Ezel Atv

selam kızlar baya süredir yoktum.. bu aksam gene yine cok ama cok severek izledim ezelimi..sadece badeden haz etmemeye basladım

Çok duygulu bi bölümdü yine,

Nostaljik sahneler ne kadar güzel yaa,insanı alıp götürüyo,

Selmaya daha çok üzüldüm,yazık,hakkaten o gelinliği giydikten sonra ruhen öldü kadın,

Azad nasıl ağlıyo,Ezel desen öyle,ay sulu göz yaptılar iyice bizi,dizi bitince napıcaz,:KK58:

Eyşanı ben de artık oyunculuk adına daha çok beğeniyorum,önceden çok çok iticiydi,

Bade de iyice sıkıyo günden güne,tamam yap diyosun ondan sonra da naptınız ne ettiniz diye hesap soruyo,:KK20:

Ezel napsın arada kaldı garibim,

Yalnız Kenan bu sefer Cengizi öldürür,Temmuzun ona ihanet edeceğini sanmıyorum,numara yapıyo

yine,Eyşanı da napar bilmem o fotoğraflardan sonra,:KK47:

Ne uyduracak Eyşan çok merak ediyorum,

Ha bir de kızlar bence ilerki bölümlerde bu tecavüz olayı konuşulurken Azad gizlice öğrenecek

sanırım kendisinin tecavüz sonucu doğan bi çocuk olduğunu ve gerçek babasını,

Ama bence bu Kenanın sonu olacak,Azad alacak annesinin intikamını,Kenanı o öldürecek bakın kesin...:KK23:

Ya bi de Eyşanla Ezel ne güzel eğlendiler rol de olsa bi ara kendilerini kaptırdılar ama çok mutlu

görünüyodu ikisi de,hoştu o sahneler,anne baba çocuk üçlüsü...
:KK70:

masalım halen kenancımısın:KK53::KK23:

Yok canım Kenan suçlu artık geçen bölüm bıraktım Kenan'ı :KK53:

Ama dünyadaki bütün oyuncular gelse Haluk Bilginer'e değişmem. Mimiklerine, oyunculuğuna, ses tonuna herşeyine hayranım adamın.

Tuncel Kurtiz'le Haluk Bilginer nerede karşı karşıya gelsin Bilginer öndedir benim için

çok güzel bir bölümdü...azad mahfediyor beni burçin terzioğlu bu diziyle aştı kendini

oyunculuğunu kanıtladı artık süper:KK9:

badeye sinir oluyorummmmm eyşanla yaptığı o liseli kız konuşmasından sonra iyice soğusum mıy mıy

neler söyledi çok cocuksu :KK24:

eyşana bu fırsatı değerlendiryosun demez mi:KK53: eyşan da artık daha gerçekçi rol yapıyor

o anda ona kötü bir şey demeden evi terkedince gözüme girdi....ya ne derlerse desinler

ezele bir tek o yakışıyor iki senedir hep suçlayıp gıcık olsamda son haftalarda bunun böyle olduğunu

anladım.

geçmişi gene çok güzel anlattılar ...bayıldım... kenana hala tecavüzü yakıştıramıyorum ...

selmayı öldürebileceğini zaten düşenemiyordum hep o cengizin yüzünden :KK50:

tamam kenan da suçlu ama o böyle olsun istemezdi...

Yok canım Kenan suçlu artık geçen bölüm bıraktım Kenan'ı :KK53:

Ama dünyadaki bütün oyuncular gelse Haluk Bilginer'e değişmem. Mimiklerine, oyunculuğuna, ses tonuna herşeyine hayranım adamın.

