alide sanırım bahara aşık ezelle baharı yanyana gördükçe çıldırıyo
Güzel bir bölümün reklamlarla icine etmeyi ne güzel basardilar :mymeka:
Bidaha bu diziyi TVden izleyen ne olsun!
Hasta ettiler adami yam zirt pirt reklam..
Bölüm yorumuna gelince;
Özellikle Cengizle Ezel´in eve gidis sahnesi coook duygusaldi..
Babasinin elini o kadar icten öpmesi, annesini görmesi, annesinin onu kokusundan tanimasi senağlama
Tek kelimeyle müthis islemisler..
Kenan mimiklerini falan harika kullaniyor, yok böyle birsey ya, sanki gercekmis gibi :asigim: Resmen hissediyorsun o an.
Bi arkadasinda yorumladigi gibi; ilk bölümdeki "Ama unutamiyorum abi.. Unutamiyorum" deyip aglama sahnesi, ve bu bölümde de "Cünkü ben onu hala seviyorum.." demesi resmen icimi erittisenağlama
Ama kafami karistiran bi soru var: Ramiz Dayi neden hapisten bi kac sene sonra cikti..?
Hastanede Ömer´e genel af cikti demisti, ben mi yanlis hatirliyorum ya da yanlis mi anladim kafamçokkarıştı Orasini cözemedim acikcasi benneyaptımki
Ayrica eklemeden gecemiyciiyim; su Bahar denen kiz cok itici ve yili$Ik:dilcikar:
bence de ali bahara aşık
buarada bu hafta diil geçen haftaki bölümde ezelin kafası sargılı ama tamamen göz ağız burun hepsi kapalı şekilde hastane bahçesinde bankta oturduu bölüme eşimle yarıla yarıla güldük o dehşetle bu haftada diziyi izlememi izledi ama hangi türk dizisi süper mantıklı ki..izle gitsin
bence de ali bahara aşık
buarada bu hafta diil geçen haftaki bölümde ezelin kafası sargılı ama tamamen göz ağız burun hepsi kapalı şekilde hastane bahçesinde bankta oturduu bölüme eşimle yarıla yarıla güldük o dehşetle bu haftada diziyi izlememi izledi ama hangi türk dizisi süper mantıklı ki..izle gitsin
Bu hafta en çok etkilendiğim sahne ailesinin evine gitti sahneydi. Hele annesine bakışı, anne deyişi, babasının elini öpüşü ağlayacaktım neredeyse.
Buarada Eyşan`ın babasına noldu merak ettim. Hiç bahsedilmedi daha.
Kenaaaaan:asigim:, naadar yağuşuhlusun:kedi:
Ne buluyorsun o Zeynepte bilmemki, yağuşuhlu olduğun kadar zevksizsinde