bi de dişlerini sıka sıka konuşmuyo mu sılada da sevmezdim ben onu:mymeka:

Ama şu da bi gerçek bu rol yakışmış kıza burda o kadar yadırgamadım onu

Şu eyşan bi de dişlerini sıka sıka konuşmuyo mu sılada da sevmezdim ben onu:mymeka:

Ama şu da bi gerçek bu rol yakışmış kıza burda o kadar yadırgamadım onu

Ne yalan söylim bencede Cansu bu role yakısmıs, sevmem kendisini Sıladan beri ama Eysan rolüne oturmus, basta yadırgadım baya ama dizi ilerledikce yakıstıgını düsünüyorum.
Yalnız disleri konusunda cok haklısın iyy igrenc :dilcikar:

Evet soğuk oluşu cuk oturmuş diziye..Soğuk acımasız..Her ne kadar vicdan azabı çekse de yaptığı acımasızlık..

Fragman gelene kadar bunlarla idare edelim :asigim:

savunun dostlarrr alemin krali geliyorr :roflol:

sino1185.jpg

sino1252.jpg

sino1262.jpg

sino1265.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet soğuk oluşu cuk oturmuş diziye..Soğuk acımasız..Her ne kadar vicdan azabı çekse de yaptığı acımasızlık..

aynen öyle vereliniortak

bu arada resimler cok büyükmüs sayfa kaydi özür dilerim :çok üzgünüm:

Kenan ımirzalioğlunu daha önce ara ara acı hayatta izlemiştim..Orda bu kadar yakışıklı gelmiyodu gözüme neden acaba..CADIARZU

Kenan İmirzalioğlunu daha önce ara ara acı hayatta izlemiştim..Orda bu kadar yakışıklı gelmiyodu gözüme neden acaba..CADIARZU

Ben hic izlememistim :a015:
cok sey kacırmamısızdır insallah, kesin Ezelden beri böyle yakısıklı olmustur yoksa coktan farkederdik biz bayanlar :roflol:

Yok canım ya ben hiç farketmemiştim kenanın yakışıklılığını orda :kedi:

Yok canım ya ben hiç farketmemiştim kenanın yakışıklılığını orda :kedi:

olsun ablacım gec olsun güc olmasın o zamanlar gencti daha simdiyse serpildi iyice :icecream:
düsünüyorumda evlendikten sonra bu diziyi nasıl izlicem, simdi izlerken ayy canım, ay yirimm, kenancım ezelcım yakısıklım diyorum o zaman nasıl dicem :roflol:
gerci topicteki evli arkadaslarımızdan alıyorum tüyoları, ya suscam yada icimdekileri haykırcam baska caresi yok :roflol:

diziyi pek sevmedim ben ama kenanı izliyorum yaniii kocam oyacak yakında heralde beni
yakışıklı deyince aklıma gelecek adamlardan kenan

Yok canımcım sakın öyle deme evliliğin başlamadan bitmesin:roflol:

Ben gayet sessiz sakin seyrediyorum diziyi:roflol:

diziyi pek sevmedim ben ama kenanı izliyorum yaniii kocam oyacak yakında heralde beni
yakışıklı deyince aklıma gelecek adamlardan kenan

kenan olsun ister cizgi film olsun yine izleriz opuyorumnanaktan
ayy eniste duymasın :hulya:

Yok canımcım sakın öyle deme evliliğin başlamadan bitmesin:roflol:

Ben gayet sessiz sakin seyrediyorum diziyi:roflol:

:roflol:
zor tutcam kendimi ablacım sonumuz hayırola insallah :roflol:

X