Azad-Ali sahnelerini çok beğendim ben.
Hadi Ali hadi acılarını hafifletcek senin Azad.
Azad nasıl da iyi. Baharı sev olsun ama beni de sev diyor. Unut demiyor ki
Kesinlikle yaa. Ne olursa olsun ne derse desin vurmamalıydı. Tamam Eyşan'a benzetiyor, tamam kardeşini özlüyor. Ama o senin oğlun be Ezel oğlun.
Ya şu Badeyi çözemedim hala ben. Ajan tarzı bişey mi yoksa sıradan biri mi ?
Belki de aşk için soktular diziye. Çünkü Ezel-Eyşan aşkı bitti artık
Ben de Badenin ajan olabileceğini düşünüyorum,
Ama bence Eyşanla Ezelin aşkı bitmedi,gerçekler ortaya çıkınca Eyşan yine Ezele yaklaşır,
Neyse bakalım görcez,ama çok kaliteli bi dizi yaa,gerçekten böyle bi dizi daha yok yani...keşke hiç bitmese...
Ben artık Ezel-Eyşan aşkının bitmesi gerektiğini ve gerçekten de sona yaklaştığını düşnüüyorum azulcum.
Eyşan dönsün ama Ezel dönmesin bi zahmet.
Bencede çok çok güzel bir dizi, çok kaliteli bir yapım.
Finalinde nereye varcak olaylar çok merak ediyorum
Serdar kendini vuramaz çok tatlıdır onun canı. Eyşanda boşa ateş etmiştir.
Kesinlikle yaa. Ne olursa olsun ne derse desin vurmamalıydı. Tamam Eyşan'a benzetiyor, tamam kardeşini özlüyor. Ama o senin oğlun be Ezel oğlun.
Ya şu Badeyi çözemedim hala ben. Ajan tarzı bişey mi yoksa sıradan biri mi ?
Belki de aşk için soktular diziye. Çünkü Ezel-Eyşan aşkı bitti artık
Valla Eyşan Ezelin önünde diz çöküp yalvarsa affet diye,Ezel de affetmese çok süper olur ama,
Ezel dayanamaz gene kesin...
Ben de merak ediyorum sonunu,çok heyecanlı ve böyle heyecanla beklemek de çok güzel oluyo...
Bekleyelim görelim bakalım Ezeldaşlar...
haklısın ezel eyşan aşkı bitmeli artık...
ilişki saçmalıklarla doldu eyşan bir onunla bir bununla eğer hiçbir şey olmamış gibi
ezele dönerse pess derim o anları görmek de istemem...
badeden de bir bomba çıkabilir olmaz diye bir şey yok her an her şey olabilir bu dizide
kızlar bu tevfik öldürcekti şebnemi,şimdi evlenme teklif ediyor,bayadır izlemiyorum nedeni ne bunun özetlermisiniz,niye öldürüyodu şimdi nasıl barıştılar anlamadım
kısa öz
tevfik aşık
şebnem hain kandırıyor ama o da aşık tefoya
uyuşturucu bağımlısı olduğu için cengiz tarafına çekmiş
ooo ekşına bakama olay ortaya çıkınca tefo yıkılcak kıyamam