Ya bi adam hem çok sert görünüp hem de o biçim komik olabilir mi..!
Bu Ali gülmekten öldürdü akşam beni,
Büyük patronlar yuvarlak masa etrafında toplandığında Eğirin laflarına verdiği cevaplarda bastım
kahkahayı,adamı fena bozdu,çok güzel oldu valla,
Eyşanın oyunculuğunda bence de biraz gelişme var,önceden çok yapmacıktı,şimdi o kadar değil,
Tevfik aslında Şebneme artık güvenemeyeceğini biliyor da napsın garibim bi ihtimal bekliyo işte,
Ezel dedi ya Eğir içeri birini sokmuştur diye,bence o isim Bade,çok ilgileniyo Ezelle,tamam hoşlanıyo
belki ama bilemiyorum,Ezel de hem hoşlanıyo hem de şüpheleniyo bence,
Bu nostaljik bölümlere de bayılıyorum ben,Ramizin gençliğini oynayan adam çok güzel oynuyo yaa,çok
da karizmatik yani,
Selma da çok güzel ve alımlı gerçekten,kurnaz hem de,
Fazla hareketli sahne olmasa da ben çok eğlendim yine,yerimde oturamadım hem gülmekten hem
heyecandan,Azad ile Alinin ufaktan atışmaları da çok güldürdü beni,
Ha bir de mavi gözlü buz canavar Temmuzun Cengize attığı tokatta gülmekten öldüm gene,çok iyi
oldu keşke biraz daha benzetseydi,anlaşmaları da iyi olmadı bence,bu Cengiz Kenanı da satacak
yakında bak görürsünüz,ne biçim adam bu yaa...
Yani bütünüyle yine çok kaliteli bi bölümdü,çok eğlendik,ama bu dizi bitince napcaz hep onu
düşünüyorum,hiç bitmese çok hoş olur valla...
dayının ilk çocuğu 1975 te doğduysa torunu ne zaman olmuştu allah aşkına ben onu anlamadım bir türlü.sekiz kaç yaşındaydı ki en azından askerliğini yapmıştı.yeni yapmış bitirmiş saysak 22 olur.yani 88 doğumlu olur dersek,babası 1974 te doğmuş.14 yaşındayken baba olmuş. çok saçma ki sekiz bence 22den de büyüktü.askerlikte rütbesi falan vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam
Ezeldaşlar galiba bu hafta Ezel yok,bi filim koymuşlar sanırım...fragmanı da bulamadım...
pztesi çıkar yeni fragman
neden vermediler bu hafta yaaa:84::84:
ah ahh şuraya bir delphin nasıl güzel giderdi
rüyamda kenanım bnm öptüde de:78:
Vay be şansa bak:97:
kardelenm çok güzeldi anlatamam:78:
dayıda vardı hatta
Dayının yanında mı öpüştünüz