Ezel Atv

Tek kelimeyle şiir gibi bölümdü..
ağzım açık izledim..

sonunda Dayının görüntüsünden sonra...
kenanın gençliği ve dayının gençliğinin yanyana gitmesi oldukça duygusaldı..
ayrıca dayının gençliğinde ilginç bir çekicilik var..
hoş kurgulanmış..
İki dost nasılda.. sonradan, düşman olabiliyormuş:97:

Hala izlemedim ezel'i o yüzden yorumları okumuyorum...yarın izliyeceğim..

Nihayet izledim..Ağzım açık izledim hemde..:)

Ali vurulduğunda aaaaa yapmışım bi yandan oğlumu sallıyorum uyusun diye benim sesimden uyandı çocuk..

Kenan a çok üzüldüm ben,eyşan'ın onu sevmediğini bildiği halde evlenmek ve güvenmek istedi ona..
Ama hakettide..:)

bebek çok tatlı ama kara böcek..

laaaa bu kel adam kim şimdi,nerden çıktı?

Kenanın mirasını kolay kolay yedirmezler diye düşünüyodum,sanırım onun adamlarından biri,ya da ortak

iş yaptığı birisi olabilir,ama Ezelle ne işi var,kesin parasını paylaşamıyolar ondan,öfff mutlu olsun yeter

bırakın Ezelimizi yaaaaaaaaaa...

bence o kel adam dayının yerine geçmeye çalışan biri.dayı gibi giyinmeye çalışmış:))2.fragmanı dört gözle bekliyorum.3 bölüm kaldı değilmi arkadaşlar?kenanı erken öldürdüler.geriye çok fazla düşman kalmadı.ezel kiminle uğraşacakki?sadece cengiz var.ezelin son bölümleri duygusal olacak o zaman.çok fazla oyun içinde oyun olmaz herhalde.
birde geçen bölümde dayıyla kenanın gençliğinin gösterilmesi çok hoştu.ben orada selmayı da görmek isterdim tabii.birde dayının kenana 'haydi çocuk işimiz bitti gibi bişey demesini'beklerdim:))ama hiç konuşmadılar.

Ezel'in boşluğunu çok hissedeceğiz..

Birde Ezel izlerken Lost izliyormuşum gibi bir hisse kapılıyorum..Konuları kesinlikle çok farklı fakat Lostuda çok severek izliyordum aynı hazzı aldığım için sanırım o hisse kapılıyorum..

69. bölüm özeti
Kenan'ın ölümünden sonra neler olacağı, dörtlünün hayatına nasıl devam edeceği Ezel'in iki dudağı arasındadır.Ve Ezel, bu dörtlüyü dağıtmaya karar verir. Aklındaki şey, sonunda Ömer olabilmek, Ömer'e dönebilmektir.
Bunun için önünde bir dizi sınav vardır. Fakat asıl sınavı, en son vereceği sınavında karşısına Cengiz çıkar.Ömer olmak ne demek, Ezel o zaman anlayacaktır

Ayy çok heyecanlı yaaa,

Final gerçekten 20 haziran mı Azracım?

Sanırım tatilde olcam ben o tarihte...

ezel eyşaaan diye böğürdümü
biri yalan desin

tmm ezel-bade olmasın ki bu bölüm bade yoktu çok mutlu oldum
yalan demiyim eyşana da acıdım

ama ezel bnm benim

bnm için en büyük ters köşe bu oldu

kavuştularmı ne:26::26::26::26:

hayıııııııııııır olamaaaaaaaz

not:enazında badeden daha iyidir bnm için ezelin onla olması

ama gelde yüreğime söz geçir

EZEL

son sahneyi göremedim en son ezel eyşan diye bağırıp taksinin peşinde koşuyordu hiç yakıştıramadım ezele ya 2 senelik emeğim gitti boşa eyşana dönerse çok üzülücem yaaaa

Yaa cok ilginctir badedense tum yaptiklarina ragmen ben eysanla olmasini istedim dun gece, ama bu duruma cengiz el koyar bence, ya ikisinden birini vurur yada ali cengizi vurur :26:

Herşeye rağmen çok sevdiler birbirlerini..İhtiras kurbanı oldular şimdiye kadar diyelim..

Bizim tahminimizde kavuşucaklar ama cengiz Ezeli öldürecek,sonra eyşan cengiz'i..
Ali ve eyşan yaşasın bebeleri var..:)

Dün ezel çok yakışıklıydı
eyşan da çok güzeldi saç ve göz rengi aynı, çok hoş...

esım de bade'ye gıdıcek dedı ama ben Eysana'a kosucak dedım

bırlessınler artık ,imkansız aşk yok kı..

ben çooook uzun zamandır izlemedim.

eyşan aliyle de mi halt karıştırdı ? bebekleri mi var ? cengiz ?

kısaca özetler misiniz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…