Ezel Atv

Güzel bir bölümün reklamlarla icine etmeyi ne güzel basardilar :mymeka:
Bidaha bu diziyi TVden izleyen ne olsun!
Hasta ettiler adami yam zirt pirt reklam..

Bölüm yorumuna gelince;
Özellikle Cengizle Ezel´in eve gidis sahnesi coook duygusaldi..
Babasinin elini o kadar icten öpmesi, annesini görmesi, annesinin onu kokusundan tanimasi senağlama
Tek kelimeyle müthis islemisler..

Kenan mimiklerini falan harika kullaniyor, yok böyle birsey ya, sanki gercekmis gibi :asigim: Resmen hissediyorsun o an.
Bi arkadasinda yorumladigi gibi; ilk bölümdeki "Ama unutamiyorum abi.. Unutamiyorum" deyip aglama sahnesi, ve bu bölümde de "Cünkü ben onu hala seviyorum.." demesi resmen icimi erittisenağlama

Ama kafami karistiran bi soru var: Ramiz Dayi neden hapisten bi kac sene sonra cikti..?
Hastanede Ömer´e genel af cikti demisti, ben mi yanlis hatirliyorum ya da yanlis mi anladim kafamçokkarıştı Orasini cözemedim acikcasi benneyaptımki

Ayrica eklemeden gecemiyciiyim; su Bahar denen kiz cok itici ve yili$Ik:dilcikar:

Son düzenleme:
Ramiz dayı süperde çok soru soruyor be yaw :KK70: Neye dayanamıyosun ? Niye neden ne yapacaksın ne düşünüyosun bla bla bla :KK70:

ya valla benim tv de bir dizim vardı onu bile solladı ya....

kenan imirzalıoğlunu hiç sevmezdim bir kabadayı filminden sonra bir de bu dizide sevmeye başladım

çok classs adam ya...
duygusal sahnelerinde bende ağladım :KK43:((

şu cansu dereyi çıkartsalar keşke hiç rol yapamıyor
yani dev kenan a bunu mu layık görmüşler
keşke burcu kara oynasaydı bu dizide niye bilmiyorum ama burcu karanın oyunculuğunu çok beğeniyorum yakışırdı da kenan a....

ezeli de araştırmaya başladılar bir bit yeniği bulmak için kolları sıvadıklarına göre dizi heyecanlanmaya başlıyor demektir bu...:)))

sürekli aynı yörüngede giden diziler sıkıyor artık ...
işi anlamış bu dizinin senaristleri ........fırlamalar....:))))

günaydın arkadaşlar
akşam dizimz yine süperdi
ama bn sonuna uyuya kalmışım
ezel o kadar parayı nerden bulmuş söyledilermi
biri sölesin lütfen

ramis dayı ona şuan kaldığn evin anahtarını veriyor adresi yazıyor sonra ezel gidiyor eve bi bakıyo anaaa bir sürü para şömine içinde (yanlış görmediysem).yai şu ramis dayı eli öpülesi adam,konuşmaları ısrarcı tavırları beni mest ediyo ..

ramis dayı ona şuan kaldığn evin anahtarını veriyor adresi yazıyor sonra ezel gidiyor eve bi bakıyo anaaa bir sürü para şömine içinde (yanlış görmediysem).yai şu ramis dayı eli öpülesi adam,konuşmaları ısrarcı tavırları beni mest ediyo ..

yahuuu bi ramiz de allah bnm karşıma çıkartsa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allahim kuru cirpi ablasi hasta kiz kardesi iki uyuz resmen ezel cigimin etrafindalar neyseki Bahar hasta yolumdan elbet cekilirse kuru sinsi siska Eysan zor bu kiz Ezeli yine kafalar gibi ah ah ne adam cuval giyse yakisiyor boyle bak bak bir daha bak acaba diyorum esimi bir operasyonla bu adama benzetsem nasil olur gerci bir 300 operasyon sart ama cakma kenan olur

Güzel bir bölümün reklamlarla icine etmeyi ne güzel basardilar :mymeka:
Bidaha bu diziyi TVden izleyen ne olsun!
Hasta ettiler adami yam zirt pirt reklam..

Bölüm yorumuna gelince;
Özellikle Cengizle Ezel´in eve gidis sahnesi coook duygusaldi..
Babasinin elini o kadar icten öpmesi, annesini görmesi, annesinin onu kokusundan tanimasi senağlama
Tek kelimeyle müthis islemisler..

Kenan mimiklerini falan harika kullaniyor, yok böyle birsey ya, sanki gercekmis gibi :asigim: Resmen hissediyorsun o an.
Bi arkadasinda yorumladigi gibi; ilk bölümdeki "Ama unutamiyorum abi.. Unutamiyorum" deyip aglama sahnesi, ve bu bölümde de "Cünkü ben onu hala seviyorum.." demesi resmen icimi erittisenağlama

Ama kafami karistiran bi soru var: Ramiz Dayi neden hapisten bi kac sene sonra cikti..?
Hastanede Ömer´e genel af cikti demisti, ben mi yanlis hatirliyorum ya da yanlis mi anladim kafamçokkarıştı Orasini cözemedim acikcasi benneyaptımki

Ayrica eklemeden gecemiyciiyim; su Bahar denen kiz cok itici ve yili$Ik:dilcikar:

cengizle ezelin eve gidiş sahnesi benide mahvetti
bana ne oluyorsa gözlerim doldu
gerçekmiş gibi yane :eek:klava:

bencede bahar çok itici.

güzel kız aslında ama rolunden dolayı biraz şımarık.

gerçi onunda günleri sayılı garibimin....

günleri sayılı dedim ama bu ezel baharı iyi edr görürsünüz.

terapi gibi gelir valla adamın bakışları:)

Akşam yine çok güzeldi....
Herkes rolünü çok iyi yapıyor çok güzel kadrosu...
O ev sahnesi beni de bitirdii çok etkilendim..
Bahar bana da çok yapmacık geliyor yaa...
Yakıştıramadım o kızı sanki o role yada rolünden mi kaynaklanıyor nedir....
Ahh ahh evet sanırım bir Ramiz herkese lazımm:))))
Haftayı iple çekiyorummm....

kızlar kenan imirzalıoğlu kaç yaşiında bilen varmı

Ezel'in sokağın kenarında kardeşinin ağlayışına dayanamayıp bakması ve kardeşinin de ona bağırması çok üzdü beni...

Ayrıca yine kardeşinin gözü önünde dayak yemesi ve ona birşey yapamaması ne acımafoldumben

günleri sayılı dedim ama bu ezel baharı iyi edr görürsünüz.

terapi gibi gelir valla adamın bakışları:)

O bakislar 90 yasindaki nineyi bile ayaga kaldirir be -tatlicadiarzu-

Kardesinin dayak yeme sahnesi de gercekten duygusaldi..
KArdesini o halde görmek, yardim edememek, gidip-gelmek arasinda kalmak..
Adamin hareketleri ve bakislari ayni anda o kadar cok duyguyu kapsiyor ki, diyecek söz yok.. :asigim:
-

ezelin yardımıcsı şebnem bi değişik geldi bana dün yaa..değişmişmi benmi değişik gordum..

X