Ezel Atv

Ali'nin bu çıkışlarınada sinir oluyorum..

Şebo ya çok üzüldüm,makyajı çok iyiydi,gerçekten perişan bir görüntü verilmiş..

Bebek nasıldı.? maşallah, çoook şekerdi bayıldımm..

dün gece sonunu izleyemedim.şimdi izledim .sabah sabah ağlattı bu dizi beni ya.aslında ali otelden çıkmadan orada ölebilirdi.temmuzun o kadar adamı silahsız bir adamı otelden çıkarken vuramayacakmı?.zaten tevfikte kendi başına hareket ettiği için öldü.alide az kalsın ölecekti.birbirlerini bekleseler ya.hepsi kahraman olacak tek başlarına hareket ediyorlar.o yüzden az kalsın alide gidecekti.ezel hepsini uyarıyor.diyor tek başınıza hareket etmeyin.yok dinlemiyorlar.buna azad da dahil.ne işiniz var yalnız başınıza o evde.birde aliye söylemeyin diyor korumalara.sanki o kadar olay kendi başına gelmemiş gibi.
ali kurtuldu ama dizinin sonunda kurtulrumu bilinmez tabi.bana eyşan dizinin sonunda ezeli sevdiği için ona faydası dokunacakmış gibi geliyor.ve dizinin sonunda eyşanda ölebilir.
cengiz...herkese ihanet edene adam.kenanı aliye öldürtmek istedi galiba .hem eyşan artık onun olacaktı.hemde aliden kurtulacaktı.yatacak yeri yok cengizin:2:ama bu kadar gaddar birinin kendi evladı olmadığı bir çocuğa bağlanamsıda ilginç.takıntı gibi.eyşandan bi parça gibi belkide...

Sonunu izleyemedim,şimdi bakıyorum,yorumlarınızı da okumadım,izleyip bakıcam,ama çok merak

ediyorum noldu ki..?
:26:

Ayy bu sefer tutmadım kendimi,ağladım ben de,çok güzel çok duygulu bi son oldu,:KK43:

Genel olarak da yine çok çok mükemmel bi bölümdü,

Büyük Tevfikin kanlarından minik Tefo doğdu,güzel işlemişler o sahneyi,:KK9:

Şebneme de yazık,benim kocam öldü seninki yaşıyo diyo,çok kötü oldu onun için,

Eyşan hanımın havasını gördünüz mü,Ezelden de vazgeçmiş güya,görürüz bakalım sonunda nolcak,:KK47:

Eyşan Kenanı öldürür o kesin de,Ezelle sonları nolcak merak ediyorum,

Ve Can öğrensin istiyorum gerçek babasını,Ezel hakediyo artık o kadar mutluluğu,:KK69:

Bade de yine triplerdeydi,ALLAHtan Azadı kurtardı da gıcıklığını görmezden geldik...:63:

Şu Temmuzu hayrına el verip biz mi öldürsek napsak,psikopat adam nolcak...:KK47::KK47:

tam ali gidecek mi derken nasıl da kurtuldu ....önceden olsa büyük tefo kurtarırdı şimdi

küçük tefo kurtardı babasını.

burçin terzioğlu doğum yapma işini de iyi kıvırdı gene çok başarılıydı,kahraman ezel dizi

boyunca bi doğum yaptırmamıştı onu da yaptırdı tam oldu valla :)

kanlı duvarın önünde yeni bir beden can buldu çok iyi işlenmiş bir detaydı.

kerpeten aliyle ,dayının kızının çocuğu da ancak böyle dünyaya gelirdi,

normal insanlar gibi hastanede doğum onlara yakışmazdı :)

temmuzla chuky karışımı psikopat çocuk neydi öyle ya :KK53: resmen robatlaştırmış

temmuz delisi...

ezelin oğlunun durumu da kötüydü,bu cengiz babalık olayında güzel rol yapıyor ağlaması ,

oğluna sarışı felan iç parçalayıcıydı,ama artık çocuk ezeli öğrense ...

eyşan cengizi,ezeli sildi kenana koşuyor ama hala eminim ki bahar için yapıyor müthiş planları çıkacak ortaya amacı kenanı mahfetmek...

badeye de sinir oldum gene yok ezeli unutmuş muş da bi git o zaman yahu :KK37:

ya herşey çok iyiydi de özellikle de bebeğin küçük tefo'nun tevfiğin öldüğü yerde doğması harika detaydı gerçektenn ama şu 3 ay içinde neler oldu ezel nereye gitti orayı atladılar kiminle görüştü o detayları merak ediyorum çok.

