Ezel Atv

hangi dizinin haftalık bölümü bile final tadında
ALLAH aşkına
fianlleri bile fasa fiso olanları çooook gördük

gelmiş geçmiş en iyi dizi EZEL

ve diyorum ki

sadece ve sadece izleyen anlar,tadına varan anlar

bitti
asıl ne zaman finali bilen var mı azra sen biliyorsundur
çok güzel bir bölümdü çok kafa yorukarak yazılan bir senaryosu var emek işi tamamen diğer dizilere benzemiyor 40 yıl düşünsem aklıma gelmez valla

13 haziran final diye biliyorum bn

yani son 2 bölüm

teşekkürler azra son 2 bölüm özlüycez ama bence kıymeti bilinmiyor bu dizinin

çok güzel bi bölümdü resmen final tadındaydı.ezelin oyun yaptığı çok belliydi bu sefer yutmadım.hem alinin ölümü üzerine çok düşülmemesi hem ezelin yapmacık üzülmesi hem nikaha onuda davet etmeleri falan.ama sinir olduğum bi bölüm vardı.hani cengiz silah sifonun içinde diyordu ya.ne saçma dedim günlerce bunun planını yaptılar silahın yerini önceden söylemedimi diye.ama herşeyin oyun olduğunu öğrenip bunu sırf seyirciyi kandırmak için yaptıklarını anlayınca daha sinir oldum hatta silahı bulamayınca alinin telaşlanması...gerçi gizli kamera vardır diye yapmış olabilir.herneyse yine de güzel bi bölümdü.biteceği için çok üzülüyorum yaaa

yaa benim küçüğü yatırmak zorunda kaldığımız son yarım saati filan izleyemedim.ama yorumlardan anladığım kadarıyla hayret verici olarak tahminim tutmuş:)kenan ölmüş ,ali ölmemiş.bu filmde en olmayacağı tahmin edince tutuyo demekki:))çok merak ediyorum.bi fırsatını bulunca son yarım saati izlemem gerekli.ben şu badenin olduğu kısımlardan hala gıcık oluyorum.sanki ezelin eyşanla olması gerekli gibi geliyo.bade temmuzun kardeşi manolya çıksada kurtulsakezel ancak o zaman vazgeçer badeden...

Tek kelime muhtesemdi, diger dizilerin final diye bile cekemedikleri bir bolumu biz dun gece normal bir bolum olarak izledik, final nasil olucak kimbilir? Ezelin plani superdi, hepsinin yine o masa etrafinda toplanip plani konusmalari harikaydi, oyunculuklara diyecek soz bulamiyorum, sadece sebnemde olsa fena olmazdi.. Kenanin korkusu super yansitilmisti, dayiyi son sahnede gormek, kenanla bulusmasi ezel icin vicdan yukunu azaltmasi icindi bence.. Ama bitmesin ya dizimiz, final olmasaydi boyle bir dizi bir daha olmaz.. :2:

Ne diyeceğimi bilemiyorum yine,

Ya yemin ediyorum ben ne yerli ne yabancı böyle bi dizi-film izlemedim,

Böyle oyun içinde oyun,zekice kurgulanmış senaryo görmedim hiç,

Nasıl bi zekadır bu senaryoyu yazan,ve nasıl bi oyunculuktur bu izlediğimiz,

Resmen can veriyolar karakterlere ve film dizi izlediğimizi unutturuyolar bize,

Olamaz böyle bi dizi daha,o kadar eminim bundan yani,

Alinin ölmesine önce çok üzüldüm,hayır olamaz dedim,hem hiç konuşmadan acı çekmeden ölüverdi,

Kesin bunlar yine numara yapıyo dedim,çelik yelek vs. vardır dedim,

Çok şükür ki numaraymış,o kadar sevindim ki,kahkahalar attım,

Eyşanın o adamı sevmediğini,asla sevmeyeceğini zaten biliyorduk,

Aptal Kenan,kardeşini öldürdüğün kadın hiç seni sevebilir mi,bu kadar mı kördün sen yaa,

Ezelimiz senin zekan bu işte,dayının zekası,dayılığı sana miras kaldı,sen de hakkıyla yerine getirdin,

Bakalım Cengizin sonu nasıl olacak,Ali sağ bırakmaz onu,

Ve Eyşanla Ezel birlikte mi olacaklar,yoksa ayrılacaklar mı,

Geriye bu sorular kaldı sadece,

Offff bitmese nolur sanki şu dizi,napıcaz biz bitince....

