- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
baharı seviyorda ondan
Hııııııııııımmmmmmmmm..Olabilir..
Bu arada oğluşun çok yakışıklı..:) Allah bağışlasın..:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baharı seviyorda ondan
Ramiz dayı süperde çok soru soruyor be yaw Neye dayanamıyosun ? Niye neden ne yapacaksın ne düşünüyosun bla bla bla
ramis dayı ona şuan kaldığn evin anahtarını veriyor adresi yazıyor sonra ezel gidiyor eve bi bakıyo anaaa bir sürü para şömine içinde (yanlış görmediysem).yai şu ramis dayı eli öpülesi adam,konuşmaları ısrarcı tavırları beni mest ediyo ..
Güzel bir bölümün reklamlarla icine etmeyi ne güzel basardilar :mymeka:
Bidaha bu diziyi TVden izleyen ne olsun!
Hasta ettiler adami yam zirt pirt reklam..
Bölüm yorumuna gelince;
Özellikle Cengizle Ezel´in eve gidis sahnesi coook duygusaldi..
Babasinin elini o kadar icten öpmesi, annesini görmesi, annesinin onu kokusundan tanimasi senağlama
Tek kelimeyle müthis islemisler..
Kenan mimiklerini falan harika kullaniyor, yok böyle birsey ya, sanki gercekmis gibi :asigim: Resmen hissediyorsun o an.
Bi arkadasinda yorumladigi gibi; ilk bölümdeki "Ama unutamiyorum abi.. Unutamiyorum" deyip aglama sahnesi, ve bu bölümde de "Cünkü ben onu hala seviyorum.." demesi resmen icimi erittisenağlama
Ama kafami karistiran bi soru var: Ramiz Dayi neden hapisten bi kac sene sonra cikti..?
Hastanede Ömer´e genel af cikti demisti, ben mi yanlis hatirliyorum ya da yanlis mi anladim kafamçokkarıştı Orasini cözemedim acikcasi benneyaptımki
Ayrica eklemeden gecemiyciiyim; su Bahar denen kiz cok itici ve yili$Ik:dilcikar:
yahuuu bi ramiz de allah bnm karşıma çıkartsa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:günleri sayılı dedim ama bu ezel baharı iyi edr görürsünüz.
terapi gibi gelir valla adamın bakışları:)
günleri sayılı dedim ama bu ezel baharı iyi edr görürsünüz.
günleri sayılı dedim ama bu ezel baharı iyi edr görürsünüz.