Ezel Atv

öncelikle şunu belirtmek isterim ki ezel dizisini izleyen birilerini görünce onlara cok farklı bakıyorum.. çünkü bu diziyi seyretmek herkesin harcı değil.. ilk sezon aşkdır intikamdır dediler dediler seyrettiler sonra işler karısınca diziyi hemen sattılar bazıları..!! ama bilmiyorlar ki bu sezondan apayrı bir dizi çıkar.. cok güzel cok harika bir dizidir ezel.. ve seyretmek ayrıcalıkdır.. kafa yorarsın üstüne konusursun çözmeye çalışırsın.. iyi ki varsın ezel..iyi ki... en kötü bölümün bile diğer diziler beş basar..

Ayy ne beşi bi milyon basar...

O klişe dizilerde bi bölümde bi kız bi erkekle ise,diğer bölüm en yakın arkadaşıyla yatar kalkar,ya da

kardeşiyle,:KK53:

Sonsuz tesadüfler vardır,koskoca İstanbulda her gün karşılaşılır,:KK53:

Birinde millet birbirinin kafasına sıkmaktan usanır,sırf silah ve rol yapamayan başrol oyuncuları vardır,:KK53:

Diğerinde başroldeki kız sürekli ağlar,ama sürekli,gözünde yaş kalmamıştır,:KK53:

Fakir kız zengin erkek ikilemi vardır çoğunda,:KK53:

Birinde çok karizmatik ve zeki ve hatta olağanüstü kahraman bi aşiret ağası vardır,herkes ona aşık olur,:KK53:

Ayy daha sayayım mı...hepsi klişe ve sıradan yapımlar...

Ama EZEL ne kadar ayrı,farklı,orjinal yani,gerçekten başka bi kurgu...bu o kadar bariz ki...ama

göremeyenler anlamayanlar olabilir yani,normaldir...çünkü onlar klişe dizilere alışık oldukları için Ezel

anlamsız ve karışık görünebilir onlara...suç onlarda değil yani Ezelde...
:82::KK23:

azadın bebeğini düşürüşünü göz yaşlarıyla izledim keşke o kısmı izlemeseydim 4 ay önceki düşüğümü hatırlayıp tekrar tekrar ağladım burçin gerçekten güzel bir oyunculuk sergilemiş.Kenanın ramizle selmayı o halde görmesi ve ardından vurulması da kenana kötü bir darbe oldu. Dizide herkes açısından ayrı bir duygusal çöküntü var.

bir de azad ne güzel ağlıyor öyle.. ama cengizin omuzuna basını koymasına sinir oldum.. ayrıca şebnem beni deli ediyor deli.. tefocum unutsun artık onu.. sizlerinde dediği gibi var mı ezel senden ötesi.. sabırsızlıkla beklıyorum haftayıı

öncelikle şunu belirtmek isterim ki ezel dizisini izleyen birilerini görünce onlara cok farklı bakıyorum.. çünkü bu diziyi seyretmek herkesin harcı değil.. ilk sezon aşkdır intikamdır dediler dediler seyrettiler sonra işler karısınca diziyi hemen sattılar bazıları..!! ama bilmiyorlar ki bu sezondan apayrı bir dizi çıkar.. cok güzel cok harika bir dizidir ezel.. ve seyretmek ayrıcalıkdır.. kafa yorarsın üstüne konusursun çözmeye çalışırsın.. iyi ki varsın ezel..iyi ki... en kötü bölümün bile diğer diziler beş basar..

Kesinlikle. Herkes izleyemez Ezel'i.

Ama Ezel'i izlemek, üstüne konuşmak inanılmaz zevk veriyor bana

dizileri veya filmleri seçip izlemek zevk meselesidir. Bu insanların algılayamaması çözememesi ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Dizi bilinmeyen denklemlerden oluşmuyor. İnsanın zamanı olur o gün yapacak alternatif işi olmaz takip eder izler. Evet piyasaya çok fazla abuk sabuk dizi sürülüyor ama onlar tutmuyor kısa sürde zaten bitiriliyor.Burada bana saldıracaksınız bu dizi anlayana vs diye hayatımızda gündemimizde o kadar problem varki ezeli veya başka bir diziyi anlayıp kafa yormak çok da önemli değil zaten.Ezeli izleyen kitlenin azalması ise hala devam ediyor olması çünkü insanlar sonuç görmedikleri zaman bıkıyorlar. Yaprak dökümü başladığında insanlar bağımlı gibi her çarşamba diziyi bekliyordu devam ettikçe insanları usandırdı zevkini yitirdi.Aynı yüzleri görmek insanları baydı.Şu anda herkesin dilinde öyle bir geçer zamanki var henüz yeni sayılır ama sezonları uzattıkça insanlar o diziden de elini eteğini çekecekler.Hep aynı dramı yaşamaktan bıkacaklar.
Artık dizi izlemek bana cazip gelmiyor arada ezele baktığım oluyor.Diğer diziler gibi ezelde çok tatmin etmiyor beni ama geçen hafta azad sahnesi beni kendi yaşadığım anı hatırlattığı için çok ağlattı ve oyunculuğuna da bayıldım. Bu arada ramizin 3 oğlu öldürülmüştü başta karısından bir oğlu vardı diğer ikisi de sonradan karısındanmı oldu selmadanmı oraları soru işareti olarak kaldı bende belki ikisi daha önce doğmuştur kaçırmışımdır.