cok guzeldı cok ama yutmadım bu sefer ben de ,ne evlılıgı ne de Ali'yi neden cengız'in saf degıstırmesını

ama cok guzeldı fınal nasıl olucak kımbılır ama bıtmesın ya..

aslında çook sorular var azulum
halen diyorum azad kenanın kızı olabilir
bu kadar es geçilemez diye düşünüyordum
ama kenan öldü gitti
ama hatırlarsanız dayı ölmeden azada bir mektup bırakmıştı
soru 2 bi ara ezel kayboldu nere gitti
soru 3 manyolya kim(bn halen badeden şüpheleniyorum)
soru 4 cengizin geçmişi onu izlemedik
soru 5 can ne zmn öğrenecek ezelin babası olduğunu
soru 6 kenan da eyşana bir mektup bırakmıştı
ve finale sadece 2 bölüm kaldı

bu sorular ve daha bir çok soru işaretleri sonuçlanmadan lütfen bu dizi bitmesin

aslında hiç
bitmesiin

kızlarrrr :95: izleyemedimmmm hani bir şeyi çok beklersin olmaz ya aynen öyle oldu hava şartlarından dolayı kanallar gitti netten de izleyemem kotalı

başlarını yani ezelin planını gerçekleştirmek için gene eyşanı kullanmasını evlenecekleri günü beklemesini felan izledim ama önemli yerler kaçtı :84:

nası yani gene kurgumuymuş aliye bir şey olmadı mı
evlendiler mi peki kenanla eyşan nolduuu....
badeye sinir oluyorum kenan onunla kaçtı mı

off ya diziye yorum yapacağıma bir sürü soru sordum

kenan öldü mü kıyamıyorum ki ona da sırf haluk bilginer olduğu için bu rolü başkası oynasaydı takmazdım bile ama ondan başka yakışan da yok ki ses tonu,karizması

azracım aynen daha bir sürü noktalanması gereken şey var hep diyorum azad kenanın kızı bu aydınlatılmalı,manolyadan bir çıkış bekliyorum,can ezeli daha öğrenmedi,cengiz nasıl manyak oldu ...
ezelle bade olmasın ya ezelin gerçek duygularını anlayamıyorum sarıldı,öptü off ya
eyşanla olamaz gibi...ama hala seviyor gibi :44:

Canım bence Azad Kenanın kızı değil,onu o şekilde hostes kız olarak gösterdiler gitti,

Cengizin geçmişini bu bölüm izleyeceğiz bence,çünkü Ezel ya da Eyşan Cengizin yazdığı mektubu Cana

verecekler,ya da bi şekilde Can öğrenecek bunu,ve Cengiz buna ve Eyşanı ve herşeyini kaybedince

intihar edecek,ya da Ali öldürecek,işte bu bağlamda onun geçmişini gösterecekler,

Kenanın mektubu düğün günü yazdığı mektup zaten,onu da intihar mektubu diye masaya bıraktılar ya,

Manolyayı da artık göstermezler sanırım,çünkü Tem-MUZ da Kenan da öldüğü için gerek kalmadı sanırım,

Dayının Azada bıraktığı mektupta da sanırım torunuyla ilgili bişeyler yazıyodu tam hatırlamıyorum ama öyle galiba,

Neyse işte amannnnnnn bitmesin yaa şu dizi,valla napcaz bilmiyorum çok özlicez çokkkkkkk.....

dicek bişey bile bulamıyorum izlerken biran final izliyorum sandım sağa sola bakıyorum final yazısı varmı diye..
'mükemmel bir cinayet' her ne kadar başta yazsada inanamadım kenanın öldüğüne bu nasıl bir plan bu nasıl bir senaryo bu nasıl bir senarist :)

harika ötesi bir bölümdü..

Bende manolyanın çıkacağını sanmıyorum o kazadan sonra öldü diye düşünmüştüm temmuz yalnız kaldı yada ayırdılar kız nerde kimbilir
Azadın kenanın kızı olduğundan emindik sanki ama kenan öldü gitti bu bölüm o yüzden beni çok şaşırttı..

birde Ali ezele o üç ayda bunun için hazırlandın değilmi diye sordu Ezel başıyla onayladı .. gösterirlermi artık o üç ayı bilemedim..

Kenan'ın bütün mal varlığınıda aldılar :) bu nasıl bir oyundur böyle herşey düşünülmüş :)

gerçekten bu dizii anlatılmaz yaşanır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…