ben selmayla kenanın düğün sahnelerini izleyemedim.bunca zaman merak ettim abisine ne oldu falan diye tam orayı kaçırdım.bana biri anlatabilirmi.lütfen çok merak ediyorum
ayyy çok acaipti orasııı. dehşet sahnelerdi
ramiz düğünü basmaya gitmişti geçen bölümde ordan devam edildi, düğünü basmaya gitti kenan kalktı yerinden ve ramize ;
'bugün benim düğünüm ramiz abi ' dedi .
ramiz de yanına gitti ve iki el ateş etti havaya düğündekiler dağıldı. sonra kenan 'a bağırmaya başladı.
sen nasıl selma'ya tecavüz edersin diye vurdu . kenan ; senden öğrendim bu hale geldim diyerek haykırmaya başladı ramiz vurdu o haykırdı ve sen beni bu hale düşürdün dedi ben önceden böyle değildim artık bende adam öldürüyorum isttediğimi alıyorum aynı sen gibii. tecavüzde ediyorum dedi ve ramiz çok fena girişti kenana baya dövdü selma ayırdı.
sonra salona adamlar girdi ve silahlarını dayadılar ramize . kenan ramizin düğünü basacağını biliyormuş
ve önceden adamları ayarlamış. ramize tuzak kurmuş. ramiz sen bana tuzak mı kurdun dedi . kenan ; o tuzağı sen kendine kurdun dedi ve gözden çıkardı ramizi.
sonra selmayı içeri götürdü kenan. ramiz iki tabancasıyla herkese ateş açtı ve yaralandı ama ölmedi.kurtuldu.
sonra selmayla gittiler ramiz ölmemiş kenan sevinir gibi oldu sonra nasıl ölmedin dedi.
ramiz getirin dedi adamına ve kenanın abisini bağlanmış bir şekilde getirdiler.
kenana ya selmayı alıcaksın abini öldüreceğim. yada selmayı bırak abini al dedi.
kenan afalladı vazgeçmem dedi selmadan o sırada selma bayılmıştı. gitmemize izin verecekmisinki dedi. ramiz de eğer abinin ölümünü de göze alırsan gerçekten aşık olduğunu anlarım selmayı da alır gidersin dedi.
sonra abisine giti sarıldı ve affet beni dedi. bizim bir çocuğumuz olacak selmayla dedi abisi haykırdıı (ayy orası çok kötü bir sahneydi yaa)
sonra selmayı aldı ve arkasını döndü ben kazandım selma dedi seni ben kazandım dedi.
ramiz bağırıyor yapma diyee. çünkü abisini öldürecek. o dinlemedi . ben kazandım selmayı dedi durdu.
ve ramiz bıçağı ile abisini öldürdü .. selma da uyandığında kenan sürekli seni kazandım benimsin ramiz artık bizden uzak olacak söz verdi dedi. selmada elinde sanırım bıçakla karnına sapladı.
ve çocuğu düşürdüğünü söyledi altından kan aktığını gördü kenan. binpişman oldu abisine sarıldı affet diye haykırdı ağladıı.
sonra ramizle selmaya dönüp benide öldürün dedi. ramiz e allahın varsa benide öldür diye yalvardı.
selma kulağına fısıldadı. ramiz silahını dayamıştı kenana geri çekti ve gittiler. kenanda arkalarından öldür beni o kurtarmasın beni diyerek hayrkırdıı arkalarından
ayyy acaipp sahneydi izlemeden heyecanı olmuyor ama anlatmadan duramadım :)