Ezel Atv

evet bir bomba daha bu sefer bade atakta
eyşan bade kavgası iyice kızışıcağa benziyor
bade fitili yaktı aslında çoktan yakmıştı ama bu sefer ki hızlı oldu

[video=youtube;EDNdASSLtSw]http://www.youtube.com/watch?v=EDNdASSLtSw[/video]

Vayyyy kızlar savaş alarmı verdi haaa...

Yalnız ikisinin de elbiseleri çok güzelmiş,ikisi de çok güzel olmuşlar yani.....

Ezelin işi zor garibim yaaa...

eyşanın sacını basını yolasım gelıyor.. bırak artık ezeli.. sen kenan birkanın yanında yasar gidersin o mide oldugu sürecee

Fragmanları falan boşverin de Ezel bu hafta 22.00da.

20.00da Eyyvah Eyvah var.

Neden böyle bir saat değişikliği oldu ki

selam kızlar , ya bişey sorabilirmym sizde çok izliyorsunuz farkettim

ben bu sezonun başından beri azadın kenanın kızı olduğunu düşünüyordum sezon başlardaki bölümün birinde kenan ezele senle ben aynıyız demişti
bu aynı meselesini ramiz-kenan ezel-cengiz olarak görmüştüm hep .

ama bu bölüm kafamı karıştırdı sizce azad ramizin kızımı gerçekten :44:
kenan bebeği severken affet beni diyordu ezel mektubu okuyunca çok şaşırmadı sanki
çok heycanla bekliyorum diğer bölümleri :97::97:

Ben açıkcası hala Azad'ın Kenan'ın kızı olduğunu düşünüyorum.

Öyle olmasa bile ya şu an Kenan kendi kızı olduğunu düşünüyor ya da bir zaman kendi kızı olduğu söylendi.

Yani Kenan Azad'ı kendi kızı olarak gördü bir dönem. Belki de hala.

Ha belki de Azad gerçekte Ramiz'den ama Selma Kenan'a ondan olduğunu söyledi öyle bir şey işte.

dizilerin yayın saatinden ne istiyolar yaa zateb bir saat özet sürüyor dokuzda başlıyodu
şimdi artık onbirde başlar

geçen hafta ilk başlarda azadın babası kenan diyordum....
fakat kafam gene karıştı ramiz olması da büyük ihtimal eğer selma hamile kalıp
kenanla evlendiyse ona bu çocuk senden dedi o da uzun bir müddet bu gerçeğe inandı
olanları öğrenince de ramizin bütün çocuklarını öldürttü bir tek azad kaldı
gerçi onu da öldürtmeye çalışmış hep bir yandan da kıyamıyor onu çocuğu olarak gördüğü için...
gene de belli olmaz aslında her şey değişebilir :44: bu dizinin en sevdiğim yanı bu
zaten her an her şey olabiliyor...

evet doğru kızlar çok mantıklı gerçekten dedikleriniz. bende hep öyle düşündüm kenanın kızı olduğunu düşündüm bu bölüme kadar ama bu iki bölümde kafam karıştı benimde.

geçen bölümdede selma kenanla evlenmeden ramizle birlikte olduğunda da kafam karışmıştı dedim ozaman azad ramizden oldu sonra noldu :44:
bu fikir çok mantıklı kenan kendi çocuğu sandı bencede gördünüzmü oyuncak bir bebek vardı ve affet beni diyordu ağlıyordu belki hala öyle sanıyordur :44:

çok heyecanlı bu ezel dizisine bayılıyorumm ya nasıl izlettiriyor kendini:97:

22.00 gerçekten kötü bir saat. Umarım değişir tekrar.

Yanlız Kelimenin Gücü yarışma programı yayınlanırdı Ezel'den sonra. Bu hafta o yok.

Belki de o yok diye 22.00a alındı.

Haftaya düzelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…