birde hala temmuzun yaşaması çok uzadı artık Azula katılıyorum kalkıp biz mi öldürsek napsak :KK1: .
dizide sinirlendiğim yerlerden biride şu Ali'nin tek başına işe kalkışması hep biri onu kurtarmak zorunda akıllanmıcak vesselam :)
valla strese soktu beni izlerken ya ..

adım adım final heyecanla bekliyorummm :KK31:

Evettt fragman cikmis nihayet sanirim temmuzdan kurtuluyoruz, cengizin hedefi kenan, temmuzda kucuk tefonun pesinde malesef :KK25:

fragmanda cengiz ezele diyorya "ne kadar çok istiyorsun kenandan kurtulmayı" aslında ezelin önce cengizden kurtulması lazım.herşeye o sebep oldu çünkü.
bu arada ben bugün şebnemin mahsun kırmızıgülün eski sevgilisi olduğunu öğrendim.çok şaşırdım.belki sizler biliyorsunuzdur.

fragmanda cengiz ezele diyorya "ne kadar çok istiyorsun kenandan kurtulmayı" aslında ezelin önce cengizden kurtulması lazım.herşeye o sebep oldu çünkü.
bu arada ben bugün şebnemin mahsun kırmızıgülün eski sevgilisi olduğunu öğrendim.çok şaşırdım.belki sizler biliyorsunuzdur.

Ben biliyordum..:) Mahsundan ayrıldıktan sonra tanınmaya başladı sanırım..

agla agla helak oldum ben ya kac bolumdur ilk kez ..

cok guzeldı ..temmuz gebersende kurtulsak harbıden ya

bence temmuz bu bölümde de ölmez...finalde ezel bi eve cengizi ,kenanı ,temmuzu götürsün.sonra bomba atsın dizideki tüm pisliklerden kurtulmuş olur.:KK52:ama tabiiii finalin bu kadar basit olacağını da sanmıyorum:)

67. bölüm özeti

Küçük Tefo'nun gelişi sadece babasının hayatını değil, Ezel'in kararlarını da etkiler. Temmuz o gün, hemen öldürülecektir. Ezel önce ekibini toplamalıdır. Yardımcısı da bu ekibe dahildir. Casusu da. Fakat Eyşan'dan yardım almak kolay değildir. Ezel ve Ali kendi yöntemleriyle yola çıkarlar. Ancak karşılarında Cengiz vardır. Temmuz ve Cengiz'in yaptığı son işbirliği, tüyler ürpertecek türdendir. Ancak buraya kadardır. İki taraf da sahip olduğu her şeyle kendisini ortaya atınca, içlerinden birisi yolun sonuna gelir. Gerçekten acıyla dolu bir sona

hadi beeee!!!:KK62::KK62:

işte buuu işte buuuu kesin temmuz gidecek:81::81::81:

67. bölüm özeti

Küçük Tefo'nun gelişi sadece babasının hayatını değil, Ezel'in kararlarını da etkiler. Temmuz o gün, hemen öldürülecektir. Ezel önce ekibini toplamalıdır. Yardımcısı da bu ekibe dahildir. Casusu da. Fakat Eyşan'dan yardım almak kolay değildir. Ezel ve Ali kendi yöntemleriyle yola çıkarlar. Ancak karşılarında Cengiz vardır. Temmuz ve Cengiz'in yaptığı son işbirliği, tüyler ürpertecek türdendir. Ancak buraya kadardır. İki taraf da sahip olduğu her şeyle kendisini ortaya atınca, içlerinden birisi yolun sonuna gelir. Gerçekten acıyla dolu bir sona

hadi beeee!!!:KK62::KK62:

işte buuu işte buuuu kesin temmuz gidecek:81::81::81:

Ehh nihayet..
temmuz yüzünden konvers görmek istemiyorum..:KK1:

225645_10150180530863406_23071078405_6835669_7217526_n.jpg

226921_10150180530748406_23071078405_6835666_3639325_n.jpg

230541_10150180530813406_23071078405_6835668_6392990_n.jpg

işte buuuu oh beeeeeeeeee inşallah bu sefer:KK9::KK9::KK9: good byee temmuz:KK33::KK33::KK33:

230589_10150180530703406_23071078405_6835665_1525994_n.jpg

X