- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben küçük çocuğa hem kızdım hemde üzüldüm.büyük ihtimal temmuz onun hayatında büyük önem taşıyordu.ve temmuzdan başkasınıda çok görmemişe benziyo.yaptığının yanlış olduğunu sonradan anladı sanki.ama sonuç olarak tevfiki vurdu tabii.gerçkten tevfikte kardeşinin kaderini yaşadı.kardeşim dedği biri tarafından vuruldu.
tevfik gençliğindede ne kadar iyimiş.kardeşiyle arasında ne güzel bir sevgi varmış.
herkesin önceki hayatı gösterildi.temmuzun tam açıklığıa kavuşmadı.ve cengizinkini tam olarak göstermediler.
tefo ölecekti bu hafta ama nasıl olacaktı hiç bu şekilde tahmin etmemiştim hatta bi ara ölmez belki bile dedim.
kardeşiyle kaderleri aynı oldu ...nasılda kendi halinde normal bir gençmiş tefo
nerden nereye gelmiş çaki ,psiko temmuz karışımı o çocukdan bi hainlik bekliyordum kesin temmuzu getirdi eve derken o vurdu gerçekten şok ediciydi
ama aliyle,ezelin sürprizini bari görseydi ya da niye sürpriz yaptılar çıkın eve tefonun yanına
cengizle eyşanın dialogları felan güzeldi cengizin mahkemede sendeleyişi,son çırpınışları
gerçekten sevmiş eyşanı dediği gibi kimse böyle bir kadına bu kadar tahammül edemezdi ondan başka ama restorandaki halleriyle kendini kenan benzetmiş kibar olmaya çalışması,eyşana
karşı tavırları ama onda yapmacık durdu kenan gibi değildi.
kenan demişken onu niye az gösteriyorlar o saklandığı delikten çıksın artık
Masal'ın yorumlarını,olaya bakışı ve anlatımı bayağı iyi idi kendisini göremiyorum artık bilginiz varmı.??
şebnemin acısını her ne kadar göstermeseler de ilerleyen bölümlerde bence şebnem kafayı yer intihar bile eder.bu saatten sonra ondan hayır gelmez diye düşünüyorum.
Fragman cikmis bu seferde Ali hedef olmus
Temmuz cengiz ikilisi ölsün, Eyşanda Kenani vursun hapse girsin