Ezel Atv

bence ezelle eyşan gelcek bölümde kavuşsalarda finalde kavuşamayacaklar.yada dayıyla kenan gibi öldükten sonra kavuşurlar.böyle oyun içinde oyun olmayıncada güzel olmuyor.ama 2 bölüm durgun olup sonunda yine ters köşe yapacaklar galiba:KK53:

Allahım bu nasıl bir dizidir böyle bir dizi Türkiyede çok zor çekilir bir daha...senaryo,oyuncular,kurgu,zeka oyunları ...
ezel-ömer karmaşası,kişilik bunalımları muhteşem anlatıldı...ömerle ailesinin durumu...
sanırım ezel ömer olamadan bitecek dizi adam ömer olmak istesede etrafındaki kurtlar onu rahat bırakmaz ya hayatta kalacak ezel olarak ya da ölecek gibi gözüküyor:KK50:
ne vardı kenan yerine cengiz gitseydi dayının yanına adam gene ne yaptı ne etti ezeli kandırdı...
eyşanı hiç bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi geçen sene felan:44: ama sevgisine inandım artık
dün felan gözüme çok hoş gözüktü o buluşmaya gittiği elbisesiyle . .
o badeyi de göstermediler ya çok mutlu oldum mümkünse dizi bitene kadar hiç gözükmesin:KK19:
ömer eyşan kavuşsa bile ölüm onları ayırır gibime geliyor o cengiz yok mu:KK4:

Son düzenleme:
ezel cengizin teklifini kabul edince vayy saf dedim.ama sonradan iyiki cengizin teklifini kabul etmedi.böylece hem eyşanı alır hem de can'ı.aklın yolu bir :KK1:

Ezeldaşlarımmm sonunu izleyememiştim,yeni izledim,

Çok duygusal bi bölümdü,Ezelin içinde yaşadığı ne kadar ikilem varsa çok akıllıca işlediler,resmen

yansıttılar o acıyı seyirciye,tebrik ediyorum Ezeli ve senaristleri,:KK9::KK9:

İnsan yaşadıklarıyla değişiyo ve eskiye dönemiyo,hiçbir zaman da aynı Ömer olamayacak Ezel de,

Ama herşeye rağmen ben de mutlu olmalarını istiyorum Eyşanla,

Ailesine özellikle annesine çok üzüldüm yaa,yazık kadın deliye döndi çocuklarını kaybedince,

Onlarla da yakın olsun mutlu olsun Ezel,:KK69::KK69:

Kızlar hani albümde yazıyordu ya herşey başladığı gibi bitmeli,zamanı geri döndürmek gerek falan diye konuştu ya Ömer,

Bence bu netteki yazan şeyler gibi olacak finali,

Hepsi birarada birlikte ölecekler sanırım,Kıbrısta başladı Kıbrısta bitecek,:26:

O kel kafalı adamı da sonradan hatırladım,kumarhaneyi aldıkları adam,hani bar yaptıkları yer Vur-Kaç,

Gene Cengiz karıştırdı ortalığı,Ali onu da halletsin artık istiyorum ama bakalım nolcak,

Umarım Can Ezeli babası olarak kabul eder,yazık bi yüzü gülmedi şu adamın yaaa,oğlundan yana bari gülsün Ezelimiz...

Zaten son iki bölüm kaldı,öffffffff....
:KK5::KK5::KK5:

[video]http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=129450267134945&oid=183943378317256&comments[/video]

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Azracım eklediğin yeni fragman mı?ben göremiyorum da,face kullanmıyorum....:KK5:

Ayy o ne öyle sadece fotoğraf koymuşlar...

Yakında yayınlarlar sanırım...

