Ezel Atv

ben o kızı da sevemedim yaa..bir şey yapmasın bu ezele...

alide sanırım bahara aşık ezelle baharı yanyana gördükçe çıldırıyo

Aynıydı Bade ışçil'di... Sadece saçlarını yapıştırmamış ondankaydirigubbakcemile3

cengiz eyşan için kötülük yaptı alide bahar yüzünden ezele bişey yapmasa bari

Eyşan'la Ezel birbirlerine baktılar bi kaç saniye o anda şimşek çaktı yağmur başladı bende o sahnede etkilendim ne güzeldi öylee :gitme:

fırtına gibi bir bölümde geldi geçtii Tüm sorular yavaş yavaş cevap buluyorr alkisalkisalkis

canım sadece reklam izlemişim gibi geldi bana da bu neydi böyle yaaa

Bence de bu Ali Bahar dan hoşlanıyor.
Ama çok merak ediyorum şimdi, Ezel oyununu Etşan üzerine mi kullanacak yoksa Bahar üzerine mi kullanacak..

Ayy evine gittiğinde annesi hissetti ya Ömerr diye, nasıl içim yandı ya..
Yalnız Ezel in hala Eyşan ı sevmesine dayanamıyorum. O kadar olmaz kii..

bu diziyi çok beğendim hangi sahnesini anlatsam her sahnesi hoşuma gidiyor

Son düzenleme:
Kenan İmirzalioğlu 74 doğumlu şekerler..

bence de ali bahara aşık
buarada bu hafta diil geçen haftaki bölümde ezelin kafası sargılı ama tamamen göz ağız burun hepsi kapalı şekilde hastane bahçesinde bankta oturduu bölüme eşimle yarıla yarıla güldük o dehşetle bu haftada diziyi izlememi izledi ama hangi türk dizisi süper mantıklı ki..izle gitsin

Kenaaaaan:asigim:, naadar yağuşuhlusun:kedi:

Ne buluyorsun o Zeynepte bilmemki, yağuşuhlu olduğun kadar zevksizsinde

canım ama hemşire sargısını açarken,sargılarınızı son kez çaıkarıyoruz gibi bişey söyledi ameliyattan sonra düzenli olarak pansuman yapılıyor olabilir

Bu hafta en çok etkilendiğim sahne ailesinin evine gitti sahneydi. Hele annesine bakışı, anne deyişi, babasının elini öpüşü ağlayacaktım neredeyse.

Buarada Eyşan`ın babasına noldu merak ettim. Hiç bahsedilmedi daha.

hemşire götürüp bırakmıştır canım...Etrafı izlesin diye..:roflol::roflol:

bende onu bekliyorum canım ne oldu öldümü yada başka bişeymi oldu

Kenaaaaan:asigim:, naadar yağuşuhlusun:kedi:

Ne buluyorsun o Zeynepte bilmemki, yağuşuhlu olduğun kadar zevksizsinde

demi ama sen bide beni taksin koluna o zaman gör bak sengözlerimebaksanab

la ben onun koluna bir girsem zati bidaha kimse ayiramaz beni ordan bir gün bu adami takip etcem sonra ellerime yapistirici sürüp yapisivercem :roflol:

eyşan ın babası paraları alıp kaçtı daha göstermediler ya paraları yedi bitirdi yada oda zengin bakalım ben o adamın pek para tutacağını sanmam bulduğunu yiyen bir tipe benziyor birde çok acımasız kızlarını bile bıraktı kaçtı parayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…