dizileri veya filmleri seçip izlemek zevk meselesidir. Bu insanların algılayamaması çözememesi ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Dizi bilinmeyen denklemlerden oluşmuyor. İnsanın zamanı olur o gün yapacak alternatif işi olmaz takip eder izler. Evet piyasaya çok fazla abuk sabuk dizi sürülüyor ama onlar tutmuyor kısa sürde zaten bitiriliyor.Burada bana saldıracaksınız bu dizi anlayana vs diye hayatımızda gündemimizde o kadar problem varki ezeli veya başka bir diziyi anlayıp kafa yormak çok da önemli değil zaten.Ezeli izleyen kitlenin azalması ise hala devam ediyor olması çünkü insanlar sonuç görmedikleri zaman bıkıyorlar. Yaprak dökümü başladığında insanlar bağımlı gibi her çarşamba diziyi bekliyordu devam ettikçe insanları usandırdı zevkini yitirdi.Aynı yüzleri görmek insanları baydı.Şu anda herkesin dilinde öyle bir geçer zamanki var henüz yeni sayılır ama sezonları uzattıkça insanlar o diziden de elini eteğini çekecekler.Hep aynı dramı yaşamaktan bıkacaklar.
Artık dizi izlemek bana cazip gelmiyor arada ezele baktığım oluyor.Diğer diziler gibi ezelde çok tatmin etmiyor beni ama geçen hafta azad sahnesi beni kendi yaşadığım anı hatırlattığı için çok ağlattı ve oyunculuğuna da bayıldım. Bu arada ramizin 3 oğlu öldürülmüştü başta karısından bir oğlu vardı diğer ikisi de sonradan karısındanmı oldu selmadanmı oraları soru işareti olarak kaldı bende belki ikisi daha önce doğmuştur kaçırmışımdır.

Arkadaşım ben kendi adıma söyleyeyim yazdıklarımda sana veya başkasına saldırmak gibi bi amaç yoktu,

Diziyi çok beğendiğimiz ve diğer banal dizilerden ayırdığımız için o şekilde yazdım ben,

Kimseye saldırmak ya da bişey ispatlamak için değil,

Tabiki herkesin zevki fikri aynı olamaz,farklılıklar olacaktır mutlaka,

Herkes aynı şeyi beğenecek diye bi kaide de yok,

Biz burda sevdiğimiz beğendiğimiz şeyleri dile getiriyor,yanlışları eksiklikleri yorumluyoruz,

Yoksa tabi ki herkesin kendi gerçek hayatı var,hayat dizilerden ibaret değil,

Ama sen üzerine alınma,inan sana veya başkasına yönelik bi saldırı falan olmaz bu konuda...
:nazar:

İyi de bizim söylemek istediğimiz şey bu değil ki. Evet insanlar bıkabilir dizilerden o ayrı bir şey.

Alanında bir ilktir Ezel. Tıpkı Öyle Bİr Geçer Zaman Ki'nin de bir benzeri olmadığı gibi.

Bir zamanlar nasıl Asmalı Konak İkinci Bahar gibi diziler fenomen olmuşsa, bıkmadan izlenmişse bu da öyle bir şeydir.

Ama Ezel'in günümüzdeki diğer dizilere göre daha zor izlendiği de apaçık ortada. Yani algı biraz da önemli burda. inkar edemeyiz

İyi de bizim söylemek istediğimiz şey bu değil ki. Evet insanlar bıkabilir dizilerden o ayrı bir şey.

Alanında bir ilktir Ezel. Tıpkı Öyle Bİr Geçer Zaman Ki'nin de bir benzeri olmadığı gibi.

Bir zamanlar nasıl Asmalı Konak İkinci Bahar gibi diziler fenomen olmuşsa, bıkmadan izlenmişse bu da öyle bir şeydir.