Fragman cikmis sanirim bu hafta yok, 20 haziran final fragmani var o da cook kotu, mezar tasinda ezel bayraktar olum tarihi 20 haziran 2011 yaziyor, birde herkes oldurur sevdigini.. Umarim ezel olmez omer olabildigi icin oyle yaziyordur..

olamaaz :KK5: Nasıl yani

[video=youtube;S-n3njrvMh4]http://www.youtube.com/watch?v=S-n3njrvMh4[/video]

Fragman cikmis sanirim bu hafta yok, 20 haziran final fragmani var o da cook kotu, mezar tasinda ezel bayraktar olum tarihi 20 haziran 2011 yaziyor, birde herkes oldurur sevdigini.. Umarim ezel olmez omer olabildigi icin oyle yaziyordur..

bende şimdi facebook 'Da onu görünce şok oldum paylaşim dedim yaa inşallah dediğin gibidir:KK5:
şoka girdim :KK53:

Heralde mezar taşını değiştiriyolar ömer yerine ezel yazacak..Artık ezel ömer olacak:KK69:Başladığı yerde bitecek efsane dizimiz:KK69:

şimdi fragmandan ilk başta anlaşılan ezel ölüyor ve eyşan öldürüyomuş izlenimi var.amaaa ezelde fragmanlar tam tersini gösterdiği için bencede ezel ölmüyodur.ömer olarak geri geliyordur.
ya haftaya bölüm yokmu yaa?olamaaaaz.sadece bir bölümmü kaldı yaniii????bence cengiz kesin ölecek.ali ölmez gibi.ezelle eyşanda can ile beraber mutlu yaşayacaklar diyecem ama bu ezel hiç belli olmaz.:KK52:
ben dayıyıda özledim.onuda son kez gösterirler herhalde.ahh ahh şu 70 li yılları ayrı bir dizi olarakta izlerdim:2:

olamaaz :KK5: Nasıl yani

[video=youtube;S-n3njrvMh4]http://www.youtube.com/watch?v=S-n3njrvMh4[/video]
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
böyle bitmemeli.....
Heralde mezar taşını değiştiriyolar ömer yerine ezel yazacak..Artık ezel ömer olacak:KK69:Başladığı yerde bitecek efsane dizimiz:KK69:
en azından böyle bitmeli

tamam tamam tek ezel ölmesin eyşanla bir olsun
alide ölmesin onun bebği var
ama satılık cengiz ölsün

Son düzenleme:
252524_10150203271853406_23071078405_7055143_6567842_n.jpg

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:
çoook özlicez çooook

Öffff haftaya yok mu cidden?:KK43::KK43:

Finali nasıl izlicem ben ya,tatile çıkıcaz sanırım,

Kırk yılın başı bi tatile çıkıcaz,onda da Ezeli izleyemicem amannnn öffff....
:63::63:

şimdi fragmandan ilk başta anlaşılan ezel ölüyor ve eyşan öldürüyomuş izlenimi var.amaaa ezelde fragmanlar tam tersini gösterdiği için bencede ezel ölmüyodur.ömer olarak geri geliyordur.
ya haftaya bölüm yokmu yaa?olamaaaaz.sadece bir bölümmü kaldı yaniii????bence cengiz kesin ölecek.ali ölmez gibi.ezelle eyşanda can ile beraber mutlu yaşayacaklar diyecem ama bu ezel hiç belli olmaz.:KK52:
ben dayıyıda özledim.onuda son kez gösterirler herhalde.ahh ahh şu 70 li yılları ayrı bir dizi olarakta izlerdim:2:

bu dizi hakkında artık yorum yapamıyorum o kadar sürpriz ki yok artık !!dediğimiz her şey oldu dizide finalide herkesi şaşırtacak gibi ezelimize de böyle bir son yakışır çünkü her bölüm final tadındaydı bu son öyle olmalı ki hiç unutamayalım,
aynen 70li yılları bile ayrı bir dizi gibi izledik her şey muhteşemdi bari o yılları dizi veya film şeklinde çekseler sinemada dev ekranda izlesek:KK52: :KK31:sesimizi duysalar yaff ...

Son düzenleme:
X