Tuncel Kurtiz'le Haluk Bilginer nerede karşı karşıya gelsin Bilginer öndedir benim için

böyle bi dizi olamaz.tahmin yok bu dizide.çok güzell çook.kızlar kenanın tecavüz olayına kimse hak veremez ancak selmayla ramiz dayıda az değillerdi.selma, kenanlayken ramizle beraber oldu.tamam belki ramizde selmayı seviyordu söyleyemiyordu,kenana kızmıştı ancak ihanet etmeleride gerkmiyodu.birde selma hatırlarsanız başlarda hep kenana ümit verdi.yani bence kenan kadar selmayla ramizde hatalı.ama 70li yıllardaki selma çok tatlı.o yıllar için çok uygun bir yüz bulmuşlar.tecavüz olayıda çok kötüydü.ah ahhh azad çok ağlattı beni.her dizide kolay kolay ağlamayan beni bile ağlattı.aynen badeye bende sinir oluyorum.ne istediğini bilmeyen bi tavrı var.ezelle birlikte olmaları çok abartılmıştı şimdide git eyşanla oyun oyna sonra niye gittin tavırları.diyorum ha patladı patlayacak ezel:)

bende gecen bölümde Dayının oyunculuğuna hayran kaldım.. özelliklede selmanın öldüğünü anladığı sahnede bırak bırak dedi ya.. off.. bu dizi bambaska.. deniz yıldızı arka sokaklar asıl geciyor ben anlamıyorum.. onu seyredenlere lafım yok ama arada dağlar kadar kalite farkı var. diğerleri beni aciz senaryoları ile güldüyor artık dayanamıyorum 1 dk bakmaya

Azad Azad Azad..
Nasıl bir ağlamaydı o Alinin kollarında annem diye ağlarkenn gerçekten annesi ölmüş gibiydi ansıl inandırıcı oynamıs tüylerim ürperdi..
:KK5::KK5::KK5:Ah anam ah

kızlar ben izlemedim de son bölümü.kenen selmanın öldüğünü duydumu.duyduysa ne tepki verdi.kısaca bölümde neler opldu anlatabilirmiydiniz

böyle bi dizi olamaz.tahmin yok bu dizide.çok güzell çook.kızlar kenanın tecavüz olayına kimse hak veremez ancak selmayla ramiz dayıda az değillerdi.selma, kenanlayken ramizle beraber oldu.tamam belki ramizde selmayı seviyordu söyleyemiyordu,kenana kızmıştı ancak ihanet etmeleride gerkmiyodu.birde selma hatırlarsanız başlarda hep kenana ümit verdi.yani bence kenan kadar selmayla ramizde hatalı.ama 70li yıllardaki selma çok tatlı.o yıllar için çok uygun bir yüz bulmuşlar.tecavüz olayıda çok kötüydü.ah ahhh azad çok ağlattı beni.her dizide kolay kolay ağlamayan beni bile ağlattı.aynen badeye bende sinir oluyorum.ne istediğini bilmeyen bi tavrı var.ezelle birlikte olmaları çok abartılmıştı şimdide git eyşanla oyun oyna sonra niye gittin tavırları.diyorum ha patladı patlayacak ezel:)

Ya ben de Ramiz-Selma suçsuz demiyorum. Tabi ki onlar da suçlu.

Ama ben tecavüz olayına kadar Kenancıydım. Şimdi Kenan'ın suçlu olduğunu söylüyorum da o yüzden yani

Azad Azad Azad..
Nasıl bir ağlamaydı o Alinin kollarında annem diye ağlarkenn gerçekten annesi ölmüş gibiydi ansıl inandırıcı oynamıs tüylerim ürperdi..
:KK5::KK5::KK5:Ah anam ah

O kız ne zaman ağlasa ben de ağlıyorum

ayy fragman yok demii azraa büyük hevesle senden beklioom bende :)
sen hemen yayınlıyon ya burda fragman çıkınca :KK17::KK16: :KK16:

Son düzenleme:
çok heyecanlıymış gerçekten kıızlarr :KK3:

rüzgar sen deyince hemen youtube baktım bende saol canıım

[video=youtube;cV7zGwBKqe0]http://www.youtube.com/watch?v=cV7zGwBKqe0[/video]

X