Ama Ezel'in günümüzdeki diğer dizilere göre daha zor izlendiği de apaçık ortada. Yani algı biraz da önemli burda. inkar edemeyiz

Kendin de söylemişsin İkinci Bahar, Asmalı Konak ilkti diye. Evet onlar çok yankı getirdi ve özellikle İkinci Baharı izlerken bayağı zevk aldım. Ama ikinci baharı da lastik gibi uzatsalar insanlar ondan da sıkılırdı. Tadında vaktinde bitirdiler herkes bırakmadan sonuna kadar izledi.Ezeli de başlarda herkes izliyordu ama uzadığı için insanlar sıkılmaya başladı. Algı meselesi değil dediğim gibi ezel bilinmeyen denklemlerden oluşmuyor.İnsanlar aynı şeyleri yapmaktan zamanla sıkılırlar ve farklı arayışlara girerler. Ben önceki yorumumda da açıkladım dikkatli okursan .Öyle bir geçer zaman ki su an yeni bir dizi bende dahil olmak üzere herkes zevkle izliyor ve bu belki bir sene daha böyle gider daha sonra insanlar yavaş yavaş ondan da sıkılmaya başlarlar.Ezel eylül 2009 da başlamış tarihine yanlış bakmadıysam yani bir buçuk yıl olmuş.

arkadaşlar tartışma olarak düşündüğüm en son topik burası olsa gerek çok güzel paylaşımlar yapıyorız
eylül.yn cim evet haklısın bncede uzayan dizi sıkar örnek çok
ama ki bu ezel için geçerli değil hmde asla değil
ezelin daha 2. sezonu ve işlenecek konu çok olduğu için olsa gerek ilk sezon biitirmediler ki zaten tutan bir diziyi neden ilk sezonunda bitirsinler ki
bn en başta da yazdım şimdi bu kada sayfa arasında bulmam mümkün değil
ezelin hakkı 2 sezonluk diye biliyorum bitince çok çok üzülemecem yine biliyorum sezon finali yaparlarsa bu sene çok tadında bir yerde bitmiş olacak buna adım gibi de eminim

yine yinedein söylüyorum
bnm için belli başlı bazı dizilerimde hariç gelmiş geçmiş en büyük dizidir ezel
konu,oyuncu ,senaryo,kurgu çekim ,cast
en en en üstünü
bn burda sizlerle ezel hakkında yazışmayı ezeli tartışmayı ezel hakkında konuşmayı çok çok çok seviyorum anlatamam

arkadaşlar tartışma olarak düşündüğüm en son topik burası olsa gerek çok güzel paylaşımlar yapıyorız
ezelin daha 2. sezonu ve işlenecek konu çok olduğu için olsa gerek ilk sezon biitirmediler ki zaten tutan bir diziyi neden ilk sezonunda bitirsinler ki
ezelin hakkı 2 sezonluk diye biliyorum bitince çok çok üzülemecem yine biliyorum sezon finali yaparlarsa bu sene çok tadında bir yerde bitmiş olacak buna adım gibi de eminim

yine yinedein söylüyorum
en en en üstünü
bn burda sizlerle ezel hakkında yazışmayı ezeli tartışmayı ezel hakkında konuşmayı çok çok çok seviyorum anlatamam

Canım senin ezel hayranı olduğun her halinden belli :) tabiki ben yukarda da belirttim insanların zevkleri farklıdır sen kendince en üstün tutabilirsin bu diziyi. Benim eşimde kendince bu dizinin en güzel dizi olduğuna karar verdi ve ezel dışında bir dizi izlemiyor.Ben de başlarda bu dizinin çok kaliteli ve güzel olduğunu düşünüyordum ama sıkılmaya başladım. Bu konuda tartışmak anlamsız ve de izlemeyen insanları algı problemi varmış gibi göstermek ise hiç hoş değildir.

algıda seçicilik diye birşey var
tabii ki herkes izlemek yada anlamak zorunda değil
bnm annmede ezel hayranı ve aşığı olduğumu çok iyi biliyor
bn bu diziyi baştan beri izliyorum daha bir bölümünü anlamış değilim diyor :KK1:

Son düzenleme:
algıda seçicilik diye birşey var
tabii ki herkes izlemek yada anlamak zorunda değil
bnm annmede ezel hayranı ve aşığı olduğumu çok iyi biliyor
bn bu diziyi baştan beri izliyorum daha bir bölümünü anlamış değilim diyor :KK1:

dizinin hiç bir sahnesinde şu ana kadar anlamada sorun yaşamadım izlemediğim kısımlar oldu ama anlamadığım kısımlar hiç olmadı. Anlamış olmam diziden sıkılmama engel olamadı öyle söyleyim.:)

uzayan dizi sıkar demişin arkadasımda,, ezel daha 1.bucuk sezonunda.. ve beklentılerı öyle yükselttilerki adamlar her bölümde gerie kalmamak ıcın harıka işler cıkartıyorlar.. kesınlıkle senaristler cok basarılılar..dizide olaylar azalsın hemen herkes ay bu hafta iyi değildi diyor.. hayır buna katılmıyorum.. her bölümü cok heyecanlı cok zekice.. tabi istemeyen seyretmez ama seyrediyorsam karıştırtmam yorumuma

uzayan dizi sıkar demişin arkadasımda,, ezel daha 1.bucuk sezonunda.. ve beklentılerı öyle yükselttilerki adamlar her bölümde gerie kalmamak ıcın harıka işler cıkartıyorlar.. kesınlıkle senaristler cok basarılılar..dizide olaylar azalsın hemen herkes ay bu hafta iyi değildi diyor.. hayır buna katılmıyorum.. her bölümü cok heyecanlı cok zekice.. tabi istemeyen seyretmez ama seyrediyorsam karıştırtmam yorumuma

haklısın arkadaşım aynı şeyi bende düşünüyorum seyretmeyen insanlara karşı da biraz saygılı olmak gerekiyor. Onların da yorumuna karışılmaması gerekiyor.İzlemeyenler algısız değil sevmedikleri için ya da sıkıldıkları için izlemiyor. Ben dizi mükemmel dendiği için veya sevildiği için yorumlar yapmadım. Ben insanların izlememe nedenleri üzerinde durdum.Ama nedense siz de benim söylediklerimi farklı noktalara çekmeye devam ediyorsunuz. Net bir şekilde yazayım bari izlemeyen insan algısız veya anlamaktan yoksun bir insan değildir. Bu arada Haluk Bilginer, Tuncel Kurtiz ikisi de hayran olduğum oyuncular ve onların oyunculuğunun mükemmel olduğunu düşünüyorum.Bu son yorumumdur artık cevap yazamayacağım arkadaşlarım umarım anlatabilmişimdir.Bugün kk da zaten fazla mesai yaptım işlerim kaldı:)) Hepinize iyi seyirler sevgiler

Son düzenleme:
Kendin de söylemişsin İkinci Bahar, Asmalı Konak ilkti diye. Evet onlar çok yankı getirdi ve özellikle İkinci Baharı izlerken bayağı zevk aldım. Ama ikinci baharı da lastik gibi uzatsalar insanlar ondan da sıkılırdı. Tadında vaktinde bitirdiler herkes bırakmadan sonuna kadar izledi.Ezeli de başlarda herkes izliyordu ama uzadığı için insanlar sıkılmaya başladı. Algı meselesi değil dediğim gibi ezel bilinmeyen denklemlerden oluşmuyor.İnsanlar aynı şeyleri yapmaktan zamanla sıkılırlar ve farklı arayışlara girerler. Ben önceki yorumumda da açıkladım dikkatli okursan .Öyle bir geçer zaman ki su an yeni bir dizi bende dahil olmak üzere herkes zevkle izliyor ve bu belki bir sene daha böyle gider daha sonra insanlar yavaş yavaş ondan da sıkılmaya başlarlar.Ezel eylül 2009 da başlamış tarihine yanlış bakmadıysam yani bir buçuk yıl olmuş.

Uzamış dediğiniz dizi daha 2. sezonda farkındasınız değil mi???

Bir dizi 2 sezon izletir kendini. 1 sezonda biten dizi izlenmediği için bitmiştir.

Zaten 2 sezon süreceğini baştan beri söylediler. Uzadı sıktı gibi bir durum yok kesinlikle.

yine yinedein söylüyorum
en en en üstünü

Ben de bu topikte tartışmak istemiyorum hiç.

Ne güzel yazışıyoruz. Zaten kaç kişiyiz ki.

Algı meselesi derken de ne demek istediğimizi topik sakinleri olarak gayet güzel anladık. Tartışma yaratmaya ihtiyaç olmadığını düşünüyorum.

Ve doğruya doğru anlamadığım için izlemiyorum diyen çok kişiye rastladım ben.

:KK19:

Kesinlikle her bölüm gayet güzel gidiyor bence de

An itibariyle Barış Falay Beyaz Show'da açıklama yaptı. " Ezel 2 sezonluk planlanmıştı. Bu sezon sonunda bitecek !!! "

[video=youtube;np2WZPrxwyg]http://www.youtube.com/watch?v=np2WZPrxwyg[/video]
kızlar ezelseverler yetişin
eğir gitti sıra kaya da
cengizhan devri başlıyormuş:KK53::KK